• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    mám pro vás tzakový návrh...u nás v řevnicích jsou v létě různé akce jejichž součástí je i trh...nejsou tam davy ale zase lidí docela dost...zkusila jsem jestli by tam nemohl být váš krámek + moje šperky a píšou, že:

Nejvhodnější pro vás bude Košíkářský trh 3. 6. od 9 hodin na náměstí.
    podmínkou je vlastní stánek nebo stolek.

Šly byste do toho?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    bohuzel
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    nene soudor s koncovkou PSD nebo Indd
    v poho. i tohle se da
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jako puvodni text? mam jen to jak jsme to dostala
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: asi k tomu nemas ten zdroj, co?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LENDULIK: posilam
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: ja :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    byl by tu prosim nekdo schopny udelat z velkyho podlouhlyho PDF format A5?
    potrebujeme do katalogu For Pets

jo a kdybyste nekdo chtel vstupejky na For pets zdarma, prosim hlaste se mi do posty
    BRINA
    BRINA --- ---
    mam ted v depozitu barevne trosku nudno
    aneb Campari, Cinzano, Johnnie Walker, Mulder a Scullyová

IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TAMARIX: já bych asi i šla :o) v diáři zatím nic v plánu nemám, zato mám pod postelí krabici plnou krámů.
    Mám doma skládací stoly, ale nemám židle. Kdo má židle? :o)))
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Holky, nechcete se mnou některá jít prodávat v sobotu na Kolbenku?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    clanek o Deja Vu s celym jejim pribehem (ta cast, co zname)
    OS Devět životů
    http://www.cici.cz/clanky.php#dejavu
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BOUCNER: supr
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    BOUCNER: gratulace,taky jsem to zažívala a je to super pocit vidět ty pokroky.Tý mojí to trvalo asi půl roku a teď by tomu nikdo nevěřil,že taková byla
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    LENDULIK: to mě právě taky :-)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    BOUCNER: jojo to zname, nas kocicak se pomalu nenechal ani pohladit a ted je kamos se vsema navstevama :)
    to je krasny ne? :) me to hrozne dojima....
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    tak já vám se vpadnu se zprávou o Mautzovi....nevím,jestli si pamatujete,ale byl to takový strašný plašan,trvalo několik měsíců,než se přestal bát prudkých pohybů,zvuků a vůbec si tak nějak na nás zvykl...další úspěch bylo,když se přestal bát chodit do kuchyně.Mysleli jsme si ale,že co se týká cizích lidí,tak nikdy žádný úspěch nebude.Půl roku k nám pravidelně minimálně každých 14 dní přijde kamarád a je tam celý den.V tu dobu musim dát jak jídlo,tak záchod k posteli,z pod které mautz třeba 12 hodin nevytáhl paty a ve čtvrtek jsem teda čuměla,protože se úplně normálně sebral a šel si kamarádovi sednout rovnou do klína :-D
    Vůbec jsem to nečekala,bez předešlého okouknutí či očichání si to k němu namířil zcela z příma,jak kdyby to tak dělal pokaždé...Takže závěrem mi kamarád uveřil po půl roce,že máme kočky dvě a ne jednu :-)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ENKATT: hele ta fotka kde se olizuje v prepravce pri basteni vypada pozitivne :)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    ENKATT: Ja doufam, ze antibiotika zaberou, hlavne jsme to chytli vcas, chut k jidlu porad ma i chodi pit, veterinarka ji prohmatala a rikala, ze v sobe moc nedrzi, takze vycurana je.
    A zase se mi potvrdilo, jak je hodne vnimava, po prichodu z prace jsem se teprve rozhodovala, jestli ji jeste budu pozorovat nebo jestli pujdeme na veterinu, pak jsem ji videla porad v zachudku, tak bylo rozhodnuto a do loznice jsem si nenapadne pripravila prepravku a Emca hned vycitila, ze se neco bude dit. Ja cekala na nase pravidelny ritualy, kdy si sednu k notasu a ona prijde a nastavuje se na drbani a hlazeni, to jsou momenty, kdy ji polapim do naruce, ale ted se ode me drzela zpatky, potvora mala:-) Ale na druhou stranu bylo videt, ze chce pomoct, protoze se nechala pohladit, kdyz byla v zachudku:-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    HELLEJU: to je jak u lidi asi..jednou zanet mocaku, tak k nemu jsou pak sklony.mi prijde
    tak snad bude ok, pani leskla cerna :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam