• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MCKIDNEYnyx :: trziste :: reseni problemu
    EVUSE
    EVUSE --- ---
    Ahoj, chci se optat, budeme s partnerem otevírat hostel v Lokti, zatím tak nějak na koleni dáváme vše dohromady, nemáme webovky, jsme spíš dali vědět pár kamarádům, a tak. Napadlo mě, jestli je možný to nějak dát vědět lidem z nyxu, přes tržiště? Díky.
    NODE
    NODE --- ---
    KONOPASLIK: nevnucuj se ;)
    NODE
    NODE --- ---
    to nyx: Bez obav nejsme žádná velká korporace která saje prachy ale pár kámošů, která si to vyrábí a potřebuje svou práci někde prodat.
    NYX
    NYX --- ---
    NODE: no nevim, kdyz na to koukam, uz mi to prijde dost za hranou.
    NODE
    NODE --- ---
    Ahoj, můžu hodit někam na tržiště mobilní reklamu za auto k pronájmu vlastní výroby ?
    NYX
    NYX --- ---
    EXX: vkladani inzeratu je dost nerealne. listovani nevim, da se to zatim do velke miry nahradit pouzivanim tech logovacich diskuzi.
    EXX
    EXX --- ---
    a kdy bude trziste v appce na android ?
    NYX
    NYX --- ---
    DO_ME_NICK_A: a postupujes presne podle navodu co je na nastence v [ nyxdroid - nativní klient nyx.cz pro Android ]
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    Ahoj mám dotaz (a předem se omlouvám pokud to sem nepatří) stáhla jsem si ted do androida nyxandroid a nejak mi to stale pise, že je má autorizase zdá se neplatná? Poradíte prosím ?
    NYX
    NYX --- ---
    CHRMLE: no radsi snad ne, at neprovokujeme :)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Zdarec, můžu si založit inzerát, že sháním tripa???
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    NYX: ja jen jestli me neco neuteklo :), diky za informaci
    NYX
    NYX --- ---
    DELVIT: ted asi neda.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    NYX: jak se da rozeznat, ze je vec prodana (clovek klikl na sold) nebo "jenom" vyprsela?
    NYX
    NYX --- ---
    AHARAZ: system urcite rozlisuje prodane a neaktualni, jen ta kategorie neaktivnich se objevi teprve kdyz do ni neco spatne. a asi tam je jeste chyba, ze to do ni spadne teprve pri definitivnim vyrazeni, tj. az po mesici. jdu to opravit aby se to tam hazelo uz po dvou tydnech, coz odpovida tomu zpruhledneni a moznosti ho zaktualizovat.
    AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    MCKIDNEY: Sledovaní inzerátu jsem ještě nepoužil, asi budu muset začít.
    Nicméně dost věcí mé zajímá teprve až jejich cena spadne pod nějakou mez a to se nemusí nikdy stát...
    Ale i tak jak nesleduji všechny kategorie jako kluby, tak když se třeba chci podívat na aktuální nabídku aut, tak je Tržište jediná cesta. Protože jen tam poznám co je nejčerstvější.


    NYX --- --- 6:58:18 10.4.2013 --- 19:54
    fotky, popis apod dam jako popup po najeti, doslo mi to zpetne. co se obnovovani tyce, je tam checkbox ktery zaskrtne celou kategorii, takze stale jde obnovit vsechny stare na dve kliknuti

    No ja bych potřeboval aspoň to datum a řazení. Popup je pro mě sice ztráta času, ale zase přehled je kompaktnější a to může potěšit někoho jiného.

    Ad obnovování jak teď už systém nerozlišuje co je prodané a co neaktuální, tak v mém případě by to teď na dvě kliknutí obnovilo cca 40 inzerátů. A jen dva jsou věci co ještě mám jen je nabízím vždy jednou za čas (třeba i s pár měsíční pauzou) abych netapetoval tržiště.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    AHARAZ: Já mám tržiště rád, jenom tam lezu 99% naprosto zbytečně (Protože hledání, sledování i úprava). Kluby sleduji právě protože nemají obnovené inzeráty. Pokud hledám něco starého, tak použiji hledání.
    Udržuji takhle pojem o celém tržišti denně.

    Slevy a podobně jsou hezký, ale pokud mám zájem, tak sleduji ten inzerát a uvidím tu změnu stejně.

    TLDR: Pro mě kluby rozhodně zbytečný nejsou, zatímco odkaz na tržiště je, proto si myslím, že moje inzeráty by měli být primárně na, pokud mám aktivní inzeráty.
    AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    K Tržišti.

    Rád bych u inzerátu viděl i čas, ne jen datum. Vzhledem k tomu že se tržište chová jinak než kluby, tak mi to tam chybí.

    To co se stalo teď s výpisem vlastních inzerátů mi přijde jako zhoršení.
    Není vidět datum inzerátu, obrázek, cena ani popis. Výpis "jako v tržišti" byl pro mě mnohem čitelnější - viděl jsem to co vidí kupující. Všechny svoje inzeráty přijednom.
    Prodané věci jsou nezávisle na stáří na jedné hromadě, takže se v nich nedá moc orientovat. Já jsem prodané věci používal jako archiv, abych veděl co jsem v minulosti za jakých podmínek prodával. Ne jen na rezervované a systémem pozastavené inzeráty. (Kdyby bylo možné ten seznam ve starém zobrazení, třeba jen jendorázově, získat, byl bych vděčný)
    Teď mám na konci seznamu tiskárnu co jsem prodal v neděli a notebook co jsem prodal před léty. Takže i tady bych ocenil datum a řazení dle něj.

    Systém obnovování všeho najednou nebyl ideální, ale zase spíš obnovuji vše, když na to mám dle systému právo. Nebo obnovuji jednu věc, když k prodeji nedošlo. Výběr checboxy mi přijde horší na obé.
    Teda vůbec netuším jestli zároveň došlo ke změně funčnosti automatického skrývaní neaktuálních inzerátů, jejich obnovování a posouvání v tržišti nahoru...

    MCKIDNEY:
    Odkaz Tržište ukazuje obnovené inzeráty, což kluby nedělají. Přijde mi to jako zásadní tozdíl. Když někdo něco např. sleví a obnoví je to navrchu jen v tržišti, vlastně ani nevím zda se dle toho zméní ten příspěvek v klubu... V tom mi přijdou kluby z tržiště dobré jen na vyloženě čerstvé inzeráty a pokud by šlo sledovat rubriky tržiště a třeba rozlišovat obnovené/nové (nepřečtené příspěvky jako v klubu), tak nevidím důvod kluby dál používat.

    Je pozdě v noci tak doufám že je to srozumitelné. Rád se případně zapojím do nějaké širší diskuze. Chtěl jsem napsat něco až budu mít víc času, ale ta první změna mě víc motivovala...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Zdravím,
    v poslední době se zase vrtám v nyxu a pomalu dojde i na tržiště. A protože sám ho používám spíš sporadicky, ptám se povolanějších...což v tomhle případě znamená lidi, kteří mají v tržišti momentálně deset a více inzerátu (ať už aktivních nebo ne).

    Takže...ocením jakékoliv nápady, jak tržiště vylepšit (ať již z pohledu prodávajícího nebo kupujícího), co momentálně nefunguje jak by mělo a jakékoliv další postřehy, které vás napadají. Asi nejlépe víte s čím jste se při prodeji potýkali nebo co vám chybělo.

    Díky


    Co nefunguje podle představ, když jsem začal:
    - deaktivace starých inzerátů - jako metoda poslední záchrany mě přijde příliš brzy, jako metoda pro udržování tržiště aktivním příliš pozdě. Myslím, že zde je prostor pro hraní.

    - "prodáno" - protože je to stejný stav jako deaktivovaný inzerát, tak neplní účel úklidu svých inzerátů, protože se tam přimíchají deaktivované a zapomeneš na ně. Možná se stane zbytečným v momentě kdy se změní systém deaktivovaných inzerátů.
    Myslím, že je tu prostor pro tlačítko zamluveno, které inzerát neschová, ale jenom označí a po řekněme 48 hodinách hodí do prodaných. To samé udělat se stavem archivovaných

    - odkaz tržiště v menu - velmi sporadicky tam jdu přímo prohlížet inzeráty, ale jenom hledat a upravovat svoje. To, že mě to zobrazí inzeráty mě rozbíjí nepřečtené ve "falešných klubech". Uvítal bych asi stránku pro lidi co mají X inzerátů - Vyhledávání, Sledované a moje inzeráty místo seznamu aktuálních.

    To jsou věci, kterých si všímám pravidelně, Taky jsem si všiml, že množství aktivních odběratelů klesá. Ale to je možná jenom moje pozorování. Nicméně mě napadlo udělal app pro statický obsah inzerátu uvnitř banneru, když zrovna není reklama. (Možná rovnou věc pro premium uživatele)
    NYX
    NYX --- ---
    FARO: pokud to delas sam, nevidim to problem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam