• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    THETAN
    THETAN --- ---
    JIMIQ: Jojo feministky se nezapřou...včetně místní Ivanky.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Otevřený dopis Petra Macha ministryni práce a sociálních věcí Michaele Marksové Tominové | Svobodní
    http://web.svobodni.cz/...-petra-macha-ministryni-prace-a-socialnich-veci-michaele-marksove-tominove
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    ještě kdyby aspoň ty děti byly v ústavní péči profesionálů, ale oni jsou u "pěstounů", kteří za "výchovu" dostávají od BV peníze
    PUPU
    PUPU --- ---
    LONESTAR: ma prece tajne dokumenty!
    PUPU
    PUPU --- ---
    IVANA_ANAVI: tak to si sezen nejake lepsi zname.

kdyby mi bylo 9 nebo jeste min, bylo by mi to srdecne jedno. spis bych mel starost, jestli umim na zitra basnicku do skoly. a pouzit spojeni 'pravo na detstvi bez starosti' na deti, ktere byly nasilim odebrany rodicum... to chce poradnou davku 'empatie'.

me tahle diskuse spis utvrzuje v tom, ze jsi decko. nulova empatie vuci rodicum, nezajem o jakykoliv naznak spravedlnosti, hlavne 'zajem ditete'. a vsichni ostatni jsou spatni, protoze to nechapou...
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    IVANA_ANAVI: i kdyby to nebyla matka, tak jsou to prarodiče, teta, nebo i ústav v ČR. Norští pěstouni jsou až poslední v řadě.

Stále se totiž jedná o OBČANY České Republiky.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    IVANA_ANAVI: nicméně i když, jak sama říkáš, nic nevíš, apriorně předpokládáš, že pravdu má Barnevern, a ne matka..
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: zaráží. mě tvoje jistota, že nastavovali zadek...
    že by nějaké osobní trauma?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: To zalezi na tom jestli tam taky musi nstavovat zadek nebo ne.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    LONESTAR: Jak už jsem psala, z toho, co matka říká médiím a jaké podrobnější informace mám o případu (které nejsou v médiích), si nemyslím, že by jim u matky bylo dobře. Nevím, proč sourozence oddělili, nevím, jestli se stýkají, ale nemám informace, proč k tomu došlo, tudíž ani nemohu zhodnotit, čí rozhodnutí to bylo a jestli bylo správné. Což ale nemůžeš ani ty.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    IVANA_ANAVI: rozděleným sourozencům u cizích pěstounů je nepochybně lépe než kdyby byli společně a s matkou, viď..
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    IVANA_ANAVI: (A teď mluvím obecně.)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    JIMIQ: Ne. Dítě má být tam, kde mu bude dobře. Což nemusí být nutně u matky.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    IVANA_ANAVI: "Ty děti maj právo na dětství bez starostí, ne aby byly věčně na titulkách celostátních novin s podrobnými informacemi o jejich životě. " SUPER! Shodneme se, měly by se tedy vrátit k mamince.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    JIMIQ: Jenom jsem se ptala.

Nehysterčím, jen tu normálně diskutuju.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    IVANA_ANAVI: pardon, hysterčí :-) předpokládám, že ses v pravopise nikdy nespletla, smekám
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OTAVA: v 18letech jsi uz dospelej a plnopravnej. nemusis uz zit s rodici .. ;)

IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    PUPU: No, zrovna od pár lidí se zdravotnickým vzděláním vím, že to, jak se to popisuje v novinách, zní z lékařského hlediska nesmyslně. A nevím, jak by ses ty tvářil na to, kdyby někdo bez tvého svolení, ať už s jakýmkoliv úmyslem, šířil informace o tvém zdravotním stavu. Asi by ti to nebylo příjemné. Ty děti maj právo na dětství bez starostí, ne aby byly věčně na titulkách celostátních novin s podrobnými informacemi o jejich životě.

Bohužel mě tahle diskuze utvrzuje v klišé, že SSO je plné lidí bez empatie.

JIMIQ: Co znamená "histerčit"?
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    OTAVA: jinak jedinej kdo tady histerčí jsi ty a IVANA_ANAVI :-)
    THETAN
    THETAN --- ---
    PUPU: mám stejný pocit, myslim že jsem na tom v 16 letech byl lépe... názory typu "Jako fakt si neumím představit, že po tom všem budou ty děti vyrůstat v ČR, když už zná jejich jména a zdravotní problémy skoro celá republika." mi přijdou opravdu mimo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam