• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    OTAVA: děkujeme za informaci, už jsme to tu četli nejmíň dvacetkrát. :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MOTASH: Bohuzel neznam, ale nekoho kdo se paktuje proti EU s rusama a komunistama proste volit nebudu.
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    OTAVA: No tak k dosažení tvé tužby je jednoduchá cesta.
    Já znám spoustu důvodů proč svobodné nevolit, jen neznám jinou stranu, kde bych těch důvodů znal méně.
    Poraď tu příčetnou stranu a třeba mi otevřeš oči :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MOTASH: To je všechno hezký, ale jako obhajoba pro paktování se s komoušema neúčinný.
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    PHAILO: No tak minimálně u nás na komunální úrovni je ODS naprosto stejná svoloč jako ČSSD. Jenom se prostě jinak jmenujou ale nějakou "pravicovou" politiku pro město rozhodně nedělají - naopak. A že se nepaktujou s komoušema - proč by to dělali, když si až do teď se socanama vždycky dohodli a sféry vlivu rozdělili. V těch stranách (na volitelných místech) snad ani nejsou lidi ideologicky ukotvení - prostě jsou to všichni "kluci co spolu mluví".
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PAULMUADDIB: Svobodně nás klidně smaž. Nebo nám dej ban. A pak na sebe můžeš být hrdý.
    PUPU: Přesně.
    PUPU
    PUPU --- ---
    COOLER: viz PUPU . osobne mi muze byt komunista sympaticky, muze to byt i fajn chlapik s divnym pohledem na svet, ale pokud si alespon trochu vazim takovych tech podruznosti jako je svoboda, individualita a koneckoncu i ta demokracie, tak s nim proste oficialne spolupracovat nemuzu. protoze takovahle spoluprace znamena i podporu a podporovat komunismus ja fakt nemuzu. mozna to nekteri vidi jinak. koneckoncu, ti Hitlerovi hosi taky prece jenom zplynovali par desitek tisic lidi, zejo... taky mezi nimi urcite byli fajn lidi a vymysleli spoustu uzasnych veci, ne?
    PUPU
    PUPU --- ---
    JUNIPETRUS: byt komunista je narozdil od puvodu veci volby. je mi lito, ale pokud nekdo hlasa, ze bohatym a schopnym je treba zakroutit krkem, neni to pro mne osobne kandidat na spolupraci. uz proto, ze to ti hosi a devcata mysli zcela vazne, v minulosti to dostatecne dokazali a ti dnesni se od minulosti nijak nedistancovali - treba hloupou zmenou nazvu. jisteze je mozne se i s komunistou na spouste veci shodnout, stejne jako s kymkoliv jinym, ale oficialni spoluprace je prece jen neco jineho, at uz jsou duvody jakekoliv. pro me osobne je to neprijatelne.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Svobodní - Žatec
    Společně s ostatními podvedenými kandidáty připravujeme prohlášení k distancování se od nastalých poměrů na radnici v Žatci.

Šli jsme do voleb i proto, aby našemu krásnému městu nevládli komunisté. Litujeme, stydíme se a omlouváme se všem, které soudruzi Jelínek a Petříček podvedli.

Vyzýváme také příslušné orgány strany k rychlému vyloučení Ing. Aleše Jelínka
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Asi přejmu od komunistů tu nedemokratickou cenzuru a začnu mazat.

Přece jen, jste tu na návštěvě a vypadá to, že část chce jen trollit a plivat. Na takový ty otavy "já jsem vás skoro chtěl volit, ale to byste museli změnit to a to..." začínám být fakt alergickej.
    COOLER
    COOLER --- ---
    Mimochodem, že pravice je banda idiotů a levice na komunální úrovni včetně komunistů je 100% demokratičtější než ods a top09 dohromady není jen záležitost Žateckého kraje. Jestli chcete odsuzovat koalici SSO, ČSSD a KSČM na komunální úrovni bez toho, aniž byste znali podrobnosti, jste omezenci. Tímto se nezastávám situace v Žatci. Tímto plivu na bezduché odsuzování čehokoliv.
    COOLER
    COOLER --- ---
    VIDEO Nový starosta Žatce Aleš Jelínek vysvětluje, proč šli Svobodní do koalice s komunisty a… - Žatecký a lounský deník
    http://zatecky.denik.cz/galerie/zastupitelstvo-zatec-20141113.html?mm=5682437
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    JUNIPETRUS: Komunista není člověk.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    PUPU: a proc by nemeli? To mi pripomina, jako kdyz rodice zakazuji kamaradit Pepickovi s Honzou, protoze ma spatny tridni puvod.
    Preci lide spolu spolupracuji pokud maji neco spolecneho. A nespolupracuji pokud se spolu neshodnou.

PUPU
    PUPU --- ---
    JUNIPETRUS: podle meho nazoru neni. s komunisty by Svobodni proste spolupracovat nemeli. take jsem zvedav, jak se k tomuhle postavi vedeni strany
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    a neni to vlastne fajn, kdyz se svobodni dokazi domluvit s komunisty jako lidi, a pres odlisne politicke hlediska se dokazi shodnout na spolecnych bodech a spolupracovat pro dobro mesta?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SAMIEL: Tak třebas mezi komunistama určitě začíná mít.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    FRONEMA: Vtipkuješ viď? ;)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    FRONEMA: promin, ale sso mela nekdy nejake dobre jmeno?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam