PUPU: Dost mi to připomíná tohle:
http://zpravy.idnes.cz/...lni-demokrat-obhajuje-brezneva-d75-/domaci.aspx?c=A130818_101807_domaci_jw Mladý týpek, jehož politický význam je nulový a kterého znám ze serveru kde se tento angažuje jednak jako nadšený troll a druhak jako účastník strategicko-roleplayových her na téma "alternativní historie", napsal na blog idnes (což může udělat každý) docela kontroverzně laděný článek, který ovšem pozorný pisálek přesto pro jistotu převyprávěl a přeinterpretoval, aby to lépe odpovídalo kritice, kterou následně sepsal a měl vytvářet "obraz ČSSD", sám Mašata, se kterým jsem to paralelně na onom serveru odkud ho znám řešil, říkal, že šel do kolen když se na něj ptali Sobotky, který absolutně nemohl mít tucha, o co jde...
Jasně, zcela nevýznamný člen strany není totéž, jako 4ka na kandidátce, ale tyhle ty vzruchy a "nepřijatelnosti", jsou mi jako přístupy krajně nesympatické, zejména proto, že se často dělá z komára velbloud, který se následně porovnání se "světonázorem společnosti", který má ovšem v hlavě akorát redakce a mnohdy má s realitou společného pramálo...
OTAVA: volič pro tyto volby, toť vše.. ale i kdyby, co na tom, členem čehokoliv může být kde kdo :P