Čaute. Pro docela dost WP webů vytvářím custom design podle návrhu designéra a řeším, jestli neexistuje nějaká jednodušší cesta... Typicky to u mě vypadá tak, že obsah nasypu pomocí Gutenbergu, nasadím na to buď Astru nebo Understrap a následně pak v child-theme kódím CSS...
Co mě ale dost ztěžuje práci jsou trochu nestandardní breakpointy defaultního WP bloku pro sloupce. Láme se to tuším někde při 600px a 780px, což moc neodpovídá běžně užívaným breakpointům... Tak by mě zajímalo, jestli se ty defaultní WP breakpointy nedají někde snadno změnit...
Samozřejmě se na to dá jít i tak, že se pak podvolím těm WP hodnotám (např. v tom Understrapu se dají nastavit vlastní hodnoty a celý SASS pak kompilovat podle nich), ale raději bych na to šel opačně a držel se těch častěji používaných (jako např. 576, 768, 992, atd.)....
Tak by mě zajímalo, jestli nemáte někdo lepší postup jak na WP dělat custom design. A to ať už jako obecný princip (např. jestli nemáte jinou oblíbenou základovou šablonu), popř. jak se popasovat aspoň s těma prokletýma WP breakpointama :-D