• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    WANTON
    WANTON --- ---
    CROME: Až na to, že otevřené hranice ve stylu Schengenu nejsou libertariánství, takže se nemohli zbavit falešného libertariánství, když to libertariánství vůbec není. :-)))

DANCHEZ: Odkdy je Schengen, popř. otevřené hranice libertariánské? Zlobíš. ;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jestli jsem to dobre zaznamenal tak u nas pozadali zatim o azyl 4, slovy ctyri bezenci. Hrdino !
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Normalne bych je VSECHNY co by o to meli zajem prijal, ubytoval a dal jim prechodny pobyt + pracovni vizum a poslal je na pracak, at se snazi (zaroven bych zrusil minimalni mzdu). Az by se situace s Syrii uklidnila, poslal bych je domu, kdo by chtel, at ziska trvaly pobyt, pripadne obcanstvi.

Nevim jestli jsi si toho vsiml, ale mame v CR vyznamne minority Romu, Vietnamcu a ukrajincu a uz jsme prosli dvema velkymi migracnimi vlnami - Balkanske a Ukrajinske.

Tvuj postoj krasne doklada to co vidim na mnoho sympatizantech SSO - chteji maimalni svobodu, ochranu sveho majetku a vyhody,a le kdyz maji pocitit i nejake negativni dusledky pro ne samotne, tak zacnou kricet ze tohle preci neni mozny.

Slusna sbirka moralnich velikanu.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: a asi se nedočkám
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: uz jsi vubec videl nejakyho uprchlika osobne ? debila ze sebe delas akorat ty.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Nemci se k tomu aspon postavili celme, ne jako nas narod zasmradlejch hrdinu kterej ja kazdymu u prdele

Němci nebudou vracet uprchlíky ze Sýrie, o jejich azylu rozhodnou sami - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...pro-uprchliky-v-nauen-p1l-/zahranicni.aspx?c=A150825_072259_zahranicni_san
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: nedělej ze sebe debila a radši napiš ten tvůj návod. furt čekám :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: miliony ?

Refugees of the Syrian Civil War - Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Refugees_of_the_Syrian_Civil_War

ok, milion a pul je jich v Turecku, 1,2 v Libanonu, 600 tisic v Jordanu. Do evropy i pres masivni medialni masaz se jich dostane par set tisic - v porovnanim s populaci evropy 400 Mio, je to jak plivnuti do more.

Pade z tebe propaganda a ani si nevyhledas zakladni ingormace. Tak si dej bacha, protoze hodne brzo si pro tebe prijde particka uprchliku (sami silni bohati mladi muzi) a znasilni te jejich velkymi cernymi penisy a nakazi te vsemi temi nemocemi. Nakonec ti nasadi an hlavu burku a budes jejich cubicka.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: tys asi nepostřehl, že s tou stranou nemám nic společného. co říká tisková mluvčí je mi u prdele a kdyby bylo na mě, byl bych daleko drsnější. počítám, že by se jednalo o přechodné období a také počítám s tím, že bychom jako stát nebyli jediní - vytvořil by se politický tlak na ostatní státy a konečně by se situace začala řešit. Jestli nesouhlasíš, také je mi to úplně u prdele. psát mi to nemusíš. pokud máš lepší řešení, jak se postarat o miliony uprchlíků, sem s ním. :*
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Porad odbihas vsi silou od tematu. SSO (tedy jejich udajna tiskova mluvci tvdi ze udajne republikove predsednictvo) rika ze mame zrusit schnegen. Vsude uvadim udajne, protoze nevim co presne v podani SSO znamena ze to je pravda a skutecne to tak plati a je to oficialni. A to tedy u strany ktera tvrdi ze pilirem vseho je volny pohyb sluzeb, kapitalu a osob, to je vskutku pikantni.

Tak pojd mi hop, zaklickuj zase od tematu, ukaz jak moc se mistni umi kroutit.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: jeden moudrý muž řekl: "...nemohu tedy mluvit jmenem nikoho jeneho nez sam sebe". To tady říká každý, jen ty to nedokážeš pochopit
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Takze tu mame luxusni Faux pas Svobodnych a jejich priznivci delaji to co obvykle - pokud mozno ocernit a ostrakizovat vsechny kteri na zjevnou nelogicnost poukazuji.

Ja si davam popkorn a cekam kdy prijde ultimatni figura - jeste chybi aby nekdo rekl ze to neni oficialni stanovisko SSO a mame argumentacni blok hotovy.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA:
    CROME:
    jéžišikriste, kdo tady přirovnává uprchlíky k zombiekům??? já rozhodně ne! jak vás to vůbec mohlo napadnout? je mi z vás na blití. jinak tedy je hezké jak odpovídáte stejně jako ostatní a jak najednou je to legitimní odpověd. tedy spíš nehezké.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ADMIX: kontext
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Ale je to hezka exkurze to toho jak uvazujes. Nebo spis nehezka.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja se teda nejvic bavim tim, jak se driv rikalo, ze z EU musime vystoupit, ale Schengen chceme, protoze to je jedna z mala dobrejch veci na EU. Dneska v EU furt jsme, ale Schengen uz nechceme :))
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    zajimavy napad
    NEVIDITELNÁ (PA)RUKA: Ekonomové doporučují: zrušte minimální mzdu a zaveďte negativní důchodovou daň
    http://marekhudik.blogspot.cz/2013/07/ekonomove-doporucuji-zruste-minimalni.html
    CROME
    CROME --- ---
    COOLER: jestli prirovnavas uprchliky k zombiem, tak asi neni smysl se o cemkoliv bavit....
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Zombie, narozdil od uprchliku (i kdyz si to asi vetsina mistnich nemysli) nejsou lide. Aspon v tom smyslu hovori vsechny zombie filmy, pokud mas jine informace, sem s nimi. Ja libertarian nejsem, ale pouzil bych vsech dostupnych prostredku k likvidaci tech ubohych stvoreni. Nejsem clenem ani sympatizantem zadne strany, nemohu tedy mluvit jmenem nikoho jeneho nez sam sebe.
    COOLER
    COOLER --- ---
    CROME:
    OTAVA:
    jak byste libertariánsky řešili, kdyby na váš dům útočili zombie? :)
    a prosím o oficiální vyjádření všech politických stran. a jestli k tomu nic nevíte, tak mlčte. pokud jsem na nějakou manipulativní techniku zapomněl, tak se omlouvám :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam