• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    COOLER: Fakt? To jsem nezaznamenal. Jestli máš nějaký příklad, klidně do pošty. Já ho teda stejně jako Pajonka znám spíš jen ze stranického fóra a Facebooku.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PAULMUADDIB: Zvára intrikaří. Před každým se tváří jako kamarád a pak dává kudly do zad. A když je přistižen, ještě dělá, že on nic a že to všichni okolo, atd. Prostě to fakt ne. Návrat Františka Matějky je super zpráva :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Těší mě návrat Františka Matějky
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    COOLER: Jo. A Karel Zvára to má taky v hlavě srovnaný.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PAULMUADDIB: no já bych dal hlas jen Tomášovi Pajonkovi. Ten na rozdíl od jiných jen nepindá
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    COOLER: Někteří místopředsedové jsou O.K.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    COOLER: Pánka a Kálese. Taky doufám...
    COOLER
    COOLER --- ---
    PAULMUADDIB: jestli máš na mysli Jahodu a Pánka, tak ti snad žádnou zářnou budoucnost před sebou nemají :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    Why Are So Many Utterly Stupid People Allowed To Vote? It's Madness - Breitbart
    http://www.breitbart.com/...05/26/why-are-so-many-utterly-stupid-people-allowed-to-vote-its-madness/
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    COOLER: Ach ti jeho "nejbližší spolupracovníci"... Jestli oni si ti kindoši nedělají trochu prostor pro svoji zářnou budoucnost...
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: osobní rozhovory s europoslanci a nejbližšími spolupracovníky PM
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: link? Rád si o tom něco přečtu.
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: mluvím o tom, že i když mu někdo něco přinese na stříbrném podnose, nechce to udělat, protože to stojí energii navíc. ostatní europoslanci se mu už za to i smějí - že nic nedělá
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: Chtěl bys, aby produkoval x návrhů nařízení a směrnic měsíčně? ;)

Co vím, tak jednotlivý poslanec nemá právo cokoliv na plénu navrhovat. To může jen klub.
    COOLER
    COOLER --- ---
    jinak tedy Mach toho zas tak moc nevyprodukoval. v EP patří k těm méně pracovitým. jeho politika se mi moc nelíbí. i když je furt lepší než většina místopředsedů, kteří jsou mimo úplně.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: .... bysme .... (na trolla platí jen grammar nazi)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GOONER: jsou to verejne cinne osoby placene z mych dani. nevidim duvid proc by to nemohli mit. spi by mne zajimal seznam toho co za tech cca 250 000 mesicne vyprodukuji. To by jsi.mel ty, ktery se tu pohorsoval nad videem za 130 000 ocenit take. Treba by jsme.se pak zasmali oba.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    GOONER: To by mě zajímalo co na to ochrana osobních údajů :D
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    To takhle přijde parta kamarádů do hospody a řeknou si "dáme si panáka" Franta řekne "dáme si rum". Lojza řekne, ne dáme si vodku. Martin řekne "ať si každej dá co chce, ne?" Ale to né, dáme si všichni to samý a co to bude, rozhodneme hlasováním.
    Martin pije zelenou, hlasoval pro zelenou.
    Co z toho plyne? Martin je pokrytec!!!!!!! :)
    GOONER
    GOONER --- ---
    chápu to správně tak, že podle tebe by měl mít v ideálním případě Petr Mach i jeho asistenti transparentní účty, na které by jim chodila výplata z europarlamentu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam