• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    PAN_ILFORD: takdle jednoduchy to bohuzel nebude, funkce get_previous_post() bohuzel neni ohebna takdle.. pozde, kdyz ji volas. musis bohuzel nasadit nekolik filtru, ktery uplne zmeni jak WordPress zjisti dalsi/predchozi prispevek, nebo si to napsat uplne cely sam.

reseni s filtrama je tady, ale troufam si rict ze to je mimo tvou ligu: https://wordpress.stackexchange.com/questions/184770/next-and-previous-post-link-ordered-alphabetically

kdyz ti nikdo jinej neporadi, zitra na to muzu kouknout
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    CYBERWOLF: jasný. Zdá se to být komplexnějším problémem. A přitom na první pohled taková blbost.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CYBERWOLF: * ne otazník, ale mezera. Kde jsem vzal otazník, proboha?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PAN_ILFORD: řekl bych, že na 3. řádku má být .= a ne = a před ORDER BY ještě možná otazník, ale jinak z toho poznám starou belu :)

Si zkus udělat echo, co je v $previous_post_alphabetically a uvidíš, jestli to dává smysl
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    CYBERWOLF: abych doložil, jak tristní to se mnou je:

tohle je funkce, která mi v Oxygenu umožňuje získat link na předchozí post
    <?php

function as_get_previous_post_url() {
        $previous_post = get_previous_post();
        if ( $previous_post ) {
            return get_permalink( $previous_post);
        }    
    } 

s jídlem roste chuť, a tak bych rád, aby se to dělo abecedně podle názvu, ne podle ID
    nějací lidé na internetu tento problém pochopitelně řešili, i když v trochu jiných souvislostech. půjčil jsem si tam jeden řádek navíc.

function as_get_previous_post_url_alphabetically() {
        $previous_post_alphabetically = get_previous_post();
            $previous_post_alphabetically = "ORDER BY p.post_title ASC LIMIT 1";
        if ( $previous_post_alphabetically ) {
            return get_permalink( $previous_post_alphabetically);
        }    
    }

kupodivu to nefunguje
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KALIF_WH: ano, je to tak
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    CYBERWOLF: to je fakt, ale to vetsinou musis zaridit i u tech pluginu, sice maji nejake nastroje na identifikaci toho co vsechno na strankach bezi , ale roztrideni a pripadne doplneni je na uzivateli.
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    CYBERWOLF: u mě to vždycky souvisí s wordpressem :) Díky tomu se kontaktu s php nevyhnu. Bude mě to i bavit, ale základ je mizernej, čili ještě nějakej čas budu potřebovat přinejmenším inspiraci.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PAN_ILFORD: pokud to souvisí s wordpressem, tak asi jo, jinak to zkus tady: [PHP + MySQL]
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    hodí se sem i php related dotazy?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CYBERWOLF: Aha, ok, to asi jo
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    REDSNAKE: "k ničemu" říkám v tom smyslu, že tě bude úřad šikanovat za to, že to tam nemáš oproti tomu, že tě bude šikanovat za to, že to tam máš jenom na oko.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Ono je to k nicemu takjako tak, neznam nikoho kdo to cte a vsichni jen tupe odklikavaj. Nejvetsi zverstvo a zbytecnost..
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Akorát pak ještě musíš zařídit, že to žádné cookies neuloží, dokud ten souhlas nedostaneš a formulovat ten souhlas tak, aby návštěvník byl náležitě informován, jaké cookies a proč chceš ukládat. Jinak je to k ničemu.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    TRESEN:

EU Cookies Bar for WordPress – WordPress plugin | WordPress.org
    https://wordpress.org/plugins/eu-cookies-bar/
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    Zdravím vás, jak mohu do svého webu (postaveném na wordpresu) implementovat onen jednorázový souhlas s přijetím cookies, který se teď naprosto všude na webech objevuje? Děkuji za radu.
    PULKA
    PULKA --- ---
    📢 Příští sobotu bude WordCamp Praha Live! - pokud si chcete poslechnout nějaké přednášky, diskutovat s odborníky anebo se poradit o WordPressu, tak vás tam rádi uvidíme. Vstupenky jsou zdarma, program už je připravený. Těšíme se na vás nejen s ID HARDCABB :)

WordCamp Praha 26. 2. 2022 – Největší konference o WordPressu, která je určená pro všechny fanoušky, běžné uživatele i profíky.
    https://prague.wordcamp.org/2022/
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    REFLEX: u jisteho mistnohi id jsem narazil na Transposh ( https://transposh.org/ ) a od ty doby.. staci napsat jednu verzi rozumnou reci a pak udelat v mutacich co si zapnes par trivialnich uprav a je to ready to go..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KORINKOWICZ: jo, me ale zaujala ta podpora Woocommerce, kvuli nemu jsem vzdycky nakupoval WPML, umi to i komercni polylang, ale (nejmin sveho casu) byl drazsi a neumel vice men..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam