• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    COOLER
    COOLER --- ---
    ATOMIKS: není. tiskový mluvčí je Otava.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    DANCHEZ: jsi tiskový mluvčí sso? já abych věděl, jestli na to můžu reagovat...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANCHEZ: Ano, urazek se mi dostalo jiz mnoho. Vice nez o mne to vypovida o tobe.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OTAVA: ty jdi taky do prdele
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    To je takova klasicka taktika mistnich clenu a sympatizantu SSO, stalo se to jiz mnohokrat. Hadaji se na neudrzitelene tema a kdyz uz nemaji jak zmaskovat svou hloupost, tak proste reknou ze to neni oficialni stanovisko strany.

Kdyz jsem to zkoumal dale, ve finale mi bylo receno ze oficialni stanovisko je to co maji na strnakach. Smutne na tom je ze v podstate cela debata tady je v primem rozporu s oficialnim programem svobodnych. Ale tak ono to doklada treba ta schizofrenie kolem Jedlicky nebo Hampla - clenove SSO (ano, byl to tusim sam spravce) tvrdi ze nezastava zadne paranoidni nebo xenofobni nazory. Presto nejviditelnejsi clenove jsou kospirator a xenofob par excelanc. Hampla si odhlasovali ze ve strane chtej, to os kutecnem zamereni strany ledacos napovida.

Ja myslim ze jako marketingova strategie je to idelani.
    WANTON
    WANTON --- ---
    DANCHEZ: Protože chce. ;)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ATOMIKS: tak jdi do prdele a troluj si tam
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    DANCHEZ: odpovídat na otázkou otázkou není slušné
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ATOMIKS: tak proč přejímáš nějaký názor návštěvníka tohodle klubu jako stanovisko celé strany?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    DANCHEZ: to nevím. každopádně tady se musí reagovat jen na názory tiskového mluvčího sso? pokud ano, můžeš prosím napsat jeho/její id?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ATOMIKS: wanton je jako tiskový mluvčí sso?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    PUPU: kolego, váš přístup k potírání pravdoláskařství mi přijde dlouhodobě vlažný. a upozorňuji, že jsem tu rozvíjím (nezahajuji) dvě nosná témata poslední dnů a to sice, že svobodným se nejlépe vede v diktatuře, protože diktatura přece likviduje pravdoláskaře, a dále, že Havel je zloděj a pokrytec, protože za komunismu měl mercedesa, na který si poctivý pracující nikdy vydělat nemohl a disident by už vůbec neměl.
    naopak byste měl ocenit, že coby zastydlý pravdoláskař již umím pravdoláskaře karikaturovat, čímžto se ze středověku dostávám do doby moderní.
    PUPU
    PUPU --- ---
    WANTON: to uz je lepsi ;-) uprimne receno, nikdy jsem prilis nepochopil, jak a cim se tenhle strejc dokazal dostat do pozice 'duveryhodneho politika'. mohlo by to byt zajimave tema na bakalarskou praci...
    WANTON
    WANTON --- ---
    PUPU: Tak teď k dnešní političce ;)

PUPU
    PUPU --- ---
    ATOMIKS: hele, nechces pro zmenu prudit s necim, co se skutecne tyka Svobodnych a ne Tve predstavy o nich? kdyz uz si tedy nemuzes pomoct a prudit musis. at je aspon o cem se seriozne bavit.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    tak si říkám, že by Svobodní měli v eu parlamentu představit deklaraci o zločinnosti havlova režimu. aby tu pravdu o zrůdě zvěděla celá evropa.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    WANTON: já bych se nebál a napsal "arcizloděj". ale ani tak to nedokáže nevyjádřit míru toho, jak moc kradl. a obecně zločineckou podstatu jeho a jeho kámošů už vůbec ne.
    vůbec se nedivím, jak se pravdoláskaři mohli posrat, když pan profesor Klaus správně poznamenal, že Havel byl ztělesněné zlo.
    WANTON
    WANTON --- ---
    ATOMIKS: jj, to bude asi ten úpadek český společnosti - nikomu už nevadí, když zloděj křičí chyťte zloděje.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    tyvole ten zkurvenej Havel si dovolil něco kritizovat. zmrd. a to kudy chodil, tudy o o sobě říkal, že je morální autoritou.
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: to nečekám já, to čeká ALMAD: :)

mě Havel jinak s tím moralizováním moc neštval. tedy do té doby, než bylo Kosovo a já čekal, že tedy asi něco řekne američanům. no pak člověk pochopil, že o tu spravedlnost zas až tak moc nejde
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER:
    WANTON: Jestli ale čekáš, že tam Havel přímo řekne, že "Já jsem morální autorita.", tak to se načekáš, to přeci nikdo nikdy neřekl. Já si pamatuji ten projev z fora, jak tam říká, co bychom měli a neměli, jaké máme chyby apod. - to je to moralizování. Žofínský projev byl vlastně taky dobře pokrytecký.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam