• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    COOLER
    COOLER --- ---
    za for to samozřejmě označila až po tom, co se jí vysmáli na forech sami svobodní - jako jestli je fakt tak blbá. a celkem dle očekávání se toho chytla media - protože tohle se hned tak nevidí. a to ještě není to nejhorší. daleko horší je, že samotná tisková mluvčí svobodných se směje jaká je to pěkná reklama pro stranu. když se člověk na tu místopředsedkyni podívá, taky mi to moc jako prdel nepřijde - skoro bych řekl, že obdiv asociálů opravdu vítá...
    THETAN
    THETAN --- ---
    PAULMUADDIB: :-)) voliči nejlepšího ministra financí....ty skočej na každej mediální špek, to už je jim souzeno a tak se s nima i počítá.
    Mě to nepřide jako negativní článek.....tak to v životě chodí...no a co.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PR svobodnym fakt jde...
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    i negativní reklama je reklama :-)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PAULMUADDIB: To je teda řachanda.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PAULMUADDIB: no, ja bych rekl, ze za for to prohlasila az po tom, co se toho chytla media. vis takova ta kolonka "aktualizovano"

ale necham ti pravo posledniho slova ci vety, protoze tahle humoristicka partaj ... :P
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    VYHULENY_UFO: A pamatuješ si z toho něco? Ale jo, potěšilo. Ale co nechápeš na tom, když mi místopředsedkyně sama napíše, že to bylo myšleno jako fór, navíc z některých bodů je to zcela zřejmé? A místo, aby ses taky tiše zasmál, tak tady hejtuješ...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PAULMUADDIB: chapu, kdyz dojdou argumenty, prijde na radu nickname...

pokud te to potesi, taky sem cetl Dunu :P
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    VYHULENY_UFO: Ty máš asi fakt problém porozumět psanému textu, že? Už to nehul...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PAULMUADDIB: je mi to jasny., je to stejny jak kdyz Milos Zeman otevira debatu... diky pane Ovcacek za vysvetleni :P
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    VYHULENY_UFO: No jasně, akorát, že piča seš jenom ty. Ester mi osobně psala, že si dělala prču a čekala, kterej vůl se chytí. Chytil ses ty, novinky, Zahradil a pár dalších debilů...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PAULMUADDIB: to je mi jasny, ze budou vsichni svobodni rikat, ze to byla prdel, aby se zakrylo, ze mezi cleny je pekna pica :P
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    VYHULENY_UFO: https://web.svobodni.cz/...-duvodu-proc-se-stat-clenkou-svobodnych?_e_pi_=7%2CPAGE_ID10%2C8840337465

Tak vona to byla spíš prdel, ale kokoti, vyhulenci a rudé právo holt ironii nepobírá...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---

Báječní milenci a rychlá kariéra. Místopředsedkyně láká do Strany svobodných občanů – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...nci-a-rychla-kariera-mistopredsedkyne-laka-do-strany-svobodnych-obcanu.html
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: tam, kde je to dobrovolné, je proočkovanost jen o 2% nižší, než v ČR (cca 92% v Německu tuším). Tuším, že v Anglii to jednou kleslo na 85% a byl to průšvih.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    jak to vlastně všechno začalo
    Michael Specter: The danger of science denial | Talk Video | TED.com
    http://www.ted.com/talks/michael_specter_the_danger_of_science_denial#t-21479
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    no dobře, to je proočkovanost 90 procent.. ale když se tenhle trend rozšíří a proočkovanost klesne na 70% to už taková sranda nebude
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: nemůžu, googli. je to tabulka, kde je vidět proočkovanost a výskyt jednotlivých nemocí v jednotlivých letech. 90% proočkovanost se pak hodnotí jako hraniční, aby nemoc vymizela - z těch nemocí z hexavakcíny byl výskyt většinou 0, u jedné nemoci byl 1 - 2 lidi tuším
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: já to nebyl. ale od ostatních svobodných jsem je za názor (dokonce jen za odkaz na stránky svobodných) dostával taky :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: můžeš mi poslat odkaz na ty statistiky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam