• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MOTASH: vzhledem k tomu, ze to nebylo v kalendari akci, tak to neni oficialni akce, nenapada mne jak to jinak zjistit nez mu proste napsat. Coz muzete udelat jednoduse i vy, aspon polozite spravneji otazky. Mail na nej je payne@svobodni.cz
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    Může mi prosím někdo ujasnit, kdo to teda organizoval? Kdo ho tam řečnit vlastně pozval?
    To by asi Fronema mohla nějak vnitrostranicky zjistit.
    Jsou to jen klasický hysterický reakce, nebo vážně šel na komoušskou demo?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FRONEMA: "Kolega Ransdorf"? Ne, to vyjádření samotné můj pocit opravdu nezlepšilo. Naopak.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jenom si ted nemuzu v rychlosti vybavit jestli jsme se za 40 let neco nestihli naucit nebo to uz vime vsechno.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: Pritom by jsme se od Rusu mohli naucit tolik uzitecnych veci !
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BONGI: Otavu s jeho zaslepenou nenávistí ke všemu ruskému :D
    BONGI
    BONGI --- ---
    LONESTAR: :D A co vidis ty? :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BONGI: No ja nevim, tak 18 mu bylo, svepravnej je, takze kdyz nekam jdu, zjistim si kam ne ?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BONGI: každý vidí to, co chce vidět...
    BONGI
    BONGI --- ---
    OTAVA: No neprehanej, tohle byl spis nesikovny ulet, nez cilena strategie ( aspon doufam). Myslim, ze kdyby Payne vedel, kdo bude predrecnik a zarecnik, asi by si ucast rozmyslel. Vnimat to jako "jednotnou frontu" proti fasimu, obdobnou te z prvni republiky, nemuze snad ani politicny naiva, zvlast s ucasti ABB. :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: Jenom si ujasnuji kdo jsou pripadni ideovi nebo kolicni partneri SSO.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: oslovovat voliče Zelených a TOPky se zjevně nedaří :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA:
    bychom se maximalne meli snazit oslovovat lidi mimo nasi bublinu, vyuzit pokud mame moznost mluvit k volicum jinych stran, nebyt onen "debatni krouzek"

Ano, oslovovat volice KSCM, Suverenity, nebo ABB je urcite to nejlepsi co muze SSO delat.

To ze to video linkujes na serveru NWOO je jenom tresnicka na dortu ;-)
    BONGI
    BONGI --- ---
    FRONEMA:
    PUPU: Mozna jsem to spatne vyjadril - ja nerikam, ze komuniste nemusi mit v necem pravdu ( o ABB radeji nemluvim), nebo dokonce ze se v necem nemusi shodovat s nazory SSO, koneckoncu podporou komunistu v parlamentu nepohrdli ani jine "pravicove"strany. Ja se jen snazil vyjadrit, ucast na takovem shromazdeni ve spolecnosti komunistu a ABB dava proste SSO do spojeni s temito skupinami a je lehce zneuzitelna jak temito stranami ( podivejte, uz i SSO ted rika, co my trvdili uz davno, ale my mu moc neverime). Ze takovyhle vystup v tomto slozeni, neni vniman jen z pohledu, co, kdo rekl, ale v jake spolecnosti to rekl.
    Co se tyce "vyberu na postizene deti " - ano myslenka dobra, ale radeji takovou akci zorganizuji sam, nez bych podporil takovou akci organizovanou ABB, protoze jim organizovana akce bude odpovidat/podporovat cely kontext jeho politicke strategie, kde jiste prvoplanove nepujde o ty postizene deti.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    FRONEMA: mi z toho co rikal plyne i to druhe - bez ohledu na vuli kohokoliv musi naraznikove staty zustat naraznikovymi staty, jinak se neni co divit, ze druha strana vyhlasi valku.

mi to zni jako nejaka sovetska teorie zahranicnich vztahu...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    _BENNY: vítej v realitě...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    _BENNY: bych si to asi musela poslechnout jeste jednou, ale ja to pochopila ze tvrdi ze ty okolni staty nesmi vytvaret tlak na to aby se k nim ten naraznik pripojil, ne ze naraznik nesmi sam od sebe se pridat, ne?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    FRONEMA: ja jsem tu asi jeden z mala, ktery nevidi problem v komunistickem kontextu, ale v obsahu toho co Payne rikal. to co rika zni na prvni poslech strasne nevinne a nezaujate a snad i moudre, ale v podstate tim Payne rika: "naraznikove staty" typu Belgie, Svycarsko nebo treba Ukrajina se NIKDY ani vlastni vuli nesmi priklonit k nejake strane, protoze by hrozila geopoliticka (cti: mocenska) katastrofa a to by neslo. kdyz si predstavim ze by takhle nekdo mluvil pred 25ti lety o Ceskoslovensku...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FRONEMA: Svobodni by se predevsim meli naucit formovat stanoviska k aktualnim tematum a problemum, navrhovat alternativni (a realisticka) reseni a ty publikovat. Je spousta aktualnich problemu, ke kterym jde hodne rict a soucasne tak pomalu posouvat system "k lepsimu", bohuzel Svobodni casto oficialne jen mlci. To je zasadni chyba, kterou vnimam ja :-)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    BONGI: Ja tomuhle nerozumim, copak neni dobre ze nas neco spojuje? viz ten priklad s evropskou unii. Mozna komunisti odmitaji EU pro nas z blbeho duvodu, ale ja si rikam ze je fajn ze v aspon necem se s nima da souhlasit.
    pochybuju ze by nas nekdo podezrival, ze kvuli stejnemu nazoru na verejnopravni media budeme menit treba nas ekonomicky program, chtit vyssi dane atd.

stejne tak rada vidim prunik programu s piratama, i kdyz vim ze jsou tam velke rozdily na jinych mistech.

pusobi to na mne tak nejak dospele, uznat ze i protivnik ma v necem pravdu. Imho to neni zadne ustupovani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam