• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRAPiPod, iPhone, iPad Development
    SEALSKEJ
    SEALSKEJ --- ---
    Podařilo se někomu rozběhat libgcc na OS 3.1.3? Mě se ho podařilo nainstalovat přes apt-get, ale gcc failuje na:

    ld: library not found for -lSystem
    collect2: ld returned 1 exit status
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Jestli tak jako ja mate pocit, ze XCode je super, akorat neznate vsechny triky a moznosti, tak doporucuju tohle: http://stackoverflow.com/questions/146297/what-are-those-little-xcode-tips-tricks-you-wish-you-knew-about-2-years-ago . Obzvlast Option+Command+Up je bomba 8)
    ONDRAP
    ONDRAP --- ---
    Decka, jestli se nekdo podilel na nejake aplikaci co je v appstoru, at sem da link, ja to dam na nastenku. At se ostatni dozvi a udela vam to trochu reklamu.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ONDRAP: Pokud in-house myslis ze se to nebude distribuovat pres App Store, tak v tom technicky (skoro) neni problem, nic ti schvalovat nemusej, akorat ze (a) na jeden developer account muzes mit registrovanejch maximalne tusim 100 zarizeni a (b) musis to do kazdyho zarizeni nahrat po usb kabelu, coz je potencialne vopruz. Jestli o porusuje licenci nevim, ale rekl bych ze ne.
    Kazdopadne ale o zadne flash prehravajici knihovne pro jabkofon nevim, hadam ze nikomu nestoji za to ji psat, prave proto ze je nedistribuovatelne press App Store.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ONDRAP: Podle vseho cesky Apple Store ten developer program skutecne neprodava a musis jit pres fax. Ja to poslal v pondeli v poledne, pred pulnoci uz to bylo.
    ONDRAP
    ONDRAP --- ---
    REDGUY: Jak je to u In-house Distribution? Schvaluje to taky apple pred tim, nez si to muzes v ramci firmy distribuovat? Asi by to bylo poruseni SDK licence, ale slo by to teoreticky takhle na to dostat? Ja nepredpokladam, ze bych zacal ted vyvijet Flash player na koleni.
    ONDRAP
    ONDRAP --- ---
    REDGUY: Tak jen pro uplnost:

    "Zalezi, jak to ma registrovane.
    Pokud na fyzickou osobu pres stat, kde je Apple Store, tak MOZNA bez faxovani. To presne nevim.
    Jestli na firmu, tak urco chteji nejake bankovni info + lejstro o podnikani. Z CR = bez Apple Store urcite s faxem.
    Jestli fyzicka osoba z CR = bez Apple Store, tak chcou minimalne to bank info faxem. Na sebe (CZ) jsem to registroval pred 2 lety a CZ firme pred pul rokem.

    Zkusil bych jim napsat a zeptat se, jestli to nestaci naskenovane mailem. Jednou mi takto s necim vyhoveli.

    Zatim.

    _oli"
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    ONDRAP: Tak nastesti faxove reseni trvalo ani ne den.

    A co se flashe tyce, imho mas smulu: "3.3.2 An Application may not itself install or launch other executable code by any means, including without limitation through the use of a plug-in architecture, calling other frameworks, other APIs or otherwise. No interpreted code may be downloaded or used in an Application except for code that is interpreted and run by Apple's Documented APIs and built- in interpreter(s)." Rekl bych ze Flash se pocita za interpreted code.
    ONDRAP
    ONDRAP --- ---
    QUITE: No nevim, jeslti je to jeste aktualni, ale kdyz si stahnes tu 3.2 tak ti to normalne jde, jenom v simulatoru prehodis z iPhone na iPad a vesele jedes. Ja dost pochybuju, ze jsem stahnul jinou verzi nez ty.
    ONDRAP
    ONDRAP --- ---
    REDGUY: Jen tusim, ze kdyz mas firmu tzn ne osobni developer account, tak po tobe chteji nejake vypisy z ruznych rejstriku aby meli jistotu, ze ta firma existuje.
    ONDRAP
    ONDRAP --- ---
    REDGUY: No tos nemel pocit, to by melo jit jen elektronicky. Ja se jeste na to ptal znameho, tak snad bude neco vedet on.

    K tomu flashi, potrebuji dostat do sve aplikace prehravac flashe. Tzn ne jenom falsh-video, ale aby to bylo i interaktivni. Ve flashi se vubec nevyznam, slysel jsem o tom, ze cs5 s tim ma umet pracovat, ale jak to ja chapu, tak jen tak,ze to z flashe udela aplikaci. Tedy, neze to umi prehravat samotny flash an iphonu. Protoze se mi nepodarilo dohledat zadnou knihovnu, ktera by to umoznovala, nevedeli byste o necem vy? A nebo a to je dulezitejsi, mi napiste, ze to nejde a ze pres to nejede vlak.

    Btw. Co si apple a adobe udelaly, ze se tak ty dve firmy ohledne toho tak hadaji? ;)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    LOJZA: Chce to po mě při pokusu o Publish certifikát formátu *.p12 Prostě potřebuju tohle: http://help.adobe.com/en_US/as3/iphone/WS144092a96ffef7cc-371badff126abc17b1f-7fff.html
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Brej večír :) Jsem si naivně myslel, že když to Steve zatrh, tak že si aspoň ve flashi cs5 vyexportuju ipa sám pro svůj JB ajfoun a hle, chce to po mě iphone certificate, kterej pochopitelně nemám...nějaký nápady či zkušenosti, jak co vochcat? Jde mi jen o to, že bych si s tím chtěl trošku hrát...tak by mi i stačilo, kdybymi někdo "půjčil" svůj certifikát :) hmm?
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Kdo tady mate developer account, kdy jste ho kupovali a slo to bez problemu? Ja si ted chtel obnovit svuj a najednou mi to rika ze Developer Program v mem Apple Storu neni k dispozici a ze jim to musim nafaxovat. A pritom mam intenzivni pocit ze minule jsem to normalne koupil ciste elektronicky. Dela vam to taky? Nebo jenom me? Nebo je nekde trik?
    OOPS
    OOPS --- ---
    Adobe AIR na iPadu - mrknete na to video
    http://blogs.adobe.com/air/2010/04/adobe_air_on_ipad.html
    QUITE
    QUITE --- ---
    ONDRAP: 3.2 SDK (nejaktuálnější) mam ale ta volba tam neni. Na fórech se píše o tom, že je to k dispozici pouze v rámci placeného programu.
    ONDRAP
    ONDRAP --- ---
    QUITE: Ta podpora by mela byt v 3.2 SDK beta, mne to stahnout jde... Muzu to postahovat, ale odmitam to posilat mailem ;) takze to muzu vypalit na DVD a bud postou, nebo osobne Brno, Jihlava.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam