• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    GREGI: Nemas tam nejakou sracku plugin ? Me se ti ta wp-admin nacetla, ale trvalo to hrozne dlouho.
    GREGI
    GREGI --- ---
    FATBOZZ: moc chytrej z toho nejsem. :D

FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    GREGI: Nebo nemenili jste verzi php vs neaktualni pluginy ? Ten debuglog napovi
    GREGI
    GREGI --- ---
    FATBOZZ: zkouseli nepomohlo, nic sme tam nenasli:/
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    GREGI: Koukni do .htaccess jestli tam neni nejaka hloupost, pripadne zakomentovat
    GREGI
    GREGI --- ---
    HARDCABB: ten tam prave nemuzeme najit z nejakeho duvodu
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    GREGI: to muze bejt milion veci, nemate na hostingu pristup do server error logu?
    GREGI
    GREGI --- ---
    Setkal se tu nekdo s error 500 kdyz se snazi nacist wp-admin? Zkouseli sme vsechny mozny navody co sme nasli na netu a nic nepomohlo.... eshop jede jen se neda dostat do admina:/
    TITAN
    TITAN --- ---
    Zdravim, uměl by někdo drobnou úpravu v template WP, který je dělaný na míru. Je potřeba změnit pár drobností, přímo v kódu. Dostal jsem web na správu a nemám čas se v tom teď hrabat. Odměna na domluvě :D Bližší info dám pošty Díky
    REEFER
    REEFER --- ---
    Ptam se pro pratele. Shani někoho, kdo by uměl přelít tenhle wireframe do WP. Je to moc pekna vec, mysleno dobrej projekt, hezka spravna myslenka. Rozpocet je do 10k - maji od nekho odhadnute, ze by to melo jit prelit do elementoru nebo podobneho za jeden den, ale ja se v tom moc nepohybuju, neumim odhadnout - jen to preposilam.

kontakt: jolana.teuberova@gmail.com

wireframe: https://22q44z.axshare.com/

tady prezka jak to ma vypadat: https://drive.google.com/file/d/1EtqWwp39jTfXGvNFMAo0ZlUT7vGpLIpj/view?usp=sharing
    PULKA
    PULKA --- ---
    PULKA: A případně si napsat filtr, který by třeba to, co je v závorce do toho spanu hodil, aby to bylo uživatelsky jednoduchý? Přijde mi, že tohle bude umět asi víceméně každej formulář.
    PULKA
    PULKA --- ---
    REFLEX: A nešlo by to udělat jednoduše tak, že si dáš ten text do spanu a naformátuješ si to v rámci toho labelu?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    PULKA: HARDCABB:
    Je treba otazka:

Jaky obor delate?

priklad radio buttonu -
    auto/moto a pod tim by byl jeste pomocny text - napr. autobazary, autoskoly,
    PULKA
    PULKA --- ---
    REFLEX: U kazde hodnoty popis? Hodis mi priklad?
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    REFLEX: jak to myslis, co krome label input[radio] potrebujes?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    PULKA: tak jsem vyzkousel a ono to neumi jednu zasadni vec a to mam radio input list a chci u kazde hodnoty popis

Neumi to zadny plugin na formulare(mimochodem vsechny vypadaji skoro stejne :)

Takze na to mozna pouziju ACF, a form sestavim sam
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Už jsem na to přišel. Nikdy nevytvářejte objekt WCML_Multi_Currency. Jakmile to uděláte, tak si pověsí všechny hooky. A protože už se vytvářel někde ve WC, tak je bude věšet znova.

Nebudu to dělat...
    Miluji svoji pr�ci!
    http://milujipraci.cz/
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    CYBERWOLF: To uz asi neda, ale mohl by to dat Query monitor :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    WOJTISHEK: umí, dík. Už jsem to ale vyřešil jinak (dumpnul jsem si filtry jen z toho jednoho hooku a to už mi ramku neutrhne). A opravdu tam ta funkce je přidaná dvakrát. Teď bych potřeboval přijít na tom, kde se to tam podruhé vzalo. To ze simply show hooks asi nevytřískám, co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam