• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    APIN: zkus jit do Settings > Permalinks, overit ze mas nastaveny custom structure /%postname%/ (predpokladam) a Save Changes, to by ti melo flushnout url cache

pokud to nepomuze, asi bych zkusil debugovat mimo wordpress, pridat si do htaccess jednoduchou rewrite rule a zjistovat jestli bude fungovat nebo ne
    APIN
    APIN --- ---
    Aktuálně tam je toto. Všechno krom úvodu hází 404

# BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    # END WordPress

REFLEX
    REFLEX --- ---
    APIN: tak posli obsah .htaccess
    APIN
    APIN --- ---
    Z podpory mi napsali toto:
    "váš web z nějakého důvodu nechce fungovat s .htaccess souborem, i když v něm nic škodlivého není. Nevím, čím to je. Možná pokud je to aktualizované ze starší verze, zůstalo tam něco co si s .htaccess nerozumí."
    rewrite by mělo být povoleno. Ještě to ale ověřím, až budu u pc
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    APIN: co znamena nechce pracovat? vsechno krome uvodu je 404? je na tom hostingu povoleny mod_rewrite?
    APIN
    APIN --- ---
    Možná mi tu někdo poradí, že se s tím už setkal. Přesouvám 11let starý blog od Stationu (hosting i doména, blog na subdoméně) k Wedosu. Mj hlavně kvůli tomu, že byl na Stationu často nedostupný a v dobách své největší slávy byl pod náporem botů a spamerů, což možná může být příčina nedostupnosti několikrát denně. Každopádně k žádnému prolomení nebo nějaké závažnější bezpečnostní hrozbě nedošlo.
    Zkopíroval jsem databázi i všechno z ftp, jenomže z nějakého důvodu to nechce pracovat se souborem .htaccess. Takže nemůžu převést dns, protože v testovacím interním provozu se zobrazí akorát úvod a zbytek nefunguje.
    Podpora Wedosu si s tím taky neví rady.
    Na stationu to brzy expiruje a nerad bych sáhnul k nouzovému řešení vytvořit novou subdoménu, tam nahrát čistou instalaci a na ni obnovit zálohu a všechno to pak přesměrovat. Jiná možnost mě nenapadá...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    THEODORT: ZABIAS je profesionální tvůrce webů, googlení je pod jeho úroveň.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    btw doporucuju pouzit alespon cast mozkovych bunek a treba stravit minutku u strycka googla nez sem napiseme svuj dotaz, usetrime jinym trapeni nad pocitem marnosti dnesniho sveta
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: pokud ti to pridava do linku na tvy aff tak samozrejme ano, nezaregistruji.

rel=”noopener” attribute protects the new page to be accessed by the window.opener property and make sure it runs in a separate process.
    rel=”noreferrer” attribute has a similar quality, but it also prevents passing on the referrer information to the new page.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Zjistil jsem že na můj affilite web www.magazin-moda.cz mi WP přidáva *rel="noopener noreferrer"* nevíte jestli je to špatně vůči affilite poskytovatelům muze to znamenat že pak nezaregistrují že návštěvník přišel z mého odkazu ?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím,
    máte někdo ponětí, jak to je s propojením WordPressu s účetnictvím iDoklad? Jde mi o automatizaci procesu, kdy zákazník objedná, poté, co se připíše platba na účet se automaticky objednávka označí jako Dokončená, iDoklad vystaví fakturu a ta se odešle emailem zákazníkovi.

Existuje na to plugin, resp. pluginy dva. Woo iDoklad a Woo Fio, oba od stejného autora (pan Musílek, prý velký a známý guru přes WP). Oba pluginy jsem si koupil, nefungují ale, jak by měly a s autorem se vůbec nedá komunikovat. Buď neodpovídá vůbec, anebo napíše, že se na to podívá a tím to celé skončí. Rád bych to měl pořešeno pořádně, ale netuším, jestli existuje alternativní cesta.

Dokážete někdo poradit? Díky.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CYBERWOLF: tak to jo :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak si je tam přidej.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    no tak to by možná stačilo ale nemám tam ani dm3 :)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ZABIAS: nevím zda to tobě pomůže, ale litr je dm^3...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Víte někdo o pokladně do WooCommerce (point of sale), co funguje správně s Woocommerce Multilingual?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Máte někdo zkušenost potřeboval bych ve woocemmerce zmenit units na litry :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PULKA: no psal jsem mu na support foru, uvidime, zda-li se ozve.
    PULKA
    PULKA --- ---
    CRS1138: nektery pluginy jsou vyvíjený i pres github, kde se pul request dá, jinak můžeš posunout kod nekam a napsat autorovi pres forum, ale zalezi, jak je aktivní. Pokud je ten plugin mrtvý, musel bys ho prebrat (nejprve kontaktovat autora a pak pripadne pres plugins support).
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam