• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PATISLAVOchrana přírody
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    TAMARIX: jaké aktivní konání myslíš? já to bojkotuju už pár let sama u sebe, protože mě rozčiluje ten dvoutýdenní hluk a neskutečnej bordel, co po tom všude je :-/
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Hongkong zabavil nelegální slonovinu za 27 milionů korun | Zajímavosti | www.lidovky.cz
    http://relax.lidovky.cz/hongkong-zabavil-slonovinu-v-hodnote-1-4-milionu-dolaru-p1y-/ln-zajimavosti.asp?c=A130104_121113_ln-zajimavosti_ape

"Relax"...

Není náhodou nelegální prodej zabavené slonoviny? Říkám si, není-li pak zabavení takové slonoviny spíše kontraproduktivní. Trh je nenasycen a bude chtít další.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    NAKASHI: To je strašný. O to víc, že mě třeba tohle vůbec nedocvaklo a letos jsem se šla i prvně podívat a ještě to pozitivně hodnotila.. :-( Problém jsem vnímala jen z hlediska znečištění ovzduší a na ptáky jsem ani nevzdechla. Teď je mi úplně blbě ze sebe sama.. Letos bojkot a aktivní konání proti tomu. Fakt humus, todlecto..
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Pražský novoroční ohňostroj zranil řadu ptáků, dvě labutě uhynuly - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/novorocni-ohnostroj-zranil-radu-ptaku-dys-/praha-zpravy.aspx?c=A130103_160003_praha-zpravy_sfo
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    Akademik varuje: Benzo(a)pyren je malý vrah nejen pro příští generace | Česká pozice
    http://www.ceskapozice.cz/domov/ekologie/akademik-varuje-benzoapyren-je-maly-vrah-nejen-pro-pristi-generace
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    HONZISSH
    HONZISSH --- ---
    KEVIN00: Čistě logicky je lepší investovat do zamezení dalších škod. S tím, že udělali prů...éé..průšvih už nic nenadělají a čas, kdy se nestane nic dalšího je pro ně nejdůležitější (každým takovýmhle článkem se jim jen snižuje raiting). Jasně, tím, že to budou dávat do pořádku se jim trochu zvedne, ale kvůli každému dalšímu úniku budou přicházet o miliardy. Ani náhodou neříkám, že to jsou milí slušní lidé, kteří v první řadě koukají na přírodu, ale tohle není jen o přírodě, ale i o jejich peněženkách a na to myslím slyší..
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    HONZISSH: A nyní co je lepší ... investovat peníze do zamezení dalších škod či neustále investovat do odstraňování škod ? A škody stejně nikdy 100 % neodstraníš, nudou se pouze prohlubovat.
    Tomu, že neví jak na to bych i věřil. Přeci jenom je vrt ve velmi špatně přístupném místě, kde je každá práce otázkou "buď a nebo".
    HONZISSH
    HONZISSH --- ---
    HONZISSH: Je tedy pravda, že oprava pod hladinou moře pro vidět není, kdežto úklid pobřeží ano, ale stejně..
    HONZISSH
    HONZISSH --- ---
    KEVIN00: Ušetřili něco málo na materiálu a pak tolik investovali na nápravu škod? To mi přijde pravděpodobnější, že neví, jak to opravit a kvůli jménu firmy to nechtějí říct.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    HONZISSH: Vzhledem k chování firmy si myslím, že to udělali dobře "pouze" z jiných materiálů než by měli = ošidili to.
    HONZISSH
    HONZISSH --- ---
    KUATO: No, lepší než známý, kterému se nechtěl mýt zaschlý, připálený pekáč. Zapnul troubu na maximum, pekáč tam dal a šel do hospody. Říkal, že když pak přišel, tak stačilo vyvětrat a vymést uhlí z pekáče..=)..
    KEVIN00: Takové zprávy se budou objevovat ještě dlouho.. Nemyslím, že by to v BP naschvál nějak "odflákli", spíš to prostě nejde dát do původního stavu a zařídit, aby to neunikalo. Samozřejmě, že firma, jako BP si nemůže dovolit něco takového říct a to bych viděl i jako vysvětlení toho, proč dodali tak málo informací..
    LALINA
    LALINA --- ---
    KUATO: :-))))
    btw: v likvidaci spáleného jídla (připálené jím, jinak bych se asi vůbec nenajedla) jsem mistr s dlouholetou zkušeností:-)
    KUATO
    KUATO --- ---
    LALINA: vim, ze je to OT rypani, ale neda mi to nepodelit se - vcera me dostal u obeda kolega prazak, ktery nam licil sve uspechy v kuchyni. mel pect kure. pripalil ho. ne. spalil ho. pak se mu nechtelo s nim jit pred barak do popelnice a prislo mu jako dobry napad, ze by ho splachl do zachodu. ackoliv se mu nejak podarilo do procpat az za koleno, i tak to skoncilo vyplavenim bytu (prece kdyz nepomuze jedno splachnuti, mohlo by pomoct pet nebo sedm splachnuti) a sekanim odpadu :o). takze ja verim, ze nekteri prazaci jsou hlavy s mimoradnymi napady :o).
    LALINA
    LALINA --- ---
    KUATO: jo tak to nikdy nevím...;)
    KUATO
    KUATO --- ---
    LALINA: hlavne, ze se mame radi :o)
    LALINA
    LALINA --- ---
    KUATO: ty mě nikdy nezklameš, kámo :-))). Ty si prostě o mě do smrti smrtoucí budeš myslet, že jsem pražská blbka, která jakživo nevytáhla paty za vnitřní okruh Prahy a jakživa ani nekosila trávu, nesekala dříví a ani na ty blbý borůvky nechodila... Fakt mě vždycky celkem pobavíš ))
    KUATO
    KUATO --- ---
    LALINA: no ja nevim jak v Krkonosich, tam ja nejezdim, ja jezdim uz vic jak 15 let hrebenovat do Jeseniku, kde jsou stovky spis tisice hektaru s boruvcim. vetsina boruvek kazdy rok bez ohledu na mnozstvi boruvkaru shnije. to by sem musely prijet cely vlaky ukrajincu. a pak pristupuju problem c.2 - co s nasbiranyma boruvkama? kdyz nemas kontakty, tak to neprodas. a ony moc dlouho nevydrzi bez chladaku (v srpnu je hic). v jesenikach vim, ze pred par lety par ukrajincu jezdilo. vetsinu jsem znal osobne. slo o jednu rodinu, ktera pomahala jednomu z nich vydelat prachy, protoze kdyz byl mlady a blby, tak se nejak zapletl s mafii a nadelal u nich enormni dluhy, ktere by NIKDY z ukrajinske vyplaty nezaplatil. takze nekolik let jezdili, dreli jak negri a skladali se mu na to. kdyz to doplatil, zustal s rodinou v CR, a jeho pribuzni postupne prestali jezdit, i kdyz by si tady jiste za mesic vydelali vic nez v UK za rok. byl bych opatrny na reci typu "jedna pani povidala", protoze jsem se setkal s takovym mnozstvim vylhanych reci, ze mi nad tim zustaval rozum stat. jestli chces, tak pristi rok ve vhodnou dobu si udelej vylet do Jeseniku, pujcim ti ze stare znamosti hreben, vezmu te na nejake dobre misto a muzes si to vlastnorucne vyzkouset (natrhat bagl), abys videla, ze trhani boruvek hrebenem nijak boruvci neposkodi. rika se tomu - osveta hrou. Komenskemu by srdce zaplesalo ;o).
    LALINA
    LALINA --- ---
    HONZISSH: idealisti na světě musej bejt, to je v pořádku, Honzíši:-)) Jsem ráda, že jsou a učím se od nich. Pořád.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam