• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    DANCHEZ: jsi tiskový mluvčí sso? já abych věděl, jestli na to můžu reagovat...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ATOMIKS: tak jdi do prdele a troluj si tam
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    DANCHEZ: odpovídat na otázkou otázkou není slušné
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ATOMIKS: tak proč přejímáš nějaký názor návštěvníka tohodle klubu jako stanovisko celé strany?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    DANCHEZ: to nevím. každopádně tady se musí reagovat jen na názory tiskového mluvčího sso? pokud ano, můžeš prosím napsat jeho/její id?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ATOMIKS: wanton je jako tiskový mluvčí sso?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    PUPU: kolego, váš přístup k potírání pravdoláskařství mi přijde dlouhodobě vlažný. a upozorňuji, že jsem tu rozvíjím (nezahajuji) dvě nosná témata poslední dnů a to sice, že svobodným se nejlépe vede v diktatuře, protože diktatura přece likviduje pravdoláskaře, a dále, že Havel je zloděj a pokrytec, protože za komunismu měl mercedesa, na který si poctivý pracující nikdy vydělat nemohl a disident by už vůbec neměl.
    naopak byste měl ocenit, že coby zastydlý pravdoláskař již umím pravdoláskaře karikaturovat, čímžto se ze středověku dostávám do doby moderní.
    PUPU
    PUPU --- ---
    WANTON: to uz je lepsi ;-) uprimne receno, nikdy jsem prilis nepochopil, jak a cim se tenhle strejc dokazal dostat do pozice 'duveryhodneho politika'. mohlo by to byt zajimave tema na bakalarskou praci...
    WANTON
    WANTON --- ---
    PUPU: Tak teď k dnešní političce ;)

PUPU
    PUPU --- ---
    ATOMIKS: hele, nechces pro zmenu prudit s necim, co se skutecne tyka Svobodnych a ne Tve predstavy o nich? kdyz uz si tedy nemuzes pomoct a prudit musis. at je aspon o cem se seriozne bavit.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    tak si říkám, že by Svobodní měli v eu parlamentu představit deklaraci o zločinnosti havlova režimu. aby tu pravdu o zrůdě zvěděla celá evropa.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    WANTON: já bych se nebál a napsal "arcizloděj". ale ani tak to nedokáže nevyjádřit míru toho, jak moc kradl. a obecně zločineckou podstatu jeho a jeho kámošů už vůbec ne.
    vůbec se nedivím, jak se pravdoláskaři mohli posrat, když pan profesor Klaus správně poznamenal, že Havel byl ztělesněné zlo.
    WANTON
    WANTON --- ---
    ATOMIKS: jj, to bude asi ten úpadek český společnosti - nikomu už nevadí, když zloděj křičí chyťte zloděje.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    tyvole ten zkurvenej Havel si dovolil něco kritizovat. zmrd. a to kudy chodil, tudy o o sobě říkal, že je morální autoritou.
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: to nečekám já, to čeká ALMAD: :)

mě Havel jinak s tím moralizováním moc neštval. tedy do té doby, než bylo Kosovo a já čekal, že tedy asi něco řekne američanům. no pak člověk pochopil, že o tu spravedlnost zas až tak moc nejde
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER:
    WANTON: Jestli ale čekáš, že tam Havel přímo řekne, že "Já jsem morální autorita.", tak to se načekáš, to přeci nikdo nikdy neřekl. Já si pamatuji ten projev z fora, jak tam říká, co bychom měli a neměli, jaké máme chyby apod. - to je to moralizování. Žofínský projev byl vlastně taky dobře pokrytecký.
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: To si musíš najít jeho projevy. ;) Zkus youtube z fora 2000, když byl ještě naživu.

Každý má přednosti a chyby. ;) Ten s morálními prohřešky ale o sobě neříká, že je morální autoritou. ;)
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: prosimtě, to se nedá poslouchat. mam to puštěný už půl hodiny a nikde tam havel, že je morální autorita, neříká :)

jinak si ten flame můžeme ušetřit. Všichni máte pravdu. VH byl především člověk se svými přednostmi i se svými chybami. někdy těšil, někdy sral :p
    WANTON
    WANTON --- ---
    ALMAD: Tys nikdy neslyšel ty jeho moralistní kydy např. tady:

Forum 2000 :: Úvodní stránka
    http://www.forum2000.cz/cz/
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    WANTON: jen mne vadí, když se lidé s máslem na hlavě prohlašují za morální autority

Já byl teda za Havla mladý mlíko, ale...stalo se někdy, že se prohlašoval za morální autoritu?
    WANTON
    WANTON --- ---
    PUPU: Já na něj plivu už tak od 1992-3. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam