• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PHAILO: No leda snad že by dopředu věděla, že o to co prezentuje zas tak moc nejde. ;)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MOTASH: Hele to je jednoduchý. Zatim tu ty alternativy jsou. Od tý nejhloupější - nevolit, až po tu patrně nejextrémnější - změny země, vystěhování se. Můžeš stejně tak přestat nadávat a založit si vlastní stranu. Pikantní na tom je že komunisti, se kterejma zjevně SSO nemá zas takovej problém se paktovat (a dokonce se dá cosi dočíst o názorovym průniku v komentářích od elektorátu sic!), vlastně žádnou alternativu nebo snad svobodnou volbu nepřipouštěli. Naopak vyžadovali aktivní souhlas s vlastní totalitní politikou.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Je samozřejmě snadné kohokoliv odepsat jako plivače. Ale možná to ne každý takový to myslí zle. Třeba jen chce Svobodným naznačit, že by nebylo od věci chytit se za nos. Jenže to je přesně ten přístup o kterém jsem mluvil a který způsobuje neschopnost sebereflexe.
    - Nesouhlasíš s námi a našimi metodami?
    - Tak si polib, my to děláme správně a opravdově!
    A já tvrdím, že žádná, tím méně dosud neúspěšná strana si nemůže dovolit pohrdat voliči.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    OTAVA: děkujeme za informaci, už jsme to tu četli nejmíň dvacetkrát. :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MOTASH: Bohuzel neznam, ale nekoho kdo se paktuje proti EU s rusama a komunistama proste volit nebudu.
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    OTAVA: No tak k dosažení tvé tužby je jednoduchá cesta.
    Já znám spoustu důvodů proč svobodné nevolit, jen neznám jinou stranu, kde bych těch důvodů znal méně.
    Poraď tu příčetnou stranu a třeba mi otevřeš oči :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MOTASH: To je všechno hezký, ale jako obhajoba pro paktování se s komoušema neúčinný.
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    PHAILO: No tak minimálně u nás na komunální úrovni je ODS naprosto stejná svoloč jako ČSSD. Jenom se prostě jinak jmenujou ale nějakou "pravicovou" politiku pro město rozhodně nedělají - naopak. A že se nepaktujou s komoušema - proč by to dělali, když si až do teď se socanama vždycky dohodli a sféry vlivu rozdělili. V těch stranách (na volitelných místech) snad ani nejsou lidi ideologicky ukotvení - prostě jsou to všichni "kluci co spolu mluví".
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PAULMUADDIB: Svobodně nás klidně smaž. Nebo nám dej ban. A pak na sebe můžeš být hrdý.
    PUPU: Přesně.
    PUPU
    PUPU --- ---
    COOLER: viz PUPU . osobne mi muze byt komunista sympaticky, muze to byt i fajn chlapik s divnym pohledem na svet, ale pokud si alespon trochu vazim takovych tech podruznosti jako je svoboda, individualita a koneckoncu i ta demokracie, tak s nim proste oficialne spolupracovat nemuzu. protoze takovahle spoluprace znamena i podporu a podporovat komunismus ja fakt nemuzu. mozna to nekteri vidi jinak. koneckoncu, ti Hitlerovi hosi taky prece jenom zplynovali par desitek tisic lidi, zejo... taky mezi nimi urcite byli fajn lidi a vymysleli spoustu uzasnych veci, ne?
    PUPU
    PUPU --- ---
    JUNIPETRUS: byt komunista je narozdil od puvodu veci volby. je mi lito, ale pokud nekdo hlasa, ze bohatym a schopnym je treba zakroutit krkem, neni to pro mne osobne kandidat na spolupraci. uz proto, ze to ti hosi a devcata mysli zcela vazne, v minulosti to dostatecne dokazali a ti dnesni se od minulosti nijak nedistancovali - treba hloupou zmenou nazvu. jisteze je mozne se i s komunistou na spouste veci shodnout, stejne jako s kymkoliv jinym, ale oficialni spoluprace je prece jen neco jineho, at uz jsou duvody jakekoliv. pro me osobne je to neprijatelne.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Svobodní - Žatec
    Společně s ostatními podvedenými kandidáty připravujeme prohlášení k distancování se od nastalých poměrů na radnici v Žatci.

Šli jsme do voleb i proto, aby našemu krásnému městu nevládli komunisté. Litujeme, stydíme se a omlouváme se všem, které soudruzi Jelínek a Petříček podvedli.

Vyzýváme také příslušné orgány strany k rychlému vyloučení Ing. Aleše Jelínka
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Asi přejmu od komunistů tu nedemokratickou cenzuru a začnu mazat.

Přece jen, jste tu na návštěvě a vypadá to, že část chce jen trollit a plivat. Na takový ty otavy "já jsem vás skoro chtěl volit, ale to byste museli změnit to a to..." začínám být fakt alergickej.
    COOLER
    COOLER --- ---
    Mimochodem, že pravice je banda idiotů a levice na komunální úrovni včetně komunistů je 100% demokratičtější než ods a top09 dohromady není jen záležitost Žateckého kraje. Jestli chcete odsuzovat koalici SSO, ČSSD a KSČM na komunální úrovni bez toho, aniž byste znali podrobnosti, jste omezenci. Tímto se nezastávám situace v Žatci. Tímto plivu na bezduché odsuzování čehokoliv.
    COOLER
    COOLER --- ---
    VIDEO Nový starosta Žatce Aleš Jelínek vysvětluje, proč šli Svobodní do koalice s komunisty a… - Žatecký a lounský deník
    http://zatecky.denik.cz/galerie/zastupitelstvo-zatec-20141113.html?mm=5682437
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    JUNIPETRUS: Komunista není člověk.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    PUPU: a proc by nemeli? To mi pripomina, jako kdyz rodice zakazuji kamaradit Pepickovi s Honzou, protoze ma spatny tridni puvod.
    Preci lide spolu spolupracuji pokud maji neco spolecneho. A nespolupracuji pokud se spolu neshodnou.

PUPU
    PUPU --- ---
    JUNIPETRUS: podle meho nazoru neni. s komunisty by Svobodni proste spolupracovat nemeli. take jsem zvedav, jak se k tomuhle postavi vedeni strany
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    a neni to vlastne fajn, kdyz se svobodni dokazi domluvit s komunisty jako lidi, a pres odlisne politicke hlediska se dokazi shodnout na spolecnych bodech a spolupracovat pro dobro mesta?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam