• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSAsijská televizní tvorba: TV pořady, TV filmy, seriály, minisérie
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    HATOR: Vzhledem k tomu, že v jednom z nich hraje prominentní roli Peter Ho, tak za mě prozatím jako by točili jen jeden...:-) Hoův příšernej Ximen Chuixue mě ještě teď straší ve snech.
    HATOR
    HATOR --- ---
    No a protože je čas Chu-Han, budeme mít v příštím roce hned DVA seriály z téhož období, překvapivě oba čínské. Kruci, nemohli by se dohodnout a jedni natočit něco jinýho? Dějin mají 5 tisíc let a několik desítek kmenů, mají z čeho vybírat!
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    MAEDHROS: Jsem u epizody 28 a zatím až na některý drobnosti dost dobrý.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Da Qin Zhi Dao 大秦直道 Opening + End Theme Songs 主题歌/片头 + 片尾 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=8S-Wv7HrcPg

A už to, zdá se, vyšlo i na Taiwanu...:-]
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Nějakou dobu se víc novinek rojilo kolem DQZD, takže na tenhle projekt jsem pozapomněla, ale taky se na něj těším už docela dlouho - a teď se na weibo připomenul tím nejpříjemnějším možným způsobem...:-]
    《春秋淹城》- Spring and Autumn Period of Yancheng
    http://v.youku.com/v_show/id_XODIzNjUzNzI=.html
    Mělo by se začít vysílat 22. ledna, a to v Jiangsu (dosud měli to potěšení asi jen v Japonsku, možná v Korei). Snad to nepotrvá dlouho a bude to k nalezení a zhlédnutí i přes baidu. Juch.
    Co ale cenzorům a distributorům v ČLR přeletělo přes nos, že tyhle věci doma pouštěj do oběhu s takovým zpožděním a tak neochotně, to fakticky nechápu. (《春秋淹城》se natáčelo velmi krátce po Da Qin Zhi Dao, takže nějaký tři roky už tomu materiálu jsou.)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Já ho z celýho ROCH nejradši, i když je jenom napsanej (anebo i když ho hraje pupkatej strejc jako třeba v tý TVB adaptaci) - ale takhle je to přece jen o dost větší eye candy...

我没那种命 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=UM9EDu89kmA
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Baví mě, jak při sledování Sasuke možno i bez hlubšího povědomí o soutěži odhadovat o jak staré díly se jedná podle toho, jestli je Shingo Yamamoto "obsluhou čerpací stanice" nebo "oblastním ředitelem"...:-)
    HATOR
    HATOR --- ---
    Létající tygrodlak. Jo!!!

Sword of Xuanyuan 3: Scar of Sky - Fanmade Opening (Fantasy/RPG Game/MMORPG/Anime/Manga Fans) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ikFReY9JDI8
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Aby nebylo takový ticho pěšině - tak GIF...
    Zrovna dneska jsem v autobuse poslouchala BXJ opening theme a vybavila se mi oblíbená scéna. Jeden z nejparádnějších "nástupů na scénu", co jsem viděla.
    An Jianqing byla láska na první pohled...:-)

Je úžasný, jak je už z těch prvních pár vteřin poznat, že nic moc horšího a nebezpečnějšího, než velitel An v tu chvíli prostě nemohlo přijít. Terminátor hadr.

DAWYT
    DAWYT --- ---
    HATOR: to je super, myslim, ze o to bude velky zajem! Opici kral je pecka nejvetsi. Davam bohuzel jen AJ a to ne moc dobre..
    HATOR
    HATOR --- ---
    Heh, přej si a bude ti přáno. Lekce čínštiny pro začátečníky a lehce pokročilé - nutno předčítat nahlas :D

HATOR
    HATOR --- ---
    MAEDHROS: No já vím, chce to ještě HODNĚ pilování z mé strany :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    HATOR: Ad pilování čínštiny... Jia you!, Jia you!
    HATOR
    HATOR --- ---
    HATOR: A teda ono to dřív nebo později asi vyjde na DVD, i když tyhle dlouhý ságy pak bývají často sestříhaný nebo tak ukrutně drahý, že se to nedá. Njn, jdu pilovat mandarínštinu :)
    HATOR
    HATOR --- ---
    MAEDHROS: To je u ROTK taky, že jo. Ale má to kolik desítek dílů a všechno by mělo sedět, případně být ovysvětlivkováno (což velice oceňuju), takže zas taková sranda to fakt není. Mně stačí dělat nějakou 16ti dílnou Koreu a uhlídat minimálně, aby se všechny postavy jmenovaly stejně (což teda u číny zjednodušuje pchinjin) a aby se používaly všechny stejný termíny. Navíc nakoukávat k tomu hafo jiných seriálů zabere minimálně stejně tolik času, jako to jít vyhledat na strejdu googla. Takže hodně (času).
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    U Cesty na západ je zas ale ta výhoda, že už byla v různých verzích přeložená tolikrát, že je nač navazovat a kde se inspirovat...
    HATOR
    HATOR --- ---
    DAWYT: No já s tím nemám moc společnýho, ale občas se někde na netu potkám se dvěma lidma, kteří na tom pracujou, a zatím to pořád ještě slibujou, tak snad jo - je to práce jako blázen se spoustou odkazů na dohledávání, nesmírně je obdivuju. Ale osobně hlavně doufám, že budou i ty Příběhy od jezerního břehu, ty slibujou opatrněji :)
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    HATOR: super, tesim se moc:) (a urcite je nas vic!)
    HATOR
    HATOR --- ---
    DAWYT: Anglický titulky jsou slíbený po skončení Romance of the Three Kingdoms, dva takhle obrovsý seriály se naráz zvládnout nedají. Tak doufám, že nakonec budou :)
    HATOR
    HATOR --- ---
    MAEDHROS: Tak generál An bez debaty, ale Bobby byl nějak snesitelnější v té blbině Little Fairy či jak, tady mi přišel hlavní pár takový - stafážovitý. Kolem prostě byla spousta mnohem zajímavějších postav. Ale strašně bych chtěla vidět ten seriál Zlatý had - příběh táty od Qingqing - s Ekinem Chengem. Dokonce jsem to našla na americký Yesasii za ne moc, ač bez titulků, žel - do takové díry jako je EU nezasílají :(
    Jinak ale ulítávám na koncovém songu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam