• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MCKIDNEYnyx :: trziste :: reseni problemu
    DROYD
    DROYD --- ---
    Ahoj, během studií jsem měl malý kamenný obchod se zimním vybavením, to už je dávno za mnou, ale po značně rychlém nástupu do práce a nutnosti zavření obchůdku mi zbyly nějaké kousky (snb, vázka atd...). Je možné na tržiště hodit inzerát s odkazem na ručně dělanou fotogalerii nabídky než abych sem nahrával 30 inzerátů? Vzhledem k tomu, že to nabízím pod mými nákupními cenami tak rozhodně nejde o žádnou komerci a uživatelé Nyxu by to neměli minout.
    NYX
    NYX --- ---
    SWITCHMAN: na tohle je moznost jen oznacit inzerat za neaktivni, pak jde presunout zpet mezi aktivni v trziste / moje
    https://www.nyx.cz/index.php?l=market;l2=2

    pokud je skutecne smazany, musis psat znovu
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    udelal jsem inzerat v poptavce prace. Pak jsem jej smazal, protoze jsem sehnal lidi jinde. Ted mi rekli, ze nemuzou chtel bych inzerat znovu zverejnit (mam ho v "osobni"), ale nedosel jsem na to, jak jej zverejnit znovu .)
    NYX
    NYX --- ---
    SWITCHMAN: nechapu uplne jak to myslis
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    prosim, je moznost znovu zobrazit inzerat, ktery jsem sam smazal, aniz bych ho musel znovu vypisovat? Pokud dam upravit, tak ho upravim, ulozim, ale nezverejni se.
    Dekuji .)
    PETRUSHE
    PETRUSHE --- ---
    Ahoj, prosím o radu, vložila jsem inzerát na prodej garsonky, ale né a né se mi přesunout do skupiny bydlení: tržiště / bydlení a nemovitosti / spolubydlení :-( zapomněla jsem někde něco zakliknout? díky!
    ELISKAH
    ELISKAH --- ---
    Chápu a stahuju, omluva! Díky a at se vede.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    A prodejem myslím to, že prodáváš možnost nastoupení jako dalšího nájemníka.

    jenom se občas vyjádřuji jako kokot :D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    jestli chápu dobře, tak se bojíš, že tvůj prodej předaný komerční vrstvě bude porušovat pravidla o komerčních inzerátech.

    Je to trošku šedivá zóna imho. Podobně jako aukro a tak.

    Můj postoj je, že komerční inzerát udává jeho špatný obsah, ať už z pohledu předmětu, ceny, nebo toho jak je zobrazen.

    Pokud ti Komerční prvek, v tomhle případě realitka, zakázala prodej mimo ně, ani nevím zda to jde, tak inzerát stáhni. Jinak v tom problém osobně nevidím.
    ELISKAH
    ELISKAH --- ---
    najemni smlouva mi konci k 31. srpnu a uz ted tam nebydlim...
    NYX
    NYX --- ---
    ELISKAH: Ja nejak nechapu, proc se pak vubec namahas nekoho hledat, respektive za co je potom ten poplatek :)
    ELISKAH
    ELISKAH --- ---
    Ahoj, inzeruji v trzisti pronajem bytu, ktery opoustim a rada bych ho predala nekomu solidnimu. Problem je v tom, ze spravce (ne realitka) pozaduje poplatek za zprostredkovani. Je to problem? diky za odpoved, Eliska.
    NYX
    NYX --- ---
    RAFIGA: tak tohle prosim spis ne
    EVUSE
    EVUSE --- ---
    ok, paráda, díky, tak já to tam švihnu:). kdyby sis chtěl udělat výlet, jseš vítán. a určitě ti dáme nějakou slevu..:)
    NYX
    NYX --- ---
    EVUSE: tak to bych as ivazne nehrotil :)
    EVUSE
    EVUSE --- ---
    Ok, díky, jedná se o malej hostel v centru Lokte (u Karlových Varů) se dvěma společnejma pokojema a dvěma pro 2 (až 3) lidi. Budem to obhospodařovávat s partnerem a chceme tomu dát spíš takovýho rodinnýho ducha. Je to starej barák, docela to tam dejchá historií a je tam moc pěkný okolí. Lidi to moc neznaj, a tak hledáme cestu, jakou by se o tom mohli dozvědět. Začínáme vlastně tenhle víkend v sobotu, kdyby třeba měl zájem někdo, kdo jede na fesťák ve Varech.

    Posílám text, co k tomu zatím mám plus mám nějaký fotky.

    Zveme Vás do malebného městečka Loket, kde Vám můžeme nabídnout příjemné ubytování v historickém (avšak i tak klidném) centru přímo pod hradem. Možnost pokoje pro dva, tři nebo společný pokoj pro více lidí. Nabídneme Vám útulnou rodinnou atmosféru, nádherné okolí, hory, řeky, skály, jezírka, lesy, možnost výletů (Karlovy Vary,..) a vstřícné provozovatele. Kola či lodě můžeme zapůjčit. Protože se jedná o hostel a ne o hotel, disponujeme společnou kuchyňkou a sociálním zařízením. Cena za společný pokoj je 250,- Kč/osoba/noc, cena za pokoj pro dva je 300,- Kč/osoba/noc. Úklid 50,-, možno si uklidit sám. Kontakt na email: EvickaF@seznam.cz nebo telefon +420602946047. Těšíme se na Vás.
    NYX
    NYX --- ---
    EVUSE: no asi zalezi na rozsahu, u te komerce zatim neexistuji nejaka presna pravidla...spis kouknu a vidim jestli mi to jeste prijde byt ok nebo ne.
    EVUSE
    EVUSE --- ---
    Ahoj, chci se optat, budeme s partnerem otevírat hostel v Lokti, zatím tak nějak na koleni dáváme vše dohromady, nemáme webovky, jsme spíš dali vědět pár kamarádům, a tak. Napadlo mě, jestli je možný to nějak dát vědět lidem z nyxu, přes tržiště? Díky.
    NODE
    NODE --- ---
    KONOPASLIK: nevnucuj se ;)
    NODE
    NODE --- ---
    to nyx: Bez obav nejsme žádná velká korporace která saje prachy ale pár kámošů, která si to vyrábí a potřebuje svou práci někde prodat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam