• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    ALESH
    ALESH --- ---
    TOXICMAN: ne nehledam, jen mi to prijde politicky nestastne. Behem tehle debaty jsem si to googloval a nejsem sam, komu to neprislo uplne v klidu. Po te populisticke kampani se zarovkama jsem cekal, ze se strana snazi oslovit sirsi spektrum volicu, ale po tomhle kroku a po tom jak o nem Svobodni informuji na svem webu mi to tak neprijde:)

ANDY_WARHOL: Jo? A pak o tom napises, ze hlavnim bodem programu byl tvuj navrh a setkani probehlo v pratelske atmosfere? :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ALESH: kdyz prijdou jehovisti, tak jim taky otevru a par slov s nimi prohodim. a to by me tezko nekdo mohl davat nalepku krestana...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---

Ze setkani Macha, Le Pen a Wilderse mam dojem.

30 hlasy od 30 respondentů

ALESH
      ALESH --- ---
      TOXICMAN: nechapu co tim chces rict

FRONEMA: sorry, uz jsem byl trochu frustovanej z toho, ze mi nikdo nedoaze odpovedet na jednoduchou otazku. Ale me to tak prijde, na FB i jinde. "My mame pravdu a kdo nesouhlasi je komous." Polozene dotazy zustavaji bez odpovedi... Ale je pravda, ze posledni dobou to je lepsi nez driv.

A pokud by se s nima nesesel, nebo setkani odlozil na jindy, u me by rozhodne stoupnul. Jen se se ptal, jak to mate vy.
      DANYSEK
      DANYSEK --- ---
      ALESH: myslim si, ze patri k politicke slusnosti se potkat s kymkoliv (z dane instituce slozene z volenych zastupcu), kdo o to pozada. Kdo byl prvni je spise technikalie.. ono ti druzi treba nemaj cas, ze? :-)
      PUPU
      PUPU --- ---
      ALESH: ano, me osobne to prijde v pohode a vitam to. jeste nejake dotazy?
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      ALESH: a uvedomujes si, ze je tu zas uplne stejna parta lidi, kteri by svobodne proklinali pokud by se s nima nesesel? ze si hrajem na vlastnim pisecku, nejsme schopni rozhovoru, nepochopili jsme politiku a tak? rikat ze je nam jedno co si o nas kdo mysli mi prijde jako podpasovka....
      TOXICMAN
      TOXICMAN --- ---
      ALESH: hledáš tam něco, co tam vůbec není
      ALESH
      ALESH --- ---
      FRONEMA: boze. tak naposled. Je uplne jedno co spolu resi a co spolu neresi. Ja se jen ptal (ani jsem nic nekritizoval), jestli vam jako priznivcum Svobodnych prijde v pohode, ze predseda Svobodnych , kteri odmitaji nalepku extremistu a rasistu (bathora atd.) se hned pri prvni navsteve bruselu sejde z vetis casi jen se stranama, jejiz clenove se otevrene antimesmicky a rasisticky vyjadruji (a nekteri jsou za to odsouzeni). Jde mi ciste od to gesto prvni setkani, ne o to co a proc se na schuzce resi.
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      ALESH: jo mohl je taky poslat do prdele s tim, ze se radeji setka s nekym, kdo zadne stycne body v programu nema. jiste jejich nevolici by byli urcite spokojeni. ale proc by to proboha mel delat?
      ALESH
      ALESH --- ---
      ANDY_WARHOL: "Využil jsem toho, že se Wilders i Le Penová chtěli se mnou setkat, když mě lákali k nim do frakce. Řekl jsem jim, proč preferuju frakci Evropa svobody a demokracie vedenou Nigelem Faragem a využil jsem příležitosti seznámit je s mým plánem na vyjednání změny smlouvy."

Me to prijde proste nestastne.. i kdyz ted uz mene, nez z te zpravy na webu svobodnych, ale porad mi to neprijde politicky uplne prozirave.
      Ale uz jsem si trochu zvykl, ze SSO je tak nejak jedno, jak je verejnost (predevsim ta co je nevoli) vnima.
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      ALESH:V Bruselu jste se jako nově zvolený europoslanec nedávno setkal s Marine Le Pen a Geertem Wildersem, přičemž hlavním cílem setkání mělo být vyjednání podpory jejich stran pro změnu smlouvy o EU, která by jednotlivým zemím umožnila dobrovolný vstup do eurozóny. To se tedy podařilo? Přislíbili vám podporu?

Využil jsem toho, že se Wilders i Le Penová chtěli se mnou setkat, když mě lákali k nim do frakce. Řekl jsem jim, proč preferuju frakci Evropa svobody a demokracie vedenou Nigelem Faragem a využil jsem příležitosti seznámit je s mým plánem na vyjednání změny smlouvy. Oba se na to tvářili vstřícně, takže předpokládám, že, až se mi podaří jednou návrh podat, jejich frakce ho ráda podpoří. Vždyť i oni si přejí, aby jejich země mohly z eura vystoupit

z toho jasne vyplyva, ze mach pouze souhlasil se setkanim navrzenym le penovou a wildersem a pri te prilezitosti se jich zeptal, zda by nespolupracovali na konkretni veci z jeho programu, kde maji stycne body...
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      musim rict ze tuhle kritiku nechapu, kdyby mel mach spolupracovat jen s tema, kdo nam stoprocentne vyhovujou tak nema zadnou sanci cokoli zmenit (i ten UKIP je pro nektere spatne stravitelny) a vlastne tam nemusi vubec byt.

to ze s nekym mluvi prece neznamena ze mu ustupuje.
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      ALESH: odkaz je par prispevku pod tvym.benny, parlamentni listy.
      ALESH
      ALESH --- ---
      ANDY_WARHOL: mas odkaz? rad bych si to precetl..
      ALESH
      ALESH --- ---
      ANDY_WARHOL: ja tohle cetl primo na webu svobodnych :)
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      ALESH: ja cetl ten rozhovor, kde o tom mluvi. takze bych se drzel faktu a ne domenek
      ALESH
      ALESH --- ---
      ANDY_WARHOL: Ja cetl tohle "Setkání proběhla v přátelském duchu. Oba se na můj návrh tvářili velice pozitivně," Z toho se mi to zdalo jinak.

JIMIQ: o to prece nejde, jde o to, s kym se setkas pri sve prvni navsteve uradu. Prezident CR, taky jako na prvni nasvtevu jede na Slovensko a ne do Syrie.
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      ALESH: prisli za nim oni. mel je podle tebe vyhodit?
      JIMIQ
      JIMIQ --- ---
      ALESH: Tak asi nemá význam jednat o výjimce z eura s členy PES nebo ALDE :-)
      JIMIQ
      JIMIQ --- ---
      WTF?

CROSS: setkal se s Le Penovou úplně stejně jako se setkal v televizní debatě s Liškou. To taky voliče Svobodných oslovilo?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam