• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZARREMGREGARROK: asi tak. jako fasista si vazim prace jinych.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    DANCHEZ: Aspoň přispívá na provoz nyxu.
    PUPU
    PUPU --- ---
    VYHULENY_UFO: a to si fakt myslis, ze te lidi maji za kokota jen kvuli nicku? Chapu, ze s takovym pristupem se budes citit u Zelenych nebo v krajnim pripade u Piratu skvele, ale osobne bych spis doporucoval lecbu. Kazdopadne vysirat tady je zcela zbytecne
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VYHULENY_UFO: to rika traged ktery si plati nyx premium jenom aby videl kdo mu dava minusy
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZARREMGREGARROK: no vo tyhle pidistranicce curaku a pic si to budu myslet do ty doby, dokud bude existovat neco jak svobodni... :P

zaplatpanbuh za Kalouska coby verejneho nepritele c.1 :P
    CADDY
    CADDY --- ---
    FRONEMA: Jakto? Jsi mi přišla jako taková jedna z pilířů? :)
    EDEN
    EDEN --- ---
    COOLER: no to fakt nestaci, to je totiz uplne ina logika ako niekohou nazvat nadrzanou - picou mysliacou osobou za jeden priblbly pokus o vtip alebo ineho posukom za to ze ide do show referovat o svojich sexualnych preferenciach. ironia je ze ja som sa aspon trafil :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    EDEN: mně můj podle tebe malý penis nevadí, jen jsem narážel na tvojí logiku uvažování. bohužel jsem to na rozdíl od ostatních okomentoval a tím na sebe strhl pozornost. teď nevím jak z toho ven, protože zjevně logická argumentace nestačí.
    EDEN
    EDEN --- ---
    COOLER: fascinujuce ze po vsetkych tych kecoch o piciach a posukovh to zrazu zacalo vadit. na druhej strane tie potrefene husi co sa chytia vratane teba? worth it
    COOLER
    COOLER --- ---
    EDEN: to je jako kdybych řekl, že jsi debil a jestli si myslíš, že ne, tak máš malý penis :D
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    VYHULENY_UFO: Je nějaká partaj o které tohle neříkáš?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: ale jinak velmi zvlastin partaj tihle svobodni... :P
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    FRONEMA: tak hlavne at ti nadseni pro volnou lasku vydrzi :P
    NJAL
    NJAL --- ---
    FRONEMA: Aleale?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    NJAL: a fro uz taky neni clenkou svobodnych.

Ale jinak ja kdyz ten vzpominany clanek videla tak jsem si taky myslela ze mne omejou. Ano, je jasne ze je to vtip, a bohuzel je to ubohej vtip. furt si rikam ze se nesmm rozcilovat, ze uz se mne to netyka

VYHULENY_UFO: Ufo, taky te mam rada :) tak aspon ze se ti libi ta sukne
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    COOLER: hele to byla tahle frajerka v trendy sukni, designovych koralcich po babicce a se zajimavym nazorech jak si omluvit, ze ma proste rada curaky, poctivej mrd a neresi nejakou vernost a rada siri pohlavni choroby...? :P

3. Fronéma Virglerová - Show Jana Krause 18. 02. 2015
    https://www.youtube.com/watch?v=XQfaon7vefo
    EDEN
    EDEN --- ---
    hm ja ale chapem moralne vyhrady a spravodlive rozhorcenie. ako k tomu pride poctivy rozhladeny intelektual ktory vsetku svoju sexualnu frustraciu ventiluje na internete a marne caka ze sa na jeho premyslene bonmoty chyti nejaka ta obdivovatelka/ obdivovatel? takyto ironicko priamociary pristup k sexu v suvislosti s niecim tak moralne nadradenym a neposkvrnenym ako je politika, to je pre jeho plachu dusu a maly penis samozrejme nieco nestravitelne, rovnako ako skutocnost ze si niekto dovoli tvrdit ze jeho politicki nemesis su dokonca dobri v posteli, to uz je otvorene vyhlasenie vojny
    COOLER
    COOLER --- ---
    NJAL: za což jí patří můj neskonalý dík :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    COOLER: Akorat ze Fro u Krause neresila politickou agendu...
    COOLER
    COOLER --- ---
    PAULMUADDIB: klidně ti můžu napsat i co si myslim o pokrytci Steigerwaldovi.

Jasně že to nemyslela vážně, ale taky ukázala, na co myslí. Ty bys snad napsal v 15 bodech 10 bodů o tom, jak jsi ve svobodných kvůli tomu, že tak ženský dobře šukaj a hodil bys to na oficiální web? tomu říkám sranda :) Prostě vykřičela do světa, že si svobodní dobrovolně za místopředsedkyni volí úplnou blbku. Je to ve stylu kampaně ANO - rádá se svlékám.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    COOLER: Hele, ty si fakt myslíš, podle těch bodů, že to někdo mohl myslet vážně? A zase furt lepší taková předsedkyně, než Danýsek sluníčkocomilujemuslimy Steigerwald...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam