mne to prijde jako pekna haluz s tim stahovani her z GFN, nebo aspon pro ty co jsou pres Steam ... vzhledem k tomu, ze GFN neni obchod, cili ten clovek musi tu hru vlastnit, aby ji tam mohl hrat, tak prece vydavatelum to muze byt uplne jedno, ze si Nvidia nabizi nekde de-facto obyc virtualni masinu na hrani....
nebo je to s tema hrama mimo Steam/Epic jinak?
za me feedback pozitivni po uz peknych par hodinach proparenych :-) hraju Witchera 3 na Android TV s bluetooth gamepadem, jsem nejvetsi casual na svete
jsem teda na UPCcku, coz povazuju za spicku mezi pripojenim na net...
nejdriv jsem mel nastaveny full detaily a max rozliseni (toho chybejiciho 4k je skoda) a vypnuty to downscalovani pri problemech s konektivitou, tak tam jsem se dostal dvakrat do vazne smrticiho lagu a hned jsem to posledni prenastavil :-)
ve finale to ani nepoznam, ze se na chvilku zhorsila kvalita, dulezity je, ze je to bez lagu, fakt se to da hrat a dobre
co je znat, tak kdyz je hraci spicka (vecer po praci), tak to hlasi ze je velky packet loss, coz je nesmysl, nemam zadny packet loss, nejsem na wifine ve snehovy vanici... naopak mimo hraci spicku, napr dopoledne, to jede krasne...
takze hadam, ze ma Nvidia trochu problem s obsluhovanim toho velkyho poctu lidi, predpokladam, ze o tom vedi a pracujou na tom