CYBERWOLF: souhlasim s frustraci, ale az tak fatalni to neni.
rsp. myslim, ze trpime trosku spolecne, ale melo by se to jasne komunikovat s klientem. "vzhledem k tomu, ze mate koupenou sablonu za trinact stovek a je stara pet let, dojizdi jeji 'trvanlivost' a budeme se dostavat pomalu do ruznych problemu s kompatibilitou. tze bych pokud vam web slouzi, doporucil se psychicky pripravit na to, ze by bylo v relativne dohledne dobe udelat generalni update."
WPML je osidne, protoze opravdu mnozstvi prace, ktere je s tim nekdy spojeno absolutne nekoresponduje s predstavou klienta o tom, co obnasi "radi bychom pridali anglictinu". nutno rict, jsem (ted se bavime o woocommerce) zkousel i reseni zdarma (od urcite verze neudrzovany plugin, ktery ve finale uplne rozmrdal nastaveni produktu, sem tam doslova mizely stranky - na url, kde je post se ukazala 404, apod.) a zkousel jsem i reseni od polylang (jeste o neco drazsi a nemaji moznost vice men) = bohuzel WPML pro Woocommerce bohuzel nutne imo.
souhlasim, ze jiny system byl pro me jeste horsi zkusenosti.
konkretne VirtueMart - neuveritelne peklo, ktere nejelo ani po ciste instalaci a musel jsem googlit a procitat nejake neoficialni auditka, kde ukazovali hacky, aby vubec prosel uplne zakladni nakupni proces. never more.
Prestashop - vzhledem k mozna nekorektnim zasahum (neposoudim) meho predchudce to bylo nepouzitelne. clovek zaktualizoval modul galerie a prestaly se mu generovat faktury (tak nejak, uz nepamatuju, vytesnil jsem :)
s Woocommerce jsem nikdy az takove peklo nezazil, nejmin se da nakoupit. a jinak ano, ta kombinatorika pouziti pluginu je proste dvousecna zbran.
k tomu nutno rict, ze ja se webama treba zivim, tze ze klientovi ukazu zadarmo hned na uvodni konzultaci na shoptet, neni zrovna reseni (i kdyz nekdy to delam, kdyz mi to nedava smysl).
mimochodem me ted sere skoro nejvic uplne malickost. ze vygooglim nejaky plugin, ten se nejak jmenuje a ma nejakou ikonu/nahled. tak to zadam v adminu v pluginech a tam se ta mrdka jmenuje jinak a ma jinou ikonu. to me vzdycky dokaze potesit strasne.
------
co ti dela Zasilkovna (toret predpokladam)?