• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    VYHULENY_UFO: Je nějaká partaj o které tohle neříkáš?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: ale jinak velmi zvlastin partaj tihle svobodni... :P
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    FRONEMA: tak hlavne at ti nadseni pro volnou lasku vydrzi :P
    NJAL
    NJAL --- ---
    FRONEMA: Aleale?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    NJAL: a fro uz taky neni clenkou svobodnych.

Ale jinak ja kdyz ten vzpominany clanek videla tak jsem si taky myslela ze mne omejou. Ano, je jasne ze je to vtip, a bohuzel je to ubohej vtip. furt si rikam ze se nesmm rozcilovat, ze uz se mne to netyka

VYHULENY_UFO: Ufo, taky te mam rada :) tak aspon ze se ti libi ta sukne
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    COOLER: hele to byla tahle frajerka v trendy sukni, designovych koralcich po babicce a se zajimavym nazorech jak si omluvit, ze ma proste rada curaky, poctivej mrd a neresi nejakou vernost a rada siri pohlavni choroby...? :P

3. Fronéma Virglerová - Show Jana Krause 18. 02. 2015
    https://www.youtube.com/watch?v=XQfaon7vefo
    EDEN
    EDEN --- ---
    hm ja ale chapem moralne vyhrady a spravodlive rozhorcenie. ako k tomu pride poctivy rozhladeny intelektual ktory vsetku svoju sexualnu frustraciu ventiluje na internete a marne caka ze sa na jeho premyslene bonmoty chyti nejaka ta obdivovatelka/ obdivovatel? takyto ironicko priamociary pristup k sexu v suvislosti s niecim tak moralne nadradenym a neposkvrnenym ako je politika, to je pre jeho plachu dusu a maly penis samozrejme nieco nestravitelne, rovnako ako skutocnost ze si niekto dovoli tvrdit ze jeho politicki nemesis su dokonca dobri v posteli, to uz je otvorene vyhlasenie vojny
    COOLER
    COOLER --- ---
    NJAL: za což jí patří můj neskonalý dík :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    COOLER: Akorat ze Fro u Krause neresila politickou agendu...
    COOLER
    COOLER --- ---
    PAULMUADDIB: klidně ti můžu napsat i co si myslim o pokrytci Steigerwaldovi.

Jasně že to nemyslela vážně, ale taky ukázala, na co myslí. Ty bys snad napsal v 15 bodech 10 bodů o tom, jak jsi ve svobodných kvůli tomu, že tak ženský dobře šukaj a hodil bys to na oficiální web? tomu říkám sranda :) Prostě vykřičela do světa, že si svobodní dobrovolně za místopředsedkyni volí úplnou blbku. Je to ve stylu kampaně ANO - rádá se svlékám.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    COOLER: Hele, ty si fakt myslíš, podle těch bodů, že to někdo mohl myslet vážně? A zase furt lepší taková předsedkyně, než Danýsek sluníčkocomilujemuslimy Steigerwald...
    COOLER
    COOLER --- ---
    takže máme:
    1) fronemu jako 3. hosta pošuka u krause
    2) nadrženou místopředsedkyni, která 10 z 15 důvodů proč být ve svobodných vymyslela p..ou

co bude dál? :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    za for to samozřejmě označila až po tom, co se jí vysmáli na forech sami svobodní - jako jestli je fakt tak blbá. a celkem dle očekávání se toho chytla media - protože tohle se hned tak nevidí. a to ještě není to nejhorší. daleko horší je, že samotná tisková mluvčí svobodných se směje jaká je to pěkná reklama pro stranu. když se člověk na tu místopředsedkyni podívá, taky mi to moc jako prdel nepřijde - skoro bych řekl, že obdiv asociálů opravdu vítá...
    THETAN
    THETAN --- ---
    PAULMUADDIB: :-)) voliči nejlepšího ministra financí....ty skočej na každej mediální špek, to už je jim souzeno a tak se s nima i počítá.
    Mě to nepřide jako negativní článek.....tak to v životě chodí...no a co.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PR svobodnym fakt jde...
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    i negativní reklama je reklama :-)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PAULMUADDIB: To je teda řachanda.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PAULMUADDIB: no, ja bych rekl, ze za for to prohlasila az po tom, co se toho chytla media. vis takova ta kolonka "aktualizovano"

ale necham ti pravo posledniho slova ci vety, protoze tahle humoristicka partaj ... :P
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    VYHULENY_UFO: A pamatuješ si z toho něco? Ale jo, potěšilo. Ale co nechápeš na tom, když mi místopředsedkyně sama napíše, že to bylo myšleno jako fór, navíc z některých bodů je to zcela zřejmé? A místo, aby ses taky tiše zasmál, tak tady hejtuješ...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PAULMUADDIB: chapu, kdyz dojdou argumenty, prijde na radu nickname...

pokud te to potesi, taky sem cetl Dunu :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam