• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANYSEK: Stacci filtrovat.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OTAVA: zrovna od tebe to sedi... kolik vecnych argumentu jsi sem teda prinesl? :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Ty jsi pouzil zcela zjevne rasisticky vyrok. Takze ty jsi rasista a ver mi ze podobnych je u svobodnych vic, staci zalistovat do historie.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jako vzdy, ad hominem a zadne rgumenty, nic jinyho bych od tebe ani necekal.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    "Je to klaun!", volaly děti...
    COOLER
    COOLER --- ---
    jo a všichni jsme rasisti, viz. COOLER
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Bez svobody projevu a politicke orientacy by nebyli ani Svobodni, vy jste mi ale velmi chytri lide !

DANYSEK: To video jsem videl, prislo mi dost trapny a ubohy, nezvladl jsem to dokoukat do konce.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: hajlíček !
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA: medialni vystupy Svobodnych zen jsou silne sexisticke a selfhumiliating. Mrzi me ze ze jsem zranil tve city, ale nejak nejsem chopen odlisit ckenky podle vystupu.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: to by bylo skvělý. jen se obávám, že pokud je jedlička tvrdej liberaterián, pustí tam každou verbeš. stejně jako správce tohohle klubu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: v Liberlandu pevbe doufam nic jako svoboda slova a cikani nebude ! pouze bili, slusni lide.
    COOLER
    COOLER --- ---
    FRONEMA: ti trollové jsou jako cikáni. chtělo by jim to zřídit klub, kde by se trollili navzájem a hlavně je nikam jinam nepouštět. akorát cikáni se ohání rasismem, trollové svobodou slova :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OTAVA: jasne, nic nestuduju, ale vyjadruju se ke vsemu. Aneb typicky na-vse-odbornik ze ctvrte cenove... ;)
    I k tomu, aby ses o knize mohl vyjadrit je dobre si ji nejprve precist...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    OTAVA: vid, prislo ti to ze by to tak mohlo byt, a to je jedinej dukaz kterej potrebujes abys to tvrdil jako konecnou vec.

Nyx bez tebe by bylo lepsi misto...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: škoda kulky - stačí, když se spláchneš do hajzlu, kam patříš :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Co bych se nevyjadroval. Taky se obcas vyjadruju k tomu jak se mi libila nejaka kniha a predstav si - nenapsal jsem ani jednu knihu a pomery mezi spisovately nesleduju.

Mam se jit hned zastrelit ?
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: za to se rád k nim vyjadřuješ :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA: Pomery u Svobodnych nejak nestuduju, ale tak nejak mi to zapadlo do toho mnohomuzstvi. A taky do tech duvodu proc byt clenkou svobodnych co jsem tuhle cetl na internetu.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    OTAVA: Koukám, že google na tohle téma trollí ještě lépe než ty.

FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    OTAVA: Ty jsi fakt ubozak, vsimnul sis ze u toho striptyzu bylo jmeno, ktery shodou okolnosti nebylo Fronema? Ale anything goes, vid?
    ALESH
    ALESH --- ---
    COOLER: tak to neplati jen na nyxu, ale i na fb treba. Ja tohle foto poprve videl na fake profilu Ovcacka :] JIste je to jen internet, ale na druhou stranu mimo internet se o svobodych moc nevi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam