• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    THERIDANE: ale co kdyz Svobodni fakt uspeji a takovejhle pripad bude mym europoslancem ?
    Zadna reakce od vedeni ani clenu tady zatim nevidim, ale proste mi to neprijde normalni.
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    OTAVA: Hlas snad přece dáš někomu, koho znáš, koho máš proklepnutýho a s kým souhlasíš, ne?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    OTAVA: z toho duvodu jdu na jistotku a krouzkuju Macha a Pajonka (a az se tam dostanou oba, tak nevim co si strana pocne :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Taky jsem premyslel ze dam preferencni hlas tem dvema za nim abych ho posunul mimo nejaky poradi, ale pak jsem si uvedomil ze vlastne nevim jestli to nejsou jeste horsi tragedi, tak ted fakt nevim.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    THERIDANE: ja si taky myslim.

OTAVA: vsak rikam, jsou tam jeste mnohem horsi postavy ;-) ale volit je nemusis, muzes je vykrouzkovat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    _BENNY: Problem je ze tenhle pan je oficialnim kandidatem do EP - sorry pokud chci volit exota, muzu si fakt vybirat, nabidka je pestra
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    Však tohle je účel preferenčních hlasů, ne? Odfiltruje se plevel.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    OTAVA: ve skutecnosti je to jeste mnohem horsi ;) ale takovych exotu, kteri jsou pevne presvedceni o nejakem nesmyslu, jsou plne strany. muj oblibenec je zase Honza Werner, ktery se specializuje na boj proti muslimskym pristehovalcum (ano, tady v CR;). na druhou stranu me tesi, ze i kdyz mam moznost vybrat si i z techto podivnych postav, vedeni strany temito neduhy netrpi a chova se standardne jak od nej ocekavam. tzn. pro me to neni systemovy problem, ale problem jednotlivcu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jenom pro zajimavost - vy dva jste sympatizanti nebo clenove ?

je to skoda, Svobodni potencial maji, ale s obskurnimi tematy oslovi jenom obskurnich par jedincu a zustanou obskurni stranou.
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    OTAVA: ... tak nazdar.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Notyvoloe. Jeste teda ze vim na cem jsem.

Kluci tak to si podejte s piratam ruku a nazdar asi.
    GOONER
    GOONER --- ---
    OTAVA: a za co by se měl omlouvat? To jako člověk, co má trochu jiný vidění světa a společnosti než je mainstream, nepatří na kandidátku?
    GOONER
    GOONER --- ---
    Nic novýho, Jedlička je tím celkem známej, že věří věcem okolo NWO, Bildebergu apod. Osobně mi to nějak moc nevadí. Je to prostě jen jeden z mnoha názorů, navíc on se k tomu otevřeně hlásí, takže s ním aspoň člověk ví, na čem je. Furt lepší než ti všudypřítomní zakuklení komunisti.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Premyslel jsem o tom a prijde mi ze vhodna reakce by na to byla omluva v mediich ze se jednalo o jeho soukromy nazor a dost mozna rezignace z kandidatky.

Jinka nevim jak tomu mam jako volic rozumet - vazne je NWO a podobny konspiracni teorie neco co SSO povazuji tema ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Clovek si pak rika jak se nekdo takovy dostane na kandidatku - bud jsou tam vsichni podobne smyslejici a je to skutecne neco co strana povazuje za svou oficilni linii (no to pak teda potes prdel), nebo mate takovou personi nouzi ze clovek s takovymi nazory projde na kanditatku .. jako jediny cim se uklidnuju je ze to je cislo 4 a nedostane se tam.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    OTAVA: dobry vedet, toho krouzkovat nebudu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Nevim jak ostatni volici ajle ja jsem authenticky otresen.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: link? Ja nejak nestiham sledovat
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    OTAVA: horke hlavy, silenstvi roste. je den pred volbama, ocekavam nejaky pruser.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Takovydle lapsy jako tohle a podekovani lidovym novinam, zvlast pred volbami vubec nechapu. To je prece naprosty amaterismus, jestli v tom neni primo umysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam