• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MCKIDNEYnyx :: trziste :: reseni problemu
    NYX
    NYX --- ---
    EVUSE: tak to bych as ivazne nehrotil :)
    EVUSE
    EVUSE --- ---
    Ok, díky, jedná se o malej hostel v centru Lokte (u Karlových Varů) se dvěma společnejma pokojema a dvěma pro 2 (až 3) lidi. Budem to obhospodařovávat s partnerem a chceme tomu dát spíš takovýho rodinnýho ducha. Je to starej barák, docela to tam dejchá historií a je tam moc pěkný okolí. Lidi to moc neznaj, a tak hledáme cestu, jakou by se o tom mohli dozvědět. Začínáme vlastně tenhle víkend v sobotu, kdyby třeba měl zájem někdo, kdo jede na fesťák ve Varech.

    Posílám text, co k tomu zatím mám plus mám nějaký fotky.

    Zveme Vás do malebného městečka Loket, kde Vám můžeme nabídnout příjemné ubytování v historickém (avšak i tak klidném) centru přímo pod hradem. Možnost pokoje pro dva, tři nebo společný pokoj pro více lidí. Nabídneme Vám útulnou rodinnou atmosféru, nádherné okolí, hory, řeky, skály, jezírka, lesy, možnost výletů (Karlovy Vary,..) a vstřícné provozovatele. Kola či lodě můžeme zapůjčit. Protože se jedná o hostel a ne o hotel, disponujeme společnou kuchyňkou a sociálním zařízením. Cena za společný pokoj je 250,- Kč/osoba/noc, cena za pokoj pro dva je 300,- Kč/osoba/noc. Úklid 50,-, možno si uklidit sám. Kontakt na email: EvickaF@seznam.cz nebo telefon +420602946047. Těšíme se na Vás.
    NYX
    NYX --- ---
    EVUSE: no asi zalezi na rozsahu, u te komerce zatim neexistuji nejaka presna pravidla...spis kouknu a vidim jestli mi to jeste prijde byt ok nebo ne.
    EVUSE
    EVUSE --- ---
    Ahoj, chci se optat, budeme s partnerem otevírat hostel v Lokti, zatím tak nějak na koleni dáváme vše dohromady, nemáme webovky, jsme spíš dali vědět pár kamarádům, a tak. Napadlo mě, jestli je možný to nějak dát vědět lidem z nyxu, přes tržiště? Díky.
    NODE
    NODE --- ---
    KONOPASLIK: nevnucuj se ;)
    NODE
    NODE --- ---
    to nyx: Bez obav nejsme žádná velká korporace která saje prachy ale pár kámošů, která si to vyrábí a potřebuje svou práci někde prodat.
    NYX
    NYX --- ---
    NODE: no nevim, kdyz na to koukam, uz mi to prijde dost za hranou.
    NODE
    NODE --- ---
    Ahoj, můžu hodit někam na tržiště mobilní reklamu za auto k pronájmu vlastní výroby ?
    NYX
    NYX --- ---
    EXX: vkladani inzeratu je dost nerealne. listovani nevim, da se to zatim do velke miry nahradit pouzivanim tech logovacich diskuzi.
    EXX
    EXX --- ---
    a kdy bude trziste v appce na android ?
    NYX
    NYX --- ---
    DO_ME_NICK_A: a postupujes presne podle navodu co je na nastence v [ nyxdroid - nativní klient nyx.cz pro Android ]
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    Ahoj mám dotaz (a předem se omlouvám pokud to sem nepatří) stáhla jsem si ted do androida nyxandroid a nejak mi to stale pise, že je má autorizase zdá se neplatná? Poradíte prosím ?
    NYX
    NYX --- ---
    CHRMLE: no radsi snad ne, at neprovokujeme :)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Zdarec, můžu si založit inzerát, že sháním tripa???
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    NYX: ja jen jestli me neco neuteklo :), diky za informaci
    NYX
    NYX --- ---
    DELVIT: ted asi neda.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    NYX: jak se da rozeznat, ze je vec prodana (clovek klikl na sold) nebo "jenom" vyprsela?
    NYX
    NYX --- ---
    AHARAZ: system urcite rozlisuje prodane a neaktualni, jen ta kategorie neaktivnich se objevi teprve kdyz do ni neco spatne. a asi tam je jeste chyba, ze to do ni spadne teprve pri definitivnim vyrazeni, tj. az po mesici. jdu to opravit aby se to tam hazelo uz po dvou tydnech, coz odpovida tomu zpruhledneni a moznosti ho zaktualizovat.
    AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    MCKIDNEY: Sledovaní inzerátu jsem ještě nepoužil, asi budu muset začít.
    Nicméně dost věcí mé zajímá teprve až jejich cena spadne pod nějakou mez a to se nemusí nikdy stát...
    Ale i tak jak nesleduji všechny kategorie jako kluby, tak když se třeba chci podívat na aktuální nabídku aut, tak je Tržište jediná cesta. Protože jen tam poznám co je nejčerstvější.


    NYX --- --- 6:58:18 10.4.2013 --- 19:54
    fotky, popis apod dam jako popup po najeti, doslo mi to zpetne. co se obnovovani tyce, je tam checkbox ktery zaskrtne celou kategorii, takze stale jde obnovit vsechny stare na dve kliknuti

    No ja bych potřeboval aspoň to datum a řazení. Popup je pro mě sice ztráta času, ale zase přehled je kompaktnější a to může potěšit někoho jiného.

    Ad obnovování jak teď už systém nerozlišuje co je prodané a co neaktuální, tak v mém případě by to teď na dvě kliknutí obnovilo cca 40 inzerátů. A jen dva jsou věci co ještě mám jen je nabízím vždy jednou za čas (třeba i s pár měsíční pauzou) abych netapetoval tržiště.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    AHARAZ: Já mám tržiště rád, jenom tam lezu 99% naprosto zbytečně (Protože hledání, sledování i úprava). Kluby sleduji právě protože nemají obnovené inzeráty. Pokud hledám něco starého, tak použiji hledání.
    Udržuji takhle pojem o celém tržišti denně.

    Slevy a podobně jsou hezký, ale pokud mám zájem, tak sleduji ten inzerát a uvidím tu změnu stejně.

    TLDR: Pro mě kluby rozhodně zbytečný nejsou, zatímco odkaz na tržiště je, proto si myslím, že moje inzeráty by měli být primárně na, pokud mám aktivní inzeráty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam