ATOMIKS: a tos zjistil kde? :D
Kámo... názorů je asi toliko, kolik lidí... definuj mi ten pevný a jasný názor na islám (komplexně) a já ti garantuju, že nenajdeš jediného člověka, který by se s tím 100% stotožnil...
navíc... jestli někdo (kdokoli) Prohlásí, že má nějaký (jakýkoli) názor s tím, že pokud se mu to v té, či oné straně nepovede prosadit, tak tu stranu "rozloží" (nebo die tryin), tak je to prostě JENOM prdnutí do větru, které má význam jenom pro toho, kdo se tím prdem hodlá zabývat.
Pro mně je názor jakéhokoli jednotlivce SSO naprosto bezvýznamným aktem, dokavaď má nějaký oficiální program, který je ochotná (a hlavně schopná) prosadit.
Z tohohle pohledu pro mně také není podstatný jakýkoli člen ANO, krom Báby... protože ten jediný má v té straně skutečnou moc.
Až bude Hampl, nebo kdokoli, zastávat (či bude mít k tomu potenciál) nějakou skutečnou reálnou funkci (ve státní/veřejné) správě, tak tomu začnu věnovat pozornost.
když bych se měl věnovat každé debilitě, kterou kdejakej člen nějaký strany vypustí... nedělal bych 24 hodin denně nic jiného. A pokud bych měl odsuzovat (libovolnou) stranu za dementní výjevy jejich členů, tak bych mohl směle prohlásit že by neexistovala jediná volitelná strana pro nikoho. Ve zkratce, jestli přistupuješ k volbě stran podobně "přísně" jako k SSO, tak jsem 100% přesvědčen, že nemůžeš zvolit JAKOUKOLI stranu, bez toho, aby sis nasral do krku.
Abych to celý zkrátil, pokud bych měl touhle logikou přistupovat k volbě strany, tak bych mohl volit pouze jedinou stranu, a to takovou, kterou bych sál založil a byl bych v ní jediným členem.