NICTUKU: Aventurin jsou Rekove, jsou dva EU a US... hraju logicky na EU a pingy uplne nadhera, kolem 10-40 cca mam poneti, pridal jsem se do cesky guildy ktera ma kolem 40 clenu, hral jsem uz pred tim ale nebylo to ono...ted s frajerama co jsou taky novacci chodime na moby, zkusenejsi nam pomahaj, mame krasnej hamlet(mesto bez opevneni apod..proste mensi city), silnou alianci, ted v guilde panuje napjata nalada pac se vybourili nepratelsky klany a chtej nam ten hamletek siegnout :(( je uvnitr takovy skaly a chodi se tam pres vodopad a ven podplavavas jeskyni bomba:)
at nejsme OT klido pojd do ty moji DF diskuse jestli te neco jeste zajima
kdyz porovnam MO a DF
MO
ma propracovanejsi craft, zadnej vyrobenej predmet neni stejnej, souboje jsou ale nemotorny, celkove GUI je az prehnane jednoduchy, grafika takova rozdrbana, chat naprosto nulovej opet jednoduchej...chce to fakt cas, ale u DF taky rikali ze to bude propadak a jak se ted drzi
DF
jednodussi craft, ale stavba lodi, siege pevnosti na vodach, obrovska komunita a velika rivalita, GUI na urovni, miliardy kouzel, nevyhoda je ze u toho ztravis X hod. casu aby jsi byl dobrej nez v MO... proste porad k UO ma DF bliz a rikam uz po nekolikaty ze 1200 za klienta a 14€cek mesicne me nemrzi, je tam super zabava a atmosfera, predstavit si ze budu platit za polotovar jako je MO je ted nerealny