Nemáte v rukávu nějaký trik na přesycené pivo?
Minulou várku jsem stočil brzo - ještě tam byly vysoké kroužky, ale druhý den jsem měl jít k zubaři a říkal jsem si, že to radši stočím teď, než zítra/pozítří s rozbitou hubou. Byl jsem dost blbej na to, abych ještě přidal dextrózu, naštěstí jen poloviční dávku. Výsledek se po otevření láhve chová jako něco mezi dobře protřepaným šampaňským a mentos-colou. Z první láhve půlka vytekla do dřezu, přestože jsem to zašpuntoval (a když jsem to odšpuntoval, fouklo to pěnu na dva metry daleko kolem dokola - takže už to tak nedělám). Zkouším postupně upouštět (mám patentní uzávěry), ale po několika dnech pravidelného upouštění páry jsem dosáhl jen méně katastrofálních výsledků (když to naleju do dvou sklenic, tak v dřezu skončí jen troška). Nevím jaký tlak uvnitř láhve je, ale odhadoval bych, že jako prase.