• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BOHOURCenTrio, CentroNet - Vysokorychlostni pripojeni k internetu
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    stejně styl komunikace a časté výpadky jsou pro mě jasná volba z5 k UPC
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    RAB1T: Aha takže já zodpovídám za kohokoliv kdo se připojí. To je někde dáno? a co ČTU tam mě o tom mají informovat než mi to odpojí,...
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    PETRPEDROS: Je nezajima konkretni pocittac ale pripojka a ta je tvoje.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Jak mohou vedet komu notebook patri?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    RAB1T: Dejme tomu kamarád si vezme sebou notebook zapojiho do me zasuvky. Stahne omylem vir ktery zacne hned po stazeni se dale sirit po siti centrio protoze ji nemaji zabespecenou do meho pc ktery byl ve stejne siti nic neproniklo. A tobe daji pokudu za sireni?
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    PETRPEDROS: Nerad bych aby doso k omylu jsem taky jen obych zakaznik a nic vic s centriem nemam spolecneho. Pokud do sve site umyslene nebo z nedbalosti(nezabaspecena wifi) nekoho pustis je to tvoje zodpovednost. To je jako kdyz u tebe ten kamos prespava a vytopi sousedy.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Prostě s centriem končim jsou protivný po mailu po telefonu a komunikace s vámi jako klientem je hodně drzá
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    RAB1T: Zeptal jsem se jak je možné že mě neinformovali dopředu. Že se mi to jako dost nelíbí takové zacházení s klientem. No a odpověď byla viz předchozí příspěvek... Že můžu být ještě rád. + komunikace po mailu.

    Ftipné je že když příjde kamarád s notebookem pařit hry k vám domu bude mít na noťasu vir tak díky němu vás odstřihnou a pak se budou divit že u Vás nic najíd nemohou. BURANI
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    PETRPEDROS: Ano mohli se zachovat korektneji. Ale to jestli tvoje pritelkyne pouziva notas jednou do roka nema na vec zadnej vliv. Pokud na nem ma vir a ten ohrozuje nekoho dalsiho je to jen a jen jeji problem. S tou pokutou uz je to trochu pritazeny za vlasy, otazkou je co jsi komu a jakym tonem rekl do telefonu nez se ti rozhodl odvdecit timto hodnotnym darkem.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    RAB1T: Jde o to že vir byl na pc pritelkyne ktera ho tak casto nepouziva. A mohli me informovat a notebook bych max preinstaloval otazka 2 hodin ne 3 dnu bez tv internetu a vyhrozovani 10. tisic pokutou!
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    takhle me take upc jednou omezilo. ale nevyplo. take bez kontaktu.

    presel sem na linux a je pokoj od picovin
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    PETRPEDROS: no ono bohuzel pokud mas tazenou televizi po kroucene dvojlice spolu s netem tak moc jiných možností než ti to střihnout celé není. Pokud jde o to že jsi měl v počítači vir, který měl pravdepodobne tendence se od tebe šířit bylo odstřižení zela na místě. Buď rád že ti to napsali a že tě odstřihli(pokud myslíš že tvurce viru by se o tvuj pocitac postaral lip nez ty jsi podle mne na omylu). To že si necháš zavirovat počítač je jen a jen tvoje zodpovědnost. Ano centrio mohlo tohle sdělit hned při tvém prvním kontaktu, ale je to jedna z nejlevnejsich sluzeb v cechach takze nechapu co cekas za premiove sluzby.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Pokračování nyní mi centrio vyhrožuje desetitisícovou pokutou za to že jsem sdílel vir. P
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    CENTRIO Práskači jen si dejte pozor aby vám centrio nezjistilo vir na pc nebo nějaký nelegální softvare.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Takže já s CENTRIEM končím!!! SVINĚ JSEM NA NĚ FAKT NASRANÝ!!!
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Nejlepší antivir je Centrio. A díky viru v PC mi zablokovali projistotu i TV.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    PETRPEDROS: hehe :D me takhle odpojilo UPC za portscan mvcr.cz... nezavolali, nerekli nic, az kdyz jsem volal na technickou podporu tak mi bylo receno ze se mi nekdo ozve - ten clovek se ozval dalsi den a rek neco jako "oni to chteli tak jsme vas odpojili, ale neni k tomu zadnej duvod, tak vas zase pripojime a uz to nedelejte..."

    evidentne tam nekdo nemel koule cokoliv resit
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    PREDSEDA: Dobře pokud jsem měl vir v PC měli mě informovat abych si to dal do pořádku předem a já bych si nahrál nový system a vpohodě. takhle mě odštípli oni vědět mi nedali technika poslali za 3 dny.--- co by na to řekl ČTU
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Tak to je skutečně na pováženou.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    No tak to je fakt síla po telefonické domluvě s technikem mě prý odpojili na žádost nějaké firmy která říkala že přes moje IP se knim snaží dostat nějaký vir. Takže firma si zavlá mě odpojí nedají mi ani vědět a technika pošlou za 3 dny... WTF FUCK YOU CENTRIO ja technika do meho PC urcite nepustim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam