• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    THETAN: "možnost větší pravděpodobnosti zaparkování" pro někoho, zapoměls dodat...
    THETAN
    THETAN --- ---
    když jsem slyšel, že mi v ideálním případě chtějí sebrat možnost větší pravděpodobnosti zaparkování a pak zavádět tu "konkurenci v MHD", tak jsem to se svobodnejma zabalil. Volil jsem magory z neziskovek a sdružení, kteří komunálem žijí, a dokázali pro konkrétní čtvrť už hodně udělat.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    holt na komunalni urovni nikoho od zivota odtrzena makroekonomicka temata nezajimaji. Svobodni az na par vyjimek zadne vlastni chytlave tema nemaji.
    BONGI
    BONGI --- ---
    PHAILO: No myslim, ze jsem tipoval dobre. Jak jsem driv rikal, je to uspech vzhledem k tomu, jak se zachazelo s verejnym (neclenskym) volicskym potencialem. Hlavne v Praze je to neuspech. Myslim, ze Pirati rostou rychleji a uci se take rychleji.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    FRONEMA: Já :-)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Myslim, ze pokud to nikomu stale nedoslo a po tomto totalnim debaklu nevystrizlivel, tak je strana odsouzena k dozivotnimu teoretizovani.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PAULMUADDIB: uz jsem to pochopila :) tak ted uz jen aby to nekdo spocital.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    FRONEMA: Když dáš jeden hlas straně do zastupitelstva, kde je 60 zastupitelů, dáváš 60 hlasů. Proto to je těžké porovnávat, Ale dělám analýzu (jednoduše počet hlasů/počet zastupitelů), což ale nemusí být přesné, protože takhle může být jeden hlas od člověka s křížkem pro stranu, ale i od dvou, co se na to "složili" po třiceti preferenčních, nebo i od šedesáti, kteří sice volili někoho jiného, ale svému oblíbenému hospodskému dali jeden preferenční. Ale pro hrubou představu to bude. Holt už se to rozrůstá a Mach už nezná všechny své voliče jménem, jako na začátku :-).
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Svobodní děkují voličům a litují, že se nepodařilo ve velkých městech získat 5% | Svobodní
    http://web.svobodni.cz/...bodni-dekuji-volicum-a-lituji-ze-se-nepodarilo-ve-velkych-mestech-ziskat-5

PUPU: jo takhle takze teoreticky by se to melo vzdycky vydelit mnozstvim lidi na kandidatce...

mne by zajimalo jak zjistit pocet unikatnich volicu za predpokladu, ze kdo mej moznost hlasovat v danym miste vickrat tak to hodil svobodnejm ve vsech volbach...
    PUPU
    PUPU --- ---
    FRONEMA: to jsou hlasy - neboli podle poctu zastupitelu v danem zastupitelstvu. ne lidi. je to tentokrat takove zmatene...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PUPU: to je nejakej divnej vypocet, CSSD ma 12 mega :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PUPU: to cislo hlasu se mi nejak nezda, odkud je zdroj?
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    Ano... ve spoooooooooouste mest a obci maji Svobodni sposty hlasu tesne pod hranici.
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    Nicmene i tak samozrejme gratulace k dvojnasobnemu poctu mandatu v komunalu .)
    PUPU
    PUPU --- ---
    uvedomte si toto:
    Strana svobodných občanů
    obhajuje 29 mandátů, strana získala 1 821 767 hlasů (obsadili 68 mandátů)
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    Uprimne, myslim, ze na to, jak byla kampan viditelna a intenzivni, mohl byt vysledek daleko lepsi.
    PUPU
    PUPU --- ---
    na to, ze to je komunal, ve kterem bych Svobodnym zadny uzasny potencial neprisuzoval, je to myslim jeste dobre
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Praha 18 - 1
    Praha 21 - 1
    Praha 3 - 2
    Praha 9 - 1

Ve spoustě obvodů to bylo těsně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam