• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYCHOPATOLOGMortal Online
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    a když zaútočim na šedýho, tak já zůstanu furt modrej?
    SIR_HUMPHREY
    SIR_HUMPHREY --- ---
    KUBLAJ: jakmile na tebe zaútočí, hned je šedej -> ihned na něj můžeš útočit ty nebo volat stráže. červenej se stane až po několika "vraždách" - nekde jsem viděl číslo 7, ale jestli to tak fakt je netuším...
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    a co se stane, když budu modrej a nechám se prostě zrubat aniž bych mu vrátil ránu. Toho druhýho to flagne jako PK? (po pěti takovejch smrtích?).
    A druhá situace, pokud mu to vrátim a pustíme se do sebe a zrube mě zase :)
    SIR_HUMPHREY
    SIR_HUMPHREY --- ---
    KUBLAJ: čas všechny rány zhojí... :)) za chvíli se to vrátí na modrej, ale do tý doby na tebe může kdokoli beztrestně zaútočit. a když bude ve městě, ani nebude útočit ale jen zavolá guardy.
    PSYCHOPATOLOG
    PSYCHOPATOLOG --- ---
    casem.. seda vlajka se da pocitat na vteriny. jinak souhlasim, vlastni zvire bych nechal prznit dle libosti :)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Sakra, vždyť je to moje zvíře, si s nim můžu dělat co chci :)
    Jak se pak zbavim toho statusu "šedej" ?
    SIR_HUMPHREY
    SIR_HUMPHREY --- ---
    Ale mám dotaz - jak co nejlépe natrénovat dexterity? třeba strenght a constitution jde dobře a rychle pouhým sekáním dřeva, neni nejakej jednoduchej způsob i na tu dexterity?
    SIR_HUMPHREY
    SIR_HUMPHREY --- ---
    PSYCHOPATOLOG: taky jsem viděl.... ale i řezání do priesta ti změní status na šedej . stačí aby na tebe pak poslal někdo guardy a jsi v pytli a on má drop co z tebe padne :)
    SIR_HUMPHREY
    SIR_HUMPHREY --- ---
    KUBLAJ: bohužel když sejmeš svý ochočený zvíře, změní ti to status na šedej - takže když k tobě pak někdo naběhne a sejme tě, je z obliga :) jinak včera jsem na netu narazil že pro levelování Tamingu je lepší ty moby nezabíjet, nechat ho bejt, začít ochočovat toho vedle a pak se k tomuhle zase můžeš vrátit - odpadne ti běhání za účelem hledání mobů :)
    PSYCHOPATOLOG
    PSYCHOPATOLOG --- ---
    bezne potkavam lidi, jak rezou do priesta a skilluji se tak.. zaseknes paratkem leve tlacitko a des od kompu :)
    PSYCHOPATOLOG
    PSYCHOPATOLOG --- ---
    hele, dobry postreh to me nenapadlo..
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    já zatim drtim králiky. A to tak, že nejdřív je ochočim a pak sejmu, levlim tak aspoň oba skily najednou. Jaký byste doporučili zvířata lovit? Gazely...
    PSYCHOPATOLOG
    PSYCHOPATOLOG --- ---
    KUBLAJ: no ono zalezi, kde startujes. nejlepsi je ale zacit lovit zvirata, jdes nahoru rychleji, nez kdyz tezis, protoze skillujes male.. ja se treba motam kolem Faberna a lovim gazely, davaji hodne za rohy a kvalitnejsi kuzi.
    PSYCHOPATOLOG
    PSYCHOPATOLOG --- ---
    SEAMON: heal je solidni a ani nestoji moc surovin (min nez pot v cene) ale problem je, ze nesmis byt ozbrojeny, to znamena, kdyz chces kouzlit nesmis drzet mec.

    Ted zkousim vsechna kouzla, na ktere mam dost many. Dam

    Fulmination - efekt nic moc a hlavne mi prijde, ze se to povede jenom obcas. nejak nezalezi jenom na mane.. nekdy to napise, ze mam moc "unavenou mysl", i kdyz many mam hromadu.. moc tomu zatim nerozumim, rekl bych ze se to odviji od koncentrace.

    Spurt - to je o nicem, ale poroste tim skill a stoji jenom vodu a ta je levna)

    Corrupt - tohle snad nic nedela, nebo jsem si niceho nevsiml DoT, testovano na gazelach a jednom hraci (alespon log tam mohli nechat :)

    Greater Healing - funguje perfektne.

    na int mam dohromady snad 136 a psyche nad 100, ostatni kouzla jsem zatim nemel cas vyzkouset, nebo vyzaduji vic many nez zvladam.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---

    Co má tak nějak člověk ze začátku dělat aby se to smysluplně rozjelo? Zatim dostávám na budku kde to jen jde :) Musim najít nějaký místo kde nebudu rušen :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm 5h na nauceni knizky.. kua maj to kluci promakly stale vic semi ten system te hry libi.. Podle toho traileru co kdysi pustili sem myslel zeje mortal jen primitivni pvp mlaticka..
    EZEE
    EZEE --- ---
    PSYCHOPATOLOG: hele kosti me nejdou prodavat, aspon nevim kde, jinak magii se ucis u librariana, ale musis mit asi 1g na knihu, pak se ji das ucit, trva to cca 5h podle toho co ctes, v klidku muzes odlognout, cte dal..
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    PSYCHOPATOLOG: Hm no kosti sa dali pouzit na luk, len tazko povedat ci pomahali ci nie, kedze clovek aj tak nevidel staty veci co zbastlil. :)

    Hm hm kuzla, to vyzera temer pouzitelne, len aj pomerne drahe prisady.. Mozno preto moc ludi nekuzli, spravit 3dmg ide zbranou lahsie asi. :) Ale ten heal moze byt praktish.
    PSYCHOPATOLOG
    PSYCHOPATOLOG --- ---
    a uz i to je pomoc :)
    PSYCHOPATOLOG
    PSYCHOPATOLOG --- ---
    nejvic co jsem k tomu nasel je tady

    http://www.mortalwiki.org/wiki/Category:Magic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam