• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    NJAL: kolego, já vyznávám tzv. "pavdoláskařskou" korektnost a občas sklouzávám dokonce do havlistického dalajlamismu. proto si prosím neomarxismus nechte pro jiné, už jen proto, že nevím, co to znamená, a navíc mě to uráží.
    NJAL
    NJAL --- ---
    NJAL: To bylo doplneni, pan Atomiks se nejspis domniva, ze u SSO je taky nejaka forma "politicke korektnosti" - a ja se domnivam, protoze sam v ty neomarxisticky jede...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: ad hominem zde predvadi spise IDcka naklonena SSO ( a podporujici xenofobii) : [ OTAVA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]

ale to je v poradku protoze ty kopou zas pravny team, chapu.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    MUADIB --- PAULMUADIB ... huh, mám poobědní schizofrenii. obecně jde o to, že tu jeden z vás provozuje generalizaci a (nejspíše) druhý ji dovoluje jen jedním směrem.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    NJAL: já teda píšu dost komplikovaně, ale tuhle větu jsem moc nepochopil... :/
    NJAL
    NJAL --- ---
    MUADDIB: To je takove "podle sebe soudim Tebe", politkorektnik si mysli, ze i u oponentu se pouziva neco podobneho...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    stotožnil=ztotožnil OFC
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    ATOMIKS: a tos zjistil kde? :D

Kámo... názorů je asi toliko, kolik lidí... definuj mi ten pevný a jasný názor na islám (komplexně) a já ti garantuju, že nenajdeš jediného člověka, který by se s tím 100% stotožnil...

navíc... jestli někdo (kdokoli) Prohlásí, že má nějaký (jakýkoli) názor s tím, že pokud se mu to v té, či oné straně nepovede prosadit, tak tu stranu "rozloží" (nebo die tryin), tak je to prostě JENOM prdnutí do větru, které má význam jenom pro toho, kdo se tím prdem hodlá zabývat.

Pro mně je názor jakéhokoli jednotlivce SSO naprosto bezvýznamným aktem, dokavaď má nějaký oficiální program, který je ochotná (a hlavně schopná) prosadit.

Z tohohle pohledu pro mně také není podstatný jakýkoli člen ANO, krom Báby... protože ten jediný má v té straně skutečnou moc.

Až bude Hampl, nebo kdokoli, zastávat (či bude mít k tomu potenciál) nějakou skutečnou reálnou funkci (ve státní/veřejné) správě, tak tomu začnu věnovat pozornost.

když bych se měl věnovat každé debilitě, kterou kdejakej člen nějaký strany vypustí... nedělal bych 24 hodin denně nic jiného. A pokud bych měl odsuzovat (libovolnou) stranu za dementní výjevy jejich členů, tak bych mohl směle prohlásit že by neexistovala jediná volitelná strana pro nikoho. Ve zkratce, jestli přistupuješ k volbě stran podobně "přísně" jako k SSO, tak jsem 100% přesvědčen, že nemůžeš zvolit JAKOUKOLI stranu, bez toho, aby sis nasral do krku.

Abych to celý zkrátil, pokud bych měl touhle logikou přistupovat k volbě strany, tak bych mohl volit pouze jedinou stranu, a to takovou, kterou bych sál založil a byl bych v ní jediným členem.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    ATOMIKS: Díky za plurál majestatikus. Ale mažu jenom já. Sračky. Debuguju.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    MUADDIB: ještě bys měl dodat, že ten svobodomyslný blázen by měl mít jasný a pevný názor na islám. jinak mu smažete příspěvek na nyxu.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: No, děláš pro to úplně všechno, stupidní ad hominem argumentací, vytrháváním z kontextu a trollingem. Takže ano, vidím ten cíl a úmysl a rád ti tohle "vítězství" dopřeju.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    já si nemůžu pomoct... ale je mi sympatičtější strana, která se sestává z svobodomyslných bláznů různého stupně extremismu. Než strana lidí "bez názoru", respektive s jednotným (totalitaristickým) názorem jeho předsedy. Viď Andreji...

BTW mě to vrací k tomu názoru, že je zbytečný platit v takovém příapdě 200 hlavou sněmovnu, ale stačilo aby se platilo těch X předsedů stran, co se tam dostanou s tím, že každej má k dispozici poměrné množství hlasů...

by se to zrychlilo a zlevnilo (ten odchod týhle země do píčy)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: Chapu, budou odmenovany naprosto Svobodne, protoze Stranu, tu si rozvracet nenechate. Jeste aby si lidi delali a rikali co chteji, kam by jsme to prisli.

Jenom se nestyd, ja budu hrdym prvnim nositelem Svobodneho banu.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Hampl to citovaným výrokem přehnal. S tímto výrokem nesouhlasím, je hloupý a zbytečný. Dalo se to formulovat elegantněji jako "pokud nesplní povinnost pro občany této země, tak sama skončí". Hampla ve straně nechtít můžeme, stejně, jako můžeme nechtít v ČR islám. Tím je myslím řečeno vše. Rádobyvtipné poznámky mimo téma od teď budou odměňovány jediným způsobem.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CZERUDLA: Tak samozrejme ze to Hampl bere jako podporu svych nazoru a posileni jeho pozice ve strane. Logicky se ted bude snazit se zbavit tech kteri s nim nesouhlasi a stranu jeste vice vychylit svym smerem.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: Kdyz nemuzete vyhodit Hampla, tak se budes realizovat apson na NYxu ? Jen tak dal.
    CZERUDLA
    CZERUDLA --- ---
    Petr Hampl: "I ja jsem clenem nejake politicke strany, a ja vam slibuji, ze v te politicke strane budu nemilosrdny, bud splni povinnost pro obcany teto zeme, nebo udelam vsechno proto, aby skoncila!"

Nevyhodili ho, tak zkouší, co si ještě může dovolit...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Shitstorm v hajzlu, tropické ovoce na cestě.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Myslíš indické číslice?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    (jeste by jsme mozna mohli v CR zakazat Al-gebru, nebo prestat pouzivat kytary a rabske cislice, to vsechno a dalsi taky vymysleli muslimove.)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    OTAVA: ja te praveze spravne chapu, a nevim jak te napadlo ze by tahle vyzva mohla byt smerovana tobe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam