• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    ABS
    ABS --- ---
    GENERALLZ: Nekdy se mi zda, ze okem 90% procent populace existuje jenom jeden vetsi zlocin nez korupce a rozkradani statnich penez a to sice neprispivani na korupci a rozkradani verejnych penez.

trochu tragikomicke :)

Nedavno jsem narazil na moralni problem. Chtit od taxikare uctenku ci ne? Je hezke, ze bez uctenky neodvede neco malo na danich, na druhou stranou je primym zastupcem skupiny zijici ze statnich regulaci. Jedinym resenim je se behem cesty zeptat jaky je jeho nazor na Uber (Pop). Pokud rekne, ze ta sluzba by nemela by nemela byt povolena, uctenku chci (v praxi je mi to jedno, ale jediny zpusob, jak ho potrestat), v opacnem pripade ho necham vydelat o kousek vice.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    GOONER: To je ovšem naprosto normální situace. Je nutné s tím počítat a pracovat. Ne fňukat.
    GOONER
    GOONER --- ---
    PHAILO: také jsem byl velmi příjemně překvapen, takhle to asi vypadá, když není reportér dopředu zaujatý jako ti na ČT.
    COOLER
    COOLER --- ---
    GOONER: předpokládám, že cena je odvozena z ceny na černém trhu. legální prostě musí být dražší. Třeba se dočkáme i kokainu za 3.000 :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FRONEMA: Překvapivě dobrý rozhovor.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    A jeste jeden vyborny rozhovor s Machem. Vyjadruje se tam i k otazkam zahranicni politiky a ukrajiny

Petr Mach: V Bruselu se demokracie jenom předstírá | Peníze.cz
    http://www.penize.cz/...ika/292562-petr-mach-v-bruselu-se-demokracie-jenom-predstira#element_60_8643
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Svobodní: Vládo, pomoz svým bezdůvodně zadržovaným občanům v Norsku! | Svobodní
    http://web.svobodni.cz/clanky/svobodni-vlado-pomoz-svym-bezduvodne-zadrzovanym-obcanum-v-norsku
    GOONER
    GOONER --- ---
    Kytka, kterou si může každý sám vypěstovat na zahradě, se dá u nás legálně se schválením lékaře sehnat u jediné doktorky za 300Kč za gram. To si fakt asi dělají srandu.
    V Česku je další konopí, zatím ho může předepsat jen jedna lékařka - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/konopi-lecba-dalsi-kilo-077-/domaci.aspx?c=A141107_145405_domaci_hv
    PUPU
    PUPU --- ---
    GOONER: zajimavy navrh. ja bych hlasoval pro podani navrhu konkurencniho - penize pro palestinske teroristy presmerovat coby protiteroristickou pomoc Izraeli. docela by me zajimalo, jak by vypadalo hlasovani a diskuse
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    GOONER: bože to je ale pasy!
    GOONER
    GOONER --- ---
    LIQUID_SOUND: nejspíš chtějí ten stát vybudovat někde na předměstí Paříže :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    GOONER: tvl WTF?!
    GOONER
    GOONER --- ---
    Soudruzi v EU vytyčili další smělý cíl nové pětiletky. Po deklarované destrukci průmyslu v Evropě do roku 2020 přišli s plánem na destabilizaci jediného demokratického a civilizovaného spojence na Blízkém Východě.
    Chci Palestinský stát do pěti let, říká nová šéfka zahraničí EU - Echo24.cz
    http://echo24.cz/a/wApwM/chci-palestinsky-stat-do-peti-let-rika-nova-sefka-zahranici-eu
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SAMIEL: zjevne se to presunulo z clanku, mazu to
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    GOONER: dekuji.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    FRONEMA: ten link mi nefunguje. A zrovna by me to celkem zajimalo.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Proti primitivnímu obnovení odvodů postavme moderní vizi obrany. Blog - Petr Mach (blog.iDNES.cz)
    http://machpetrmach.blog.idnes.cz/...-primitivnimu-obnoveni-odvodu-postavme-moderni-vizi-obrany.html
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    GOONER: Navic myslim, ze s vlastnim zastupcem v rade budou mit vetsi sanci veci ovlinit k lepsimu, nez s sestinovym podilem na zastupci. S 6% hlasu mit 14% zastupcu v rade je vyhodnejsi nez mit 2.3% vlivu skrz ciziho zastupce. Ted je otazka, zda ten zastupce bude zastupovat Svobodne (a jejich volice), nebo podlezat koalici, ale to uz z cisel nevycteme, to se pozna podle jeho prace a vysledku.
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    No, vono je to těžký. Někde prostě je to paktování s komunistama poslední možnost.
    U nás je to o tom, že je potřeba se zbavit současný garnitury, která má v podstatě obšancovaný penězovody města a ty sou samo nasměrovaný do těch správnejch rukou - hodně zjednodušeně řečeno - týká se to více aspektů života.
    V rámci tohoto pohledu jsem volil určitý uskupení o kterym vim, že do těchle čachrů dlouhodobě šijou. No a v rámci povolebního vyjednávání se ukazuje, že pro vyšachvání ČSSD a ODS asi bude zapotřebí se koalovat s KSČM.
    Vůbec se mi to nelíbí, ale začínám přemýšlet co je vlastně větší zlo.

Neznám situaci ve Slaném, Svobodné jsem tentokrát nevolil - tak ani nemám potřebu se jich zastávat.
    Jen si s opravdu velkou nechutí uvědomuju, že spolupráce s komunisty může být na komunální úrovni ku prospěchu věci. A nelíbí se mi to a je mi z toho špatně, ale z některejch věcí, je mi prostě hůř.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam