AMBIENTIUM: Přiznávám, že jsem na kurzu strávila jen asi půlku času, po který probíhala výuka - každý den jsem odešla domů dřív, protože jsem potřebovala stíhat jiné věci. Ale to, co jsem viděla a slyšela, byla směs užitečných informací a různých ezoterických tlachů a spikleneckých paranoidních teorií, což já osobně zrovna moc nemusím. Ale zase - účastníci kurzu byli také velmi různí, na jedné straně majitelé pozemků, kteří chtějí dělat něco konkrétního, na druhé straně psychologové, koučové, ezoterici, farář a podobně, takže ta náplň asi odpovídala. Například Skořepa promítal film o nekonvenčním biozemědělci Jánu Šlinském, který pěstuje zeleninu v kruhových záhonech, protože se tak lépe obdělává mechanickými rameny, načež ti lidé diskutovali JEDINĚ o tom, jestli tam má pravotočivé nebo levotočivé řádky a co to dělá s vesmírnými energiemi. O tom mluvili snad několik hodin!!! Když srovnám se seminářem Seppa Holzera, tak Skořepa i Holzer jsou dosti narcistní sebestředné osobnosti, ale Skořepa daleko líp reagoval na všechno, na co se ho kdo zeptal, čili pokud se někdo chtěl dozvědět něco konkrétního, tak dostal odpověď, což se o Holzerovi říct nedá, ten si pořád mlel to svoje dokola. Ale Holzer je už starší pán, to určitě taky hraje roli.