• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    BONGI
    BONGI --- ---
    EDEN: Proto jsem rikal virtualne - dovedu si predstavit, ze dva asistenti delaji realne sluzby a dostavaji adekvatni nahradu, ostatni mohou slouzit jen jako jmena a pres ne ty penize ( po odecteni nejake kompenzace) pujdou do stranicke pokladny.
    EDEN
    EDEN --- ---
    BONGI: tak zas ked ich dostal na asistentov asi by moc neobkecal to ze ich vyuziva na volebnu kampan :) zabehnuta prax je, ze si tie peniaze nasledne poslanec s asistentom rozdelia, zvycajne tak 50 na 50
    BONGI
    BONGI --- ---
    EDEN: To prirovnani dost kulha. Za volby si Svobodni penize naprosto zaslouzili za vysledky, kterych dosahly v souladu se svou politikou - nikdy nevolali po zruseni naseho statu, parlamentu ci senatu, na rozdil od EU. Penize v tomto pripade nejsou podstatne, mne se hlavne nelibila ta kandidatura.
    Jinak, co se tyce penez, ktere Mach dostava z EU, tak fajn, at je cerpa, otazka je, zda by nebylo vhodnejsi je pouzit pro podporu financovani dalsich voleb, nez je davat asistentum v celem rozsahu.
    Ale priznavam, ze vidim jen povrch, treba to placeni asistentu je jen virtualni, aby odpovidalo regulim, a ty penize se nasledne objevi na konte SSO na podporu voleb.

Verite tomu nekdo?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: Pardonm, Xenofobu. Islam neni rasa.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Stejne tak ona je otevrene rasisticka a SSO tak nejak maji pomerne hodne rasistu ve svych radach a smutne pokukuji po konvickovi ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: Treba - ona je otevrene proruska a nechava se ruskem platit, zato SSO jsou jenom takovy tissi ruso-prizdisraci ?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OTAVA: jaky je vztah Babiše, VVček, Topky nebo koho ty volíš ke Stalinovi?
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Si porovnej programy, na to tu nemusíš trolovat. ;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    To mi pripomina, jaky je vztah Svobodnych a Le Pennove ?
    EDEN
    EDEN --- ---
    OTAVA: ako pisem, si malinko zaslepeny a chyba ti nadhlad. jak sa hovori nie je vacsi nepriatel ako zhrzena milenka :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EDEN: Jde o "message" a priklad. Message je pokrytectvi a prikladem jsou ti kteri sami ziji z dotaci. Takova strana neni duveryhodna a nikdy nebude.
    EDEN
    EDEN --- ---
    EDEN: to bolo k teme tych machovych asistentov
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANCHEZ: Vzdycky bude nekdo kdo na tom bude subjektivne lepe na ukor nekoho kdo na tom bude subjetivne hure. Tak to prote chodi. Cilem je ovsem takove nerovnovahy minimalizovat a pokud budou existovat, tak aby to bylo v zajmu celku.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Tady nejde o to nesouhlasit nebo souhlasit, námitky proti liberalizaci v roce 1990 jsou faktem, který si můžeš najít.
    EDEN
    EDEN --- ---
    toto mi pripomina ked tu bezprostredne po volbach prisiel vysierat nejaky komous, ze ako si mozu dovolit svobodni brat peniaze za hlasy ktore dostali vo volbach... sry ale argumenty toho typu su len haterina a trollbait nic viac nic menej,
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OTAVA: jednak se bavime o EU a ne o NATO (otazka bezpecnosti)

dale samozrejme rovnost trznich prilezitosti, zruseni cla a podobne je vporadku

v poradku neni to ze ja doplacim napriklad na spatnou urodu francouzskych zemedelcu, a obecne cely system prerozdelovani, nejsem totalni anarchokapitalista, nemyslim si ze by stat nemel mit vubec zadnou roli, dokonce jsem i pro socialni podporu, a system solidarity.. ale neco co systematicky funguje, ne neco co systematicky potapi ekonomiku a z dlouhodobeho hlediska to vsechny jenom zadluzuje a jednou to cely krachne, nehlede na to ze bohaty socialni system podporuje nemakacenka a ekonomickou imigraci
    WANTON
    WANTON --- ---
    HUGO: jj, dobrý argument. Jen si nemyslím, že někdy budu mít možnost být v plusu. ;) Zatím jsem těžce v minusu. :)
    HUGO
    HUGO --- ---
    WANTON: když už morálně získávat zpět, tak doufám že pouze do výše svého vlastního příspěvku po odečtení ceny zkonzumovaných služeb ;)
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Tak zrovna u zdravotnictví srovnáváš jen několik typů centrálně plánovaných odvětví mezi sebou. Nikde na světě není zdravotnictví liberalizované a vždy se jedná o odvětví výrazně státem regulované.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam