• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FRONEMA: ted jeste definice "prazaka"... uredni trvalej pobyt, nebo jen najemni smlouva k nemovitosti? :-)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BONGI: jelikož nepředpokládám, že by se Tomáš v dohledné době chtěl stěhovat ze Zlína do Prahy, tak mi jeho případná kandidatura v pražských komunálních volbách přijde opravdu nesmyslná...
    i když chápu, že by se ti tam líbil vice než Payne
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FRONEMA: Myslím, že Pha by mohla být kolem 8%. Pak ještě sleduji situaci v Táboře a Písku. V Táboře to vidím na 6%, v Písku by to mohlo být i 12%.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PHAILO: ja typuji tak 7 na prahu. plus minus autobus.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Zajímalo by mě, jak tipujete výsledek v komunálkách ve Vašem městě, popř. ve městě, kde to sledujete? Myslím, že je správná chvíle si zatipovat a následně uvidíme, jak moc jsme realisté a jak moc jen snílci nebo pesimisté.
    BONGI
    BONGI --- ---
    LONESTAR: A protoze Praha neni mala obec ci male mesto, kde rozhoduje hodne to, jak ho lide znaji jako mistniho. V praze je to v podstatne jedno, ja vubec nevim, zda je Payne z Prahy ci ne, na teto urovni (magistrat) je mi to fuk.
    BONGI
    BONGI --- ---
    LONESTAR: protoze je prijatelnejsi nez Payne a protoze ma SSO v Praze asi nejvetsi zakladnu. Pro pristi volby negativni dojem v Praze bude mit zly dopad. Tedy strategicky by to bylo lepsi.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BONGI: proč by měl Zlíňák Tomáš kandidovat v Praze?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    a btw tu jednu zonu vubec nevysvetlil dobre. Myslenka je, ze se vsechny modre zony spoji do jedne a tim se napul zrusi. tj ze prazaci parkuji zadarmo vsude, a neprazsti muzou parkovat za nejakej malej poplatek, idealne aby se to dalo poslat smskou a bylo to jednoduchy.

osobne mi tohle reseni prijde jako second best, nejlepsi by imho bylo to zrusit uplne
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    BONGI: jestli je to neco novyho tak ne.
    na tohle jsem se koukala jen ze jsem chtela slyset tu kocarkovou tezi a teda kroutila jsem hlavou, nikdy jsem to predtim neslysela..
    BONGI
    BONGI --- ---
    FRONEMA: Videla jsi ho s Moravcem?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Drtinova byla otravna a Payne teda taky umi lip. co uz. Osobne to ale nevidim jako nejakej zasadnejsi problem
    BONGI
    BONGI --- ---
    MARYO: Aha, tam to bylo dost desne.
    MARYO
    MARYO --- ---
    BONGI: Reagoval jsem na DVTV co tu postoval Danysek. Moravce jsem nestihnul.
    BONGI
    BONGI --- ---
    MARYO: Drtinova? To vedl Moravec a Payneho vystoupeni bylo spis volebni "Rekviem pro Paynenku"! Pro Prahu mel kandidovat Pajonk.
    MARYO
    MARYO --- ---
    Čekali jste od jadernýho fyzika něco lepšího, jo? Mně to nepřišlo tak zlý. To spíš Drtinová celkem fail.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: bavim se o situacich, kdy je umele (kolem toho ostruvku) snizena kapacita pozemni komunikace ze dvou pruhu na jeden... pripadne se delaji dalsi opatreni, ktera v realu ze dvou pruhu udelaji jeden. Krizovatku na Zelivskeho treba domrdali tak dokonale, ze skorem zmizel odbocovaci pruh vlevo... hlavne ze tam je cool ostruvek :D A na Plzenske zrovnatak je u nekterych ostruvku zuzeni ze dvou pruhu na jeden... Cernokostelecka nebo Vinohradska se projistotu domrdala dokonale - z dvoupruhu je dnez uz jednopruh, auta drive stojici na chodniku (po kterym stejne nikdo nechodi) se soupla na tu silnici a jeste tam mas sexy cyklopruh mezi. A vis jak zacla ta Cernokostelecka? Prave tema nenapadnejma zuzenima ala Plzenska. Dost casto jde jen o posazeny betonovy panel v silnici + nejake cmaranice na zemi...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DANYSEK: tak povětšinou nechybí - co zabere ostrůvek uvolní zákaz parkování a chybějící řada aut naproti němu.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: no na Letny nedavno staly tramvaje hodinu, protoze nejaky debil blbe zaparkoval a mestakum "najednou" trvalo, nez to odtahli do pryc :) Si nevyberes. Ostatne ted je halo z midibusove linky na P1... kde tu a tam autobus odre blbe zaparkovany auticka... :D

Urcite je ale lepsi, kdyz tramvaj je u kraje a lidi vyskakuji z tramvaje rovnou na chodnik (kam logicky chteji), nez kdyz se kvuli tem chodcum pak zuzuji silnice (a snizuje jejich kapacita, chybejici pruh se zakonite projevi) kvuli tomu, aby to vyskakovani z tramvaje bylo teda "bezpecnejsi". Nejaky tukanec ostrostrelce s vedlejsim bych nebral jako problem, stejne tak jsou pomerne caste nehody na stredovem pasu. DP ma propracovany a celkem rychly mechanismus, jak tohle resit - v zasade nekdo rychle prijede, obstrika sprejem, auto se odstavi mimo koleje a jezdi se dal...
    BONGI
    BONGI --- ---
    OMNIHASH: No, otec bydlel v Jecne, kde jsou takhle tramvaje u jedne strany. Bohuzel bydlel na teto strane a jakakoli doprava k jeho domu byla od krizovatky se Stepanskou po chodniku. Obrubnik je tak vysoky, ze se dostat z koleji ma problem i SUV. Takze stehovani, odvoz do nemocnice, odvoz kamkoli je problem - najemnici to asi vidi jinak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam