• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    ALESH
    ALESH --- ---
    ANDY_WARHOL: mas odkaz? rad bych si to precetl..
    ALESH
    ALESH --- ---
    ANDY_WARHOL: ja tohle cetl primo na webu svobodnych :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ALESH: ja cetl ten rozhovor, kde o tom mluvi. takze bych se drzel faktu a ne domenek
    ALESH
    ALESH --- ---
    ANDY_WARHOL: Ja cetl tohle "Setkání proběhla v přátelském duchu. Oba se na můj návrh tvářili velice pozitivně," Z toho se mi to zdalo jinak.

JIMIQ: o to prece nejde, jde o to, s kym se setkas pri sve prvni navsteve uradu. Prezident CR, taky jako na prvni nasvtevu jede na Slovensko a ne do Syrie.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ALESH: prisli za nim oni. mel je podle tebe vyhodit?
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    ALESH: Tak asi nemá význam jednat o výjimce z eura s členy PES nebo ALDE :-)
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    WTF?

CROSS: setkal se s Le Penovou úplně stejně jako se setkal v televizní debatě s Liškou. To taky voliče Svobodných oslovilo?
    ALESH
    ALESH --- ---
    PUPU: Ja nevim, ale Le Pen ktery Narodni Frontu zalozil byl napriklad odsouzen za popirani holokaustu... Wilders mmj chce zakazat stabu mesit, koran prirovnal k mein kampf atd. Takze " nejsou nadseni" rozhodne neni to prave oznaceni.

CROSS: ja myslim, ze nazory le penove jsou machovi znamy, jednal s niam kvuli jedne konkretni veci, to mi prijde v poradku....pokud to neni prvni vec, co udela v europarlamentu.

Ale asi jste nepochopili mmoji otazku, vubec mi neslo o to, kdo je rasista a extremista. Ptal jsem se, jestli vam to prislo politicky prozirave.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ALESH: To je v pořádku. Názory Le Penové na pro-rodinnou politiku, regulaci bankovního sektoru a ochranu zemědělců dotacemi voliče Svobodných jistě osloví. (Pokud se s nimi seznámí.)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ALESH: navic oni prisli za nim ho lakat do frakce, pri te prilezitosti s nimi jednal. nejsem si jisty jestli by bylo zahodno je neprijmout a vyslechnout.
    PUPU
    PUPU --- ---
    ALESH: pokud je mi znamo, o Svobodnych se taky tvrdilo, ze to jsou rasisti, fasisti a extremisti (krome jineho). pokud je mi taktez znamo, tak tihle jmenovani jsou 'extremiste a rasiste' hlavne proto, ze nejsou nadseni z milionu muslimskych spoluobcanu a, co je jeste horsi zlocin, patrne s tim hodlaji take neco delat
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ted jsem se docetl, ze prvni co v europarlametntu Mach udelal je, ze se sesel s Nigel Farage (pochopitlene, to je logicke) ale pak take s Wildersem a Le Penovou. Chapu ze s nima resil jednu konkretni vec, ale nezda se vam to policticky trochu.. rekneme nemoudre, sejit se hned pri prvni navsteve s sefy stran, ktere jsou spojovany s rasistickymi a extrmistickymi nazory? A jeste si pochvalovat jak setkani probehlo v pratelskem duchu?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Nenadávejte na volný trh, nic takového v této zemi není, vzkazuje Svobodný Mach. Tady prý vládnou oligarchové | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...mi-neni-vzkazuje-Svobodny-Mach-Tady-pry-vladnou-oligarchove-322221
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    JIMIQ:
    Potěšující zpráva pro Svobodné od Michala Kašpárka | Finmag.cz
    http://finmag.penize.cz/kaleidoskop/286529-potesujici-zprava-pro-svobodne-od-michala-kasparka
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PUPU: Díky, při pondělku potěší...
    PUPU
    PUPU --- ---
    PAULMUADDIB: ze sveho pohledu bych rekl, ze v clanku opakujes stokrat vyrcene, ale pro spoustu lidi jsou to patrne novinky. mimoradne zabavna ovsem je (a patrne jeste bude) diskuse, kde se okamzite aktivovali prave ti, o kterych pises - uredni pachatele dobra. clovek nevi, jestli se smat, nebo plakat. na druhou stranu je asi pochopitelne, ze takovy pachatel si nemuze jen tak pripustit, ze jeho pachani dobra je blbost. tak zacne vykladat neco o tom, ze tomu vlastne vubec nerozumis (narozdil od nej), ze vytahujes nepodstatnosti (ackoliv o tom prave clanek je) a ze ON nic takoveho nikdy nevidel (takze to urcite neexistuje).

takze jsi se asi trefil ;-)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Jeden z vlastní zahrádky, pro nám tolik vadí "maličkosti" http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2014060101
    PUPU
    PUPU --- ---
    MATHEW: je divny a divny. madam Marksova jest toho casu ministryni, nemylim-li se, takze neco jako vyber z vyberu. je tedy otazka, jestli osobni divnost je u volicu tak zasadni problem ;-)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    ALDARION: Myslis ten vzacny zdroj, ktery dle typu voleb haze 40-80% lidi do hajzlu a ze zbytku se cca 60% lidi o jeho vyuziti rozhoduje podle pkakatu, gulase a koblizku? Hmmm...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PUPU: Člověk, který uvažuje, zda volit Svobodné, nevidí nic, než ty projevy. Rozumných lidí i magorů. Dokud nebudou Svobodní zastupitelé, poslanci a senátoři, na jejichž práci se bude dát ukazovat, budou všechny projevy dávané do souvislosti se Svobodnými na veřejnosti velice důležité.
    Nejde o nic jiného, než o marketing. Je potřeba zákazníka přesvědčit, že politické služby Svobodných budou tak kvalitní, že stojí za to do nich investovat natolik vzácný zdroj, jako je hlas ve volbách, jediný a bez možnosti vzít ho zpět...
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    PUPU: on někdo někde řekl, že v ostatních stranách divní příznivci nejsou?
    PUPU
    PUPU --- ---
    a hele, dalsi. koukam tenhle vikend se urodilo. kdopak to tu mluvil o extremistech a 'divnych priznivcich'?

Člen pražské ČSSD píše: Zastřelte fašistickou svini Zahradila – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...ci/337932-clen-prazske-cssd-pise-zastrelte-fasistickou-svini-zahradila.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam