• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LONESTAR: zejo, to jsou totiz ty fasisticky zdroje typu idnes, bbc, cnn ci washingtonpost...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: i máš opravdu obdivuhodné zdroje informací :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LONESTAR: no co sem tak vypozoroval v konkurencnim auditku, kremloboti se snazi presvedcit, ze rusko bojuje proti evropskemu fasismu...

rusko se me snazi presvedcit, ze kradez uzemi suverennimu statu neni kradez, zvlaste kdyz ji provedes neexistujicimi vojaky, kteri pak dostanou medaile. Jestli ti to pripada takhle ok, budiz. pak patris ke svobodnym...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: co se nám snaží přehodit Rusko?

mám pocit, že stejně jako Otava zijes ve svém světě domněnek a dezinterpretací
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LONESTAR: rozhodne je soucasna EU lepsi nez cokoliv co se nam snazi predhodit Rusko a je i lepsi nez cinske predstavy Milose Zemana jak se stabilizuje spolecnost...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: opravdu si myslíš, že současná EU je ten "Západ" z osmdesátých let, a současné USA jsou stejné jako za Reagana?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: no jo, odpoved, aby ti mohli soukmenovci nasazet plusiky :P

ale porad to nemeni nic na tom, ze diky USA, zapadni evrope se mame tak dobre jako se tedka mame. Muzeme cestovat, mame pravo se kdykoliv rozhodnout svobodne nepracovat a stat se bezdomovcem, nikdo me nezavre za to, ze chvalim usa a ze si myslim, ze rusko je nedemokraticka zeme, ba dokonce se diky USA muzu bavit na internetech i s lidma, ktere ty oznacujes slovem "debil" ;0)

takze znova diky za nahled do mysleni svobodneho....
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: První příspěvek, ve kterém se nechováš jako debil. Gratuluji.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: sam asi uznas, ze tva odpoved neni prilis originalni. spis takova vyvarena z vody... zkus jeste jednou neco vymyslet, kdyz uz znas to atari...
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Já se o nesmysly nestarám. Mě zajímá jen pivo a buřty. Co je to ta "googla"?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: ale kazdopadne si dovoluji pripomenout, ze za internet muzeme podekovat prave USA a rozhodne nebudeme dekovat Rusum za to, ze muzeme kdykoliv travit libovolny cas na internetech poflakovanim se a kecanim s levicovejma dementama, kterym nevadi kapitalisticke vyrobky z rukou cinskych deti.... :P
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: jo, moudra zena potkala svobodneho. ale dalo ti to asi praci najit pres googla, co byla liane bbs. citil jsem mensi pauzicku v odpovedi :P
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: To já nevím, co je, jsem již stařec, kterému přestalo fungovat Atari, takže moje manželka se zželela a koupila mi nový stroj, prý pc se jmenuje. A varovala mne, že prý na těch internetech mohu poznat i pitomce. Má žena je moudrá, inu stalo se. ::D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LONESTAR: palecek nahoru ti davat nebudu, ale vyjmecne s tebou souhlasim ;0)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: njn - každý si vysvětluje v rámci svých intelektuálních schopností..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: veteran hofylandu, koho zajima nejakej posranej xchat..

ja sem veteran z liane bbs, a kdo je vic....
    WANTON
    WANTON --- ---
    LONESTAR: To je v pohodě, jsem veterán Hofylandu, tam jsou mnohdy i lepší exoti. ;) Ale víš jak, básníka nezkrotíš. :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LONESTAR: no a jak jinak si mam vysvetlit tu udajnou nadvladu USA a EU a jejich praktiky... :P
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: "zlí imperialisté a vrazi i wolstrýtu" - tím tady nikdo kromě tebe neoperuje
    ty seš stejnej pičus jak Otava...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: lol. vypada to, ze se na scene zjevil novy JOhnyTheDebil a Extatyk.... tebe bude jeste legrace sledovat, comrades.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OTAVA: no jasne, zli imperialiste presli z sireni brouka na vykoristovani skrz banky a uvery :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam