• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    PUPU
    PUPU --- ---
    NJAL: dle meho nazoru je to stejna banda pachatelu dobra jako nasi ombuds-cokoliv, ministri pro lidska i nelidska prava a podobna svoloc. 'vime nejlepe, co je pro vas dobre, a prinutime vas to delat, i kdyby vas to melo zabit'. jak se zda, Norsko ma v tomhle bohatou tradici a je jedine dobre, ze se o tom zacina mluvit.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PHAILO: ano, to je dobre tema. treba na bakalarskou praci na VSE nebo na diskusni krouzek zaslouzilych ekonomu po sedesatce. tim nerikam, ze neni potreba to resit, pracovat na tom a ve finale se to nesnazit menit, ale dle meho nazoru to neni tema, se kterym by vrcholovy politik predstupoval pred kamery. s nejakym sokujicim vysledkem typu 'na zaklade teto analyzy snizime dane o 10%!' prosim, ale s diskusi?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Jako pekne, ze tu nekterym lidem staci aby se do toho Mach vlozil, aby zacli bejt presvedceny ze pravda je na druhe strane.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Stejne, jedna velmi divna vec je v celem tom pripadu Michalakovych... Proc sakra Barnevernet, kteremu taaaak lezi na srdci dobro ditete, rozdelil sourozence? Uz jenom to mi prijde na state norskem divne.

A taky, s norskym statem nemaji problemy jen Michalakovi, coz Barnevernetu na duveryhodnosti fakt neprida...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: PHAILO: vec nazoru, budiz. me se zase jevi jako nestastne u toho nebyt, kdyz se zrovna jedna o potencialne ukazkove vmesovani statu do veci, do kterych mu nic neni.

takze co, jak to mam chapat - jako ze kdyz nahodou tatinek deti nemrdal tak z toho Mach vytriska levny politicky body a bude rvat jak je stat spatnej a jestli je mrdal, tak se bude tvarit ze se nic nestalo ?
    Vysvetli mi to teda kdyz to podle tebe nechapu.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: dyť říkám, že máš setrvalé potíže s chápáním psaného textu :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: no tak to není zdaleka poprvé, co máš potíže s chápáním psaného textu :)
    Kde konkrétně tady někdo tvrdí, ze stat v pripade sexualniho zneuzivani deti prilis zasahuje do soukromi obcanu?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: ano, jsem si toho vedom velmi dobre. proto netvrdim ze se neco stalo nebo nestalo.

Sokuje mne ovsem ze mistni clen nebo priznivec SSO nebo v jakym je dotycny vztahu, tvrdi ze stat v pripade sexualniho zneuzivani deti prilis zasahuje do soukromi obcanu.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: sexuální zneužívání vyšetřovala norská policie a neprokázala ho...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jestli jsem to dobre zaznamenal, detem krvacel konecnik (matka tvrdi ze kvuli nesnasenlivosti na mleko). Taky udajne (!) popsaly sexualni styk ucitelce a pracovnici socialky.

Takze ve vysnenem state kde stat obcanum nezasahuje do zivota se smi soulozit s nezletilymi detmi ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PUPU: pokud tem malym detem - hypoteticky - jejich otec mrdal prdel, tak jsem rad ze se do toho stat vmesuje.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PUPU: Co třeba daňový systém? O tom si lze zjistit poměrně komplexní informace a je to téma velmi atraktivní. Proč neudělat ucelený návrh daňové reformy, a to včetně případových studií, analýzy dopadů a konkrétní legislativní podoby?
    PUPU
    PUPU --- ---
    PHAILO: vec nazoru, budiz. me se zase jevi jako nestastne u toho nebyt, kdyz se zrovna jedna o potencialne ukazkove vmesovani statu do veci, do kterych mu nic neni.

mimochodem, jak si predstavujes temata, do kterych by Svobodni meli vstupovat se 'znalosti veci'? o cem mame dnes jednoznacne informace a zaroven to vyznamem presahuje format 'od hospody az na naves'?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PUPU: Bude to znamenat to, že Svobodní bez znalosti věci rozdmýchali velkou mediální kauzu a pomáhali té nesprávné straně. Já neříkám, že to tak nakonec dopadne, ale zatím tomu všechno nasvědčuje. Na mě to prostě působí velmi amatérsky. Asi tak, jako že Svobodní vytahují náhodně z klobouku témata, která jsou aktuálně volná a následují hurá akce. Ale třeba se pletu a ještě to bude jinak. Nicméně jak znám Kapitána, tak o tom pochybuji.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PHAILO: jak, blamaz Svobodnych? neco jako 'ti co se meli starat se na to vys*ali a vy jste se snazili, no to jste teda kreteni!'? rekl bych, ze s tim dokazu zit. obzvlast pokud jednani probihaji ve stylu 'lzete a my mame dukazy, ale neukazeme vam je'. jasne, muze se ve finale prokazat, ze to byla blamaz - ale pak to bude ostuda jen a pouze te rodiny.

zase bych se s tim kydanim spiny na Svobodne mirnil.
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    PHAILO: Pokud bude, tak nejen Svobodných. Toho tématu už se chopil kde kdo.
    Sobotka se v kauze odebraných dětí obrátil na norskou premiérku | domaci.ihned.cz
    http://domaci.ihned.cz/c1-63415160-sobotka-se-v-kauze-odebranych-deti-obratil-na-norskou-premierku
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PHAILO: mach o tom nemele, ze jo, on to rekl. otava o tom mele. vid je dulezita vec.
    Hampl mele, to je fakt :)
    ale chapu tvoji pripominku. kontroverzni veci jsou kontroverzni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam