• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANCHEZ: ne, to mi staci.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VYHULENY_UFO: ano staci, ano blokuju, jeste neco by te zajimalo?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANCHEZ: je mi to jasny, proste ti staci, kdy se ti tvuj poskytovatel mailu zdarma podiva, co ti kdo pise, aby na tebe mohl cilit reklamu

//ajo, ja zapomnel, ty se reklamu snazis blokovat :P
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VYHULENY_UFO: stejne jako mam oduvodneny proc neplatim za google nebo za emaily
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANCHEZ: hlavne ze mas oduvodneny, proc neplatit.

ano, jinak chci vedet, kdo se mnou souhlasi nebo nesouhlasi, protoze to tak funguje nejen v praci, ale i v zivote.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VYHULENY_UFO: nikomu tady nenamluvis ze za nyx platis protoze si myslis ze je to spravedlive
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MOTASH: no vzhledem k tomu, ze Kalousek se stal volebnim tercem vsech levejch zmrdu od bolseviku, pres zemanovce az po socany, a to jenom za jeho uprimnost, ze stav financi v cr neni dobrej a dluh na cloveka roste, je to celkem jasny.
    socani, zemanovci ani komunisti nechtej setrit.

tak doufam, ze jak je tady delsi ticho, ze si aspon svobodni srovnali, ze za pouzivane sluzby se ma platit (jako treba za nyx) a ten kdo neplati je jen socka a smucka, ktera bych chtela vsechno zadarmo a bez prace.
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    VYHULENY_UFO: Hele, vod kdy je vlastně nepřítel č.1 Kalousek? Co já si pamatuju, tak za všechno může Klaus.
    Kalousek je jen běžnej slizkej lidovec. Že by si mohl dělat nárok na č.1 mi připadá opravdu hodně přitažený za vlasy. Ale chápu, že obhajovat takovýho morálního velikána, obzvláště ve srovnání s hysterií kolem každý pičoviny kolem svobodných, je těžký a proto se lépe vyvrací že " za všechno může Kalousek" nebo dokonce VN 1 :))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZARREMGREGARROK: asi tak. jako fasista si vazim prace jinych.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    DANCHEZ: Aspoň přispívá na provoz nyxu.
    PUPU
    PUPU --- ---
    VYHULENY_UFO: a to si fakt myslis, ze te lidi maji za kokota jen kvuli nicku? Chapu, ze s takovym pristupem se budes citit u Zelenych nebo v krajnim pripade u Piratu skvele, ale osobne bych spis doporucoval lecbu. Kazdopadne vysirat tady je zcela zbytecne
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VYHULENY_UFO: to rika traged ktery si plati nyx premium jenom aby videl kdo mu dava minusy
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZARREMGREGARROK: no vo tyhle pidistranicce curaku a pic si to budu myslet do ty doby, dokud bude existovat neco jak svobodni... :P

zaplatpanbuh za Kalouska coby verejneho nepritele c.1 :P
    CADDY
    CADDY --- ---
    FRONEMA: Jakto? Jsi mi přišla jako taková jedna z pilířů? :)
    EDEN
    EDEN --- ---
    COOLER: no to fakt nestaci, to je totiz uplne ina logika ako niekohou nazvat nadrzanou - picou mysliacou osobou za jeden priblbly pokus o vtip alebo ineho posukom za to ze ide do show referovat o svojich sexualnych preferenciach. ironia je ze ja som sa aspon trafil :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    EDEN: mně můj podle tebe malý penis nevadí, jen jsem narážel na tvojí logiku uvažování. bohužel jsem to na rozdíl od ostatních okomentoval a tím na sebe strhl pozornost. teď nevím jak z toho ven, protože zjevně logická argumentace nestačí.
    EDEN
    EDEN --- ---
    COOLER: fascinujuce ze po vsetkych tych kecoch o piciach a posukovh to zrazu zacalo vadit. na druhej strane tie potrefene husi co sa chytia vratane teba? worth it
    COOLER
    COOLER --- ---
    EDEN: to je jako kdybych řekl, že jsi debil a jestli si myslíš, že ne, tak máš malý penis :D
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    VYHULENY_UFO: Je nějaká partaj o které tohle neříkáš?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: ale jinak velmi zvlastin partaj tihle svobodni... :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam