• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTatra
    DANUNA
    DANUNA --- ---
    TOM_HOST: Tyjo, dobrej rozdil! Myslim mezi TOM_HOST: a PALEONTOLOG: Zajimavy, jak vsechny auta v cerny barve (treba je to jenom cb fotkou) vypadaji daleko lip. Naopak cihlova barva je jedna z nejhnusnejsich. (Sama vlastnim cihlovou 120ku ;)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    TOM_HOST: no to je totiž ještě nedobastlená verze ;-)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    tady to ale nevypada zle :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    berte to jako kuriozitu ;)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    RSZ: náhodou vidím a náhodou je mi zle ;-)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENIIK: nahodou, vis kolik by tam slo pouzit spolecnych dilu se skodou 100? Planovaci v AZNP si museli mnout ruce:)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    PALEONTOLOG: uff, tohle ne-e, fakt ne, nelibit. V muzeu to měli vždycky pohozené někde vzadu a vedle toho tu sanitku, ta už nevypadá tak tragicky,a le toto je neštěstí...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Tatra 603A z roku 1964

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JENIIK: nj, jako obvykle jsem mimo, spaliny skrze ventilátor, který pomáhá krouťáku jsou nějaká studie pro sportovoní motory, považoval jsem to za standartní technologii; tedy sory
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    JENIIK: A hezky zepředu :)

JENIIK
    JENIIK --- ---
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DANUNA: hlavně ta zadní ploutev...!
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    FALLENANGEL:
    Přesně tak a to je mají ještě vystavený v Kopřivnickém Muzeu... Kačeny
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    DANUNA: To je prostě krásný auto.

Mmch dokument o Hanzelkovi a Zikmundovi je ke stažení na Czech Torrentu. Je to ale asi ta jejich druhá cesta. Jezdí tam s nějakejma upravenejma Kačenama.
    DANUNA
    DANUNA --- ---
    To je pane žihadlo! Slavný vůz Tatra 87 cestovatelů Hanzelky a Zikmunda (dnes v NTM - prohlášeno za národní kulturní památku). V letech 1947 až 1950 s ním známí čeští cestovatelé projeli řadu zemí Afriky a Jižní Ameriky.

PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Tahle Tatra se vyhřívá na metru Roztylech když jdete kolem OBI podchodem pod magistrálou hned u výlezu někomu na zahradě:

JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    BOBASH: jono, potrebuju oboje, chromku 613 i 603, u te je mi skoro jedno kterou :o)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    JESSE_MORENO: T603 se dá koupit od 50k za vrak přes 100-150k za něco s čím už by se dalo jezdit, ale je na tom hodně práce, až po tak 200-800k za hezkou. U T603-1 násob tak dvěma.

U T87 násob odhadem tak osmi :)

Nedávno po mě kamarád chtěl pořešit T87 a T97 z Ameriky. Obě za asi $60k (za kus), obě funkční, ale stejně by potřebovaly renovaci. Volal jsem tam a obě prodaný do Čech, prej to prodal prvnímu asi z deseti zájemců...

A T613 chromky už začínaj růst taky - myslím, že je teď ještě poslední doba, kdy se dá snad ještě možná koupit rozumně...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam