• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    JOHNBOY
    JOHNBOY --- ---
    kdyz uz jsme u tech platebnich bran, s jakyma jinyma mate zkusenosti? pripadne i zahranicni, diky
    JOHNBOY
    JOHNBOY --- ---
    JUNIOR: nastavil jsem si to vsechno podle jejich navodu a vse funguje, nic jsem s nima neresil, takze technickou podporu nemuzu posoudit
    GREGI
    GREGI --- ---
    JUNIOR: par plateb uz melo problem. odhadem 2-3%
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    JUNIOR: komunikace a podpora naprosto tragicka, ale implementace nastesti nebyla nic extra sileneho. Oni podle me dost tezi z toho jake nastavili podminky pro obchodniky respektive majitele eshopu.
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    BTW jakou máte zkušenost s Comgate? Já jsem to teď na jednom webu poprvé instaloval a teda komunikace a podpora naprosto tragická tak by mne zajímalo jestli to je jen u mne nebo v celým baráku...
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    KALIF_WH: Ona to nemusi byt jen major verze Woo, klidne to muze byt nejaka security issue nebo feature request. Proste subjektivni vec :)
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    WOJTISHEK: Tak on ten zaklad napojeni na platebni branu podle me bude fungovat i bez aktualizaci, to by musel prijit fakt nejaky major update woocommerce, kde by hodne prekopali funkcnost. Ja bych v tomhle pripade asi kupoval aktualizaci jen v danem pripade. Pred updatem si udelal zalohu vyzkousel jestli vsechno funguje po naupdatovani a v pripade ze ne, vratil bych puvodni stav aby byla zachovana funkcnost stranek a mezi tim vyresil ten update napojeni.
    GREGI
    GREGI --- ---
    PULKA: jojo mam od nich zasilkovnu, slape to ale podpora byla az neprijemna...
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    PULKA: To jsem netusil, ok, budu je brat takhle v potaz.
    PULKA
    PULKA --- ---
    WOJTISHEK: WordPress Moduly ne. Jsou to zloději a přeprodávají cizí kód. Bez ohledu na to, co si o tom vzhledem ke GPL myslíš, tak to obvykle znamená ještě menší support.

To mi přijde víc OK nedostávat podporu a pak ji zase koupit u autora, když už musíš šetřit.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    JOHNBOY: Osobne mam zkusenost pouze s Toret.cz, tak nemohu posoudit funkcnost :)
    JOHNBOY
    JOHNBOY --- ---
    WOJTISHEK: https://wordpress-moduly.cz/produkt/comgate-platebni-brana-pro-woocommerce/
    tak tohle vypada dost podobne a je to skoro za polovicni cenu :)
    JOHNBOY
    JOHNBOY --- ---
    WOJTISHEK: diky, kouknu na to
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    KALIF_WH: souhlasím, nicméně podle JOHNBOY jde vidět, že to tak nebude.

"Záruční lhůta na funkčnost modulu, podporu a aktualizace je 12 měsíců. Tuto dobu lze prodloužit dle pokynů na straně Aktualizace."
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    JOHNBOY: jsou i další:
    Propojení WooCommerce e-shopu a platební brány Comgate | Toret.cz
    https://toret.cz/produkt/woo-comgate/
    Woo Comgate platební brána pro WooCommerce - Wordpress pluginy
    https://wordpress-moduly.cz/produkt/comgate-platebni-brana-pro-woocommerce/
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    WOJTISHEK: Tak ono je taky otazka, jak je ta podpora koncipovana, u par komercnich sablon a nejakych placenych pluginu sem potkal to, ze aktualizace lze i po vyprseni podpory a podpora znamena primy kontakt s jejich helpdeskem reseni problemu naprimo s vyrobcem.
    JOHNBOY
    JOHNBOY --- ---
    WOJTISHEK: je to tenhle plugin,
    Platební moduly pro ComGate
    https://www.platiti.cz/a-Agmo.php
    doporuje ho primo comgate, myslim, ze ani zadnej jinej neni, nebo o nem nevim
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    JOHNBOY: tak takového pluginu bych se obecně bál, už s ohledem na změny v jádru WP a reakcemi na tyto změny během uvedeného období. A rychle bych se podíval po alternativě.

GREGI: to je těžko říct, 2 roky nemusí být žádná změna a zrovna v ten rok, co si nezaplatíš podporu, se něco objeví. Nebo taky ne.
    JOHNBOY
    JOHNBOY --- ---
    GREGI: ten plugin pouzivam vic jak dva roky a zatim nebyl zadny update...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam