• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    BONGI
    BONGI --- ---
    FRONEMA: No se zrusenim volebni klausule 5% by se ale mel nejak vyjasnit nasledny prispevek od statu, ktery by klidne mohl zustat na 5%, nebo jeste lepe byt uplne zrusen. Pokud by k tomu nedoslo, hrozilo by nebezpeci vzniku a aktivit spousty stranicek a zdruzeni, jejich jedinym cilem by bylo dosts nasledne podporu. Dalsi, tentokrat politicka socialni davka, jejiz navyseni bychom platili zase my, ze svych dani.
    BONGI
    BONGI --- ---
    GENERALLZ: Ja bych ten ubytek neprecenoval. Volby do lokalnich organu jsou prece jen neco jineho. Dost volicu SSO v parlamentnich volbach nemuselo volit SSO jako zastupce do EU parlamentu, protoze jejich ulohu a moznosti tam nepovazuji za realne prinosne.
    Napr. angazovanost Macha tam, muze znamenat jeho mensi angazovanost na domaci scene z casovych duvodu. Etablovanost na domaci zcene mohou videt jako rozhoduji a nechteji tristit relativne nevelke lidske zdroje se zkusenostmi atd. nekterym volicum se take nemuselo libit vstupovani do necoho, s cim nesouhlasim, ikdyz s "cilem rozlozit zevnitr". Zvlast nekteri starsi volici jsou na takovehle zduvodneni alergicti z doby, kdy se nekteri clenove KSC obhajovali nasledne tim, ze vsoupili proto, aby stranu zmenili zevnitr.

Osobne si myslim, ze podstatne byly parlamentni volby a nasledne budou komunalni volby. Uspech/neuspech ve volbach do EU parlamentu bych videl spis jako vedlejsi vetev, kdy za uspesne bych hlavne videl dalsi zviditeneni u volicske zakladny, coz je dobre pro dalsi volby.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    PUBLICURINATION: Ostuda, mysleno ceskych politiku, nikoliv svobodnich.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    Volil jsem a gratuluji. Doufam, ze nam tak neudelate ostudu, jak se delo do posavad. jestli se z macha vyklube zase dalsi euroturista, tak mi prosim zruste volebni pravo.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Svobodní jsou pro zrušení 5% volební klauzule | Svobodní
    http://web.svobodni.cz/clanky/stanoviska-strany/svobodni-jsou-pro-zruseni-5-volebni-klauzule
    SWT
    SWT --- ---
    FRONEMA: 100% souhlasím. Osobně bych se co nejvíc snažil informovat o tom, co se tam děje, o čem se hlasuje a jak kdo hlasoval atp. Na webu samozřejmě a dle možností i ty nejpodstatnější nebo nejkřiklavější věci se snažit procpat do médií. A za mě hlavně na 110% kontrolovat, abyste nevypustili nějaký smyšlenky nebo chyby, jen 100% doložitelná fakta. Prostě informovanost neoddělitelně spjatou s důvěryhodností.
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    NJAL: To souhlasím, měl bych to pak mnohem jednodušší ;)
    NJAL
    NJAL --- ---
    KOUTLOSH: No jo, jenze to dopadlo, jak jsem predpokladal, 0.22%... Osobne jsem radsi posilil SSO... Cerny v SSO a jasnejsi odpoved SSO na zbranovou problematiku by byl ideal. :-/
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    GILHAD: Taky jsem volil Černého, byl pro mně jako osoba více jednoznačný..
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Trochu radosti zachycene na videu https://www.facebook.com/photo.php?v=10203891056377219
    Malem jsem na scitani nesla, ale nakonec nastesti ano. Byla tam celou dobu naprosto vyborna atmosfera a dle facebooku nejvytrvalejsi slavili az do rana.

Nicmene se vi, ze ted zacina ta slozitejsi faze. Bude treba drzet Macha a nase myslenky lidem na ocich, abychom ten "vstup do vyssi politicke ligy" poradne vyuzili. Kazdopadne ja to vidim pozitivne. :)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    Gratulace :)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    GENERALLZ: Oproti volbam na podzim 2013 SSO prisla procentualne o nejmensi pocet volicu ze vsech ceskych stran - a to o volice prisly vsechny strany (resp. mozna ty ctvrtprocentni na tom jsou jinak, ale kdyz pocitam strany aspon nad 3% tak to vychazi takto)
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    OMNIHASH: Mě to tak přijde. Copak, někoho jsem se dotknul?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MOTASH: počkej, tam se někdo bere vážně?
    TOXICMAN: jako třeba tenhle?
    PUPU
    PUPU --- ---
    pripojuji se ke gratulaci a budu doufat, ze to vydrzi. tak ted to chce hlavne vyuzit prilezitosti, dukladne se zviditelnit (pokud mozno pozitivnim zpusobem ;-) ) a u dalsich voleb to bude jeste lepsi. hlavne tu prilezitost nezahodit...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TOXICMAN: uz jsem se docetl obou typu interpretace techto vysledku:

- 80% volicu na to hazi bobek, protoze z principu nesouhlasi s EU, nerozumi ji a nechteji ji rozumet
    - 80% volicu na to hazi bobek, protoze jsou se soucasnym stavem nejvic spokojeni
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    GOONER
    GOONER --- ---
    Joo kdyby to tak v praxi fungovalo. Slíbit popdoru držitelům zbraní a 300 000 lidí by se zvedlo a šlo volit. Z tohoto hlediska jsou prostě perspektivnější jiné skupiny, jako drobní a střední podnikatelé, o kterých se jenom mluví, ale v praxi se toho pro ně moc nedělá.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Nejde o nadbihani a ja jim to taky nevycitam. Jen tu padla otazka, kam se volici podeli a ja zminuju jedno misto, o kterem vim, ze jich tam par preslo. Ze jsou obecne proti regulacim (vcetne regulaci zbrani) je taky duvod proc jsem je volil ja.

(Jinak legalnich drzitelu zbrani je v CR asi 300.000, tedy skoro 4x vic, nez volicu Svobodnych v techto volbach - tolik k male nevyznamne skupine)
    GOONER
    GOONER --- ---
    GILHAD: nejsem si jist, jestli by Svobodní měli nadbíhat podobným skupinám voličů. Tohle podle mě intenzivně trápí malou část lidí. Svobodní jsou obecně proti regulacím, tedy i proti regulaci zbraní. Nevidím důvod, proč z držení zbraní dělat prioritu. Svobodní musí volit témata, která osloví větší skupiny voličů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam