★ ČAJOVÁ ´YERBA´ SMĚS BYLINKÁŘE MAJKA ★
konopí * máta * lípa * kopřiva * heřmánek * ostružina * jitrocel * jahoda * černý bez * malina * borůvka * třezalka * růže * podběl * konopice * sedmikráska * rebříček * sléz * hluchavka * mochna * hloh * plicník * slez *měsíček * kontryhel
★ vyrobena z 25ti druhů bylin nasbíraných převážně na jaře roku 2013 v malebné a čisté přírodě českomoravské vrchoviny ★
Tož kdyby si chtěl někdo natunit imunitu, v klídku se ozvěte, mám toho celkem dost a klidně mohu něco postrádat. Jaro je za půl roku zpět, takže to stejně asi vše ani neužiji.
Můj tip: Káždý den 2l čaje z této směsi zalít vodou cca 80stupňů horkou a nechat 5-10min luhovat. Jeden šálek vypít hned z čerstva a zbytek pak v průběhu celého dne.
*jinak je to jen pro zdravé lidi tato směs. u nějakých jedinců třeba se špatným tlakem by mohla tato směs bylin vyvolat možná i nepříjemné stavy. sice jsem se s tím zatím u nikoho nesetkal, ale ta možnost tady je.
*jinak prvních cca pět druhů bylin je zastoupeno v masivním množství, dalších 7 druhů asi v třetinovém množství těchh předešlých pěti a zbytek je jen tak na doplnění a natunění...