• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    byla to kombinace googlu a pritvrzovani v mail security (nastavte si SPF a dkim, neposilejte pres php mail alebrz temer nikde neni spravne nastaveny) a naslednemu umisteni na nejakem BL, coz tomu nepomohlo, resp. asi pridalo posledni kapku pro uplne odmitnuti
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DRAVON: pridej si tam do BCC nejaky svuj mail jeste. je pravda, ze vetsinou tohle byva problem s cilovou schrankou (antispam, hodi to do nejake jine slozky atd).
    PULKA
    PULKA --- ---
    DRAVON: nezakázali ti kvuli spamu funkci mail() na hostingu?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    DRAVON: a mas nastavenej tvuj wp server coby povolenej mailserver pro tvou domenu?

pripadne rychla pomoc - nainstaluj si mail smtp plugin a v nem si nastav odesilaci smtp ucet na nejakej existujici.. (doporucuju jakejkoliv jinej/jednorazovej nez tvuj hlavni gmail kdyby ti to hackli)
    DRAVON
    DRAVON --- ---
    THEODORT: před tím to bylo přes domovskou doménu. pak jsem zjistil nastavit Gmail. pár dnů mi to chodilo alespoň do spamu. teď opět úplně bez reakci. Nepřijde nikam nic.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    DRAVON: hmm. to spis ne. vis pres jaky ucet posila tvuj wp maily?
    DRAVON
    DRAVON --- ---
    Ahoj - mám problém ohledně kontaktního formuláře wpforms, který mi cca před 2 měsíci přestal odesílat maily. Tzn, formulář vyplníte, odešlete a ohlásí uspěšné odeslání. Na mail ale už nic nedorazí... už jsem zkoušel všechno možné ale bez uspěchu. nejspíš chyba po nějaké aktualizaci. neví někdo jak opravit? díky moc
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Máte tip na plug-in pwo WooCommerce, který by při zakoupení virtuální položky automaticky vygeneroval vstupenku a odeslal na zadaný email? Zatím jsem našel něco sice hezkého, ale vcelku drahého (vzhledem k předpokládanému obratu), tak ideálně něco low-cost/free.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    WOJTISHEK: a tim je to vyreseno dikec.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    RAINBOF: pokud WP 3 znamená verzi 3.x.x, tak tam REST API není, pokud nebylo doinstalováno jako plugin. Součástí core se API stalo až od verze 4.7.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    HARDCABB: z toho asi 100 je uz blbe v pages.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    HARDCABB: ne nemuzu instalovat nic nemam k tomu vubec pristup. obsahu je asi 500-600 kusu s obrazkama a prilohama
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    RAINBOF: kolik tech Pages co potrebujes konvertovat na Post mas? opravdu nemuzes instalovat pluginy, jako treba tento? https://wordpress.org/plugins/post-type-switcher/
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    jeste k tomu api, mam tu wp 3 haze mi to 404 na /wp-json u ty druhy (to je v5) to takhle "normalne" vyhodi json s odpovedi.

Znamena to ze na te starsi instanci mi zadne rest api nejde ?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MRTVY_KENNY:

Ten pristup nedostanu. Jde o blbou situaci na kterou se nemohu vykaslat. WP jsem nedelal mnoho let, takze si to vsechno moc nepamatuji.

1.) TADAA To menu nahore presne pomohlo skrylo to dulezite veci a ukazalo jen ty vypnute je to povypinany vsude takze diky za navedeni.
    2.) Koukam ze WP ma zaply restovy api nejsou na to nejaky osvedceny lokalni tooly ? (ptam se nez si zacnu neco bastlit)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    RAINBOF:
    2/ bez pluginu nebo kusu skriptu nelze
    1/ pokud neco nevidis v Vzhled>Menu (ty kategorie), mrkni nahoru na ousko Nastaveni zobrazenych informaci, tam byvaji i povypinane komponenty. anebo edituj menu pres Vzhled > Prizpusobit

verze WP je vpravo dole, ale to je asi docela jedno jaka je..

obecne nemoct nic instalovat, tak se na to vykaslu, neco rozdrbes a shodis to cele, pokud nekdo neco chce, pozadal bych o normalni pristup.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Zapasim trosku s WP,

1. Kdyz vyrobim kategorii v articles tak zaboha nemuzu tuto kategorii dat do menu. Proste se mi tam pak nezobrazi.
    2. jde nejak konvertovat staticka stranka na Article ? potrebuju to misto zanoreni do sebe otagovat a zobrazovat pak pres kategorie. (do db samozrejme nemam pristup a instalovat taky nic nemuzu, ... verzi WP taky nevim)
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    Ahoj, ve wordpressu se nevyznam a padnul na me ukol, ze by bylo potreba, aby na wordpress site se zobrazoval v menu jedna stranka navic pro lidi, kteri maji urcitou ip adresu. mohli byste mi pls poradit nejakou nejstandardnejsi cestu jak toho dosahnout? staci jen tak priblizne
    HIJACK
    HIJACK --- ---
    Ahoj, sháním prosím programátora/odborníka na nasazení pluginu do wordpress šablony a na "malé" úpravy webu https://magazin-legalizace.cz/. Děkuji za kontakt do pošty a omlouvám se, pokud tu nevhodně spamuji. Robert
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam