• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    IVANA_ANAVI: nicméně i když, jak sama říkáš, nic nevíš, apriorně předpokládáš, že pravdu má Barnevern, a ne matka..
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: zaráží. mě tvoje jistota, že nastavovali zadek...
    že by nějaké osobní trauma?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: To zalezi na tom jestli tam taky musi nstavovat zadek nebo ne.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    LONESTAR: Jak už jsem psala, z toho, co matka říká médiím a jaké podrobnější informace mám o případu (které nejsou v médiích), si nemyslím, že by jim u matky bylo dobře. Nevím, proč sourozence oddělili, nevím, jestli se stýkají, ale nemám informace, proč k tomu došlo, tudíž ani nemohu zhodnotit, čí rozhodnutí to bylo a jestli bylo správné. Což ale nemůžeš ani ty.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    IVANA_ANAVI: rozděleným sourozencům u cizích pěstounů je nepochybně lépe než kdyby byli společně a s matkou, viď..
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    IVANA_ANAVI: (A teď mluvím obecně.)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    JIMIQ: Ne. Dítě má být tam, kde mu bude dobře. Což nemusí být nutně u matky.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    IVANA_ANAVI: "Ty děti maj právo na dětství bez starostí, ne aby byly věčně na titulkách celostátních novin s podrobnými informacemi o jejich životě. " SUPER! Shodneme se, měly by se tedy vrátit k mamince.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    JIMIQ: Jenom jsem se ptala.

Nehysterčím, jen tu normálně diskutuju.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    IVANA_ANAVI: pardon, hysterčí :-) předpokládám, že ses v pravopise nikdy nespletla, smekám
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OTAVA: v 18letech jsi uz dospelej a plnopravnej. nemusis uz zit s rodici .. ;)

IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    PUPU: No, zrovna od pár lidí se zdravotnickým vzděláním vím, že to, jak se to popisuje v novinách, zní z lékařského hlediska nesmyslně. A nevím, jak by ses ty tvářil na to, kdyby někdo bez tvého svolení, ať už s jakýmkoliv úmyslem, šířil informace o tvém zdravotním stavu. Asi by ti to nebylo příjemné. Ty děti maj právo na dětství bez starostí, ne aby byly věčně na titulkách celostátních novin s podrobnými informacemi o jejich životě.

Bohužel mě tahle diskuze utvrzuje v klišé, že SSO je plné lidí bez empatie.

JIMIQ: Co znamená "histerčit"?
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    OTAVA: jinak jedinej kdo tady histerčí jsi ty a IVANA_ANAVI :-)
    THETAN
    THETAN --- ---
    PUPU: mám stejný pocit, myslim že jsem na tom v 16 letech byl lépe... názory typu "Jako fakt si neumím představit, že po tom všem budou ty děti vyrůstat v ČR, když už zná jejich jména a zdravotní problémy skoro celá republika." mi přijdou opravdu mimo...
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    OTAVA: kdyby tobě BV vyhrožoval, že když to budeš medializovat, tak ti vezmou i to málo hodin ročně co s dětma máš, tak bys to medializoval?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JIMIQ: To je nahoda ze se ted najednou obevily dalsi matky. Jiste jim vsem byly odebrany deti nepravem.

Co treba si pockat na nejake relevantni zavery nez hystercit nad novinovymi clanky ?
    PUPU
    PUPU --- ---
    IVANA_ANAVI: presne tak. BV se odmita vyjadrit, protoze se k nicemu vyjadrovat nemusi. ma na to pravo. ma pravo jak se zda na cokoliv. a proto to take probirame zde jakozto priklad zdivoceleho statniho organu. ja si vazne nemyslim, ze to je dobre. fakt ne.

proc matka poskytla zdravotni info mediim? protoze je to logicke vysvetleni uvodniho podezreni, ktere zustavalo celou dobu v rovine 'kdovi, co se tam delo'? protoze to matce ziska podporu od lidi, kdyz uz se na ni jeden stat (rozumej jeho zastupci) vykaslal a druhy proti ni naprosto nevybirave bojuje?

tak ty si nedovedes predstavit, jak by mohl nekdo zit s tim, ze lide znaji jeho zdravotni problemy a dokonce, o hruzo, jeho jmeno? clovece, a kolik je ti let? takove veci mi prisly neprekonatelne tak v sestnacti! vazne nevychazim z uzasu, jak nekteri lide uvazuji... sebrat diteti rodice a sourozence je v pohode, ale rict, ze ma nemocna streva, to je konec sveta...
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    IVANA_ANAVI: "Přestože lékařské zprávy potvrdily, že chlapec trpí střevní nemocí, která vysvětluje přítomnost krve, a má také zánět předkožky, kterou rodiče museli ošetřovat, soud s původním podezřením stále pracoval."

Máme 'tajný' norský verdikt. A pochybnosti o něm zesilují - Echo24.cz
    http://echo24.cz/a/wLtzq/mame-tajny-norsky-verdikt-a-pochybnosti-o-nem-zesiluji
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Mimochodem, ona i ta krev a konečník působí z lékařského hlediska dost divně, takže pokud se tím matka hájí, je to takové nedůvěryhodné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam