super, tak je nás čtyři a půl a asi nemá smysl čekat další tejden, jestli se ozve někdo další, takže bych pokročil s konkretizací
- one-shot bych bral jako danost, když to bude dobře probíhat a budeme mít čas a nevimco, tak se můžem slézt zase, ale s kampaní rozhodně dopředu nepočítáme
- termín dořešíme až uvidíme, kdyby se to povedlo nějak odpoledne v parku, můžem zapojit i Argannah, ale chápu, že večer ve sklepě to má větší atmosféru (a možná bude i snažší se sejít)
- prahu bych bral jako danost, místo se ještě dořeší časem
- postavy uděláme přes net a odehrajem nějaký mikrointro, ať až se potkáme můžeme rovnou hrát
- postavy si klidně může každej tvořit sám - pro předvytvořený žádnej zvláštní důvod nevidim, zas tak složitý to neni a nějaký zvláštní diskrepance a nekompatibility by tam vzniknout neměly, ne? průběžný konzultace samozřejmostí...
- ražení myslim pěkně shrnul LLGhostLL "jsem pro každou srandu s tim, že že pude do tuhýho" - pod to bych se podepsal
- co se týče žánru DAVESADE se vyjádřil docela jasně, já jsem docela otevřenej, jak už jsem psal, ale možná bych hlasoval spíš pro něco sociálnějšího nž vymlacování jeskyně (ale přizpůsobim se), ostatní se ještě ne... berte to jako pobídku :)
- kdo bude dělat PJ ještě nevíme, já bych se toho třeba i zhostil, ale určitě ne v dungeonu, na to nemám (něco takovýho jsem hrál naposledy asi v primě a pravidla jsem v ruce neměl taky pár let, takže si fakt nevezmu na triko něco, kde se hází víc než mluví..)
- teď se tady tvářim jako největší diktátor, ale kdyby si chtěl vzít někdo organizaci na starost za mě, tak bych se vůbec nezlobil :)
- už mě nic nenapadá... co bysme ještě měli teď řešit?
jinak v praze kde spát mám, o mě se nebojte, jenom jsem trochu limitovanej, kterej víkend můžu přijet a kterej ne..
a podle jaký verze pravidel chcete hrát? poslední byly 1.6, že jo? ty nemám, ale za to jsem našel doma starý po tátovi, sice jim pár stránek chybí, včetně titulky, takže nevim, která verze to je, ale mám pocit, že to bude 1.2, neli 1.1 (vzhledem k tomu, že 1.3 už vypadaly dost jinak), jsou to začátečníci a pj v jedný příručce a o pokročilejch se tam mluví jenom jakože možná někdy vyjdou... klidně je poskytnu :) (on ten rozdíl stejně neni tak velkej, jenom je to mnohem míň vyvážený a chyběj některý vychytávky)
případně mám ten krásnej bestiář od plusek, ten by se taky moh hodit :)
myslim, že klíčový je teď vymyslet, co vlastně budem hrát, jak má hra vypadat - fakt bych to nepodceňoval, každej si pod tim představuje něco jinýho, každej má jiný hráčský zvyklosti a bez předchozí komunikace to může skončit dost ostrym konfliktem - už sem to zažil (nejednou) a sousední debata o RPG je toho krásnym důkazem...